icon

Cena za noc vo Vietname: Vysvetlenie a porovnanie

5. jan 2025

Môžete mi niekto vysvetliť ako prišli k cene 6000e za noc? Ja vidím od 500 do 800e. Ďakujem

amonet
6. jan 2025

@petronela1305 a plus, ako verejny cinitel musi dodrziavat zakon. kde sa nachadza, a odkial ma nato peniaze ak to nesedi s majetkovym priznanim a ak je to dar tak aj to ako verejny cinitel ma povinnost zverejnit - od koho a v akej vyske.

ndrag
6. jan 2025

milujem ako maju niektore v tejto teme este nadej, ze to tolko nestalo 😍 🍿

kiwi3
6. jan 2025

@ndrag a stále to ta hlavička nechce prijat, aj keď dôkazy su neúprosne... ten Fico má také šťastie...

ibatanecnica
6. jan 2025

@gribka1 prosim ta netrep kraviny

ndrag
6. jan 2025

@kiwi3 presne, keby tak vedeli, ze toto je len mini vrchol ladovca, co nahodou vysiel na povrch. Keby sa odkrylo vsetko, co hranol a spol zatial nakradli, tak by im uletel dekel na mars asi...

michaela329
6. jan 2025

@ndrag celý pobyt v cene ich hypotéky a im to stále nedochádza 🤦

gribka1
6. jan 2025

@ibatanecnica To nie je kravina, zastávať sa politika nie je v súlade so zdravým rozumom. Akéhokoľvek podotýkam, ak je čo kritizovať, tak treba kritizovať aj kontrolovať.

kiwi3
6. jan 2025

@ndrag myslis len za toto volebné obdobie? Ved pri minulých sa neoficiálne veľa vie, ale to nikomu nebráni zboznovat ho. "Všetci kradnu", sa na to hovorí. On chce aspoň ten pekný socializmus, ked si nemusel ani prstom (nie to este hlavou) pohnut a mal si sa ajtak úplne rovnako ako ten jednotkar... akurát veľký trt dostanú, ak čakajú byty a podobne, jedine tak ruský plat aj dôchodok a nefunkcny stat. Ale ficko si nadalej bude dozivovat izby za 6200 na noc, ak mu este budú dosť dobré.

viestta
6. jan 2025

@kiwi3 o chvilu bude MDZ, porozdava par karafiatov, porozprava par oplzlych vtipov a vyvolene sudruzky zas budu mat orgazmus. Este sa pobiju o vstupenky na tu "kulturnu" udalost

panickadada
6. jan 2025

Je to na nás,či budeme len nadávať,alebo ho pošleme do psej matere aj stou jeho bandou

ibatanecnica
6. jan 2025

@gribka1 ja som polozila otazku a niesto odpovede napisala kravinu od veci.

petronela1305
6. jan 2025

@mondolina nie nový telefón otras. Staré dobré tehly žiadna dedinská frflena 😁

petronela1305
6. jan 2025

@ukulela neverím tomu ze 4nasobny premiér to nevie zacvakat s vlastného. DB tu nebol predtým ak si dobre pamätám a k DPH boli sme lyžovať cez víkend mrte ľudí a v obchodoch ešte väčší masaker a až tak dramatický nešli hore ceny čo som pozerala

gribka1
6. jan 2025

@ibatanecnica Čo bola kravina?

gribka1
6. jan 2025

@petronela1305 Áno, lyžovačka je symbol bohatstva, všade všetko lacné. Môžme rovno mať 25 dph.

amonet
6. jan 2025

@petronela1305 ono sa to vsetko prejavi az februari. zatial sa prejavila dan z cukru co si uz ludia vsilmi

panickadada
6. jan 2025

@petronela1305 bol by hlúpy,aby to platil zo svojho.Tebe nedochádza,že sme vo výške životnej úrovne na chvoste EU?bola si niekedy na západe,koĺko si tam ĺudia môžu dovoliť z výplaty?

viestta
6. jan 2025

@petronela1305 cize ak na Chopku lyzuje 3000 ludi, tak je uplne v poriadku, ze sudruh preceda dovolenkuje v apatrmane za 6 litrov, lebo ked ma 3000 ludi na lyzovacku na Chopku tak je v tejto krajine vsetko v najlepsom poradecku a on si to zasluzi za dobre vykonanu pracu... 🙄

petronela1305
6. jan 2025

@panickadada ak nerátam potraviny tak isto si môžu dovoliť ako u nás. Ani Nemec si nekúpi dom auto s jednej výplaty ale na lízing, úver a pod. Vysoké platy veľké výdaje. Milióny Slovákov jazdia do toho istého Chorvátska ako bohatý zapadniari ty istý zapadniari co sa minulý rok sťažovali že im je to už pridrahé.

kiwi3
6. jan 2025

@petronela1305 jooj. Tí západniari, co maju na dochodku dom v spanielsku a len tak si z dlhej chvíle odskocia do chorvátska? Inak, vieš, že množné číslo sa pise s mäkkým i? Žiješ v svete s nejakou podivnou logikou a malým stupňom poznania

panickadada
6. jan 2025

@petronela1305 Nemec si kúpi auto z 10 výplat a my z 30.A na dovolenky chodia na Francúzsku riviéru

viestta
6. jan 2025

@petronela1305 len dve veci su na svete rozdelene spravodlivo. Peniaze a rozum. Este sa nikto nestazoval, ze ma vela penazi a tak isto sa nikto nestazoval, ze ma malo rozumu. Ale nech je to ako chce, nemecky kancelar si nedovoli to co nas laskavy, dobrotivy a starostlivy sudruh uz stvrty krat pan premier. Nedovoli si to, pretoze tam by skoncil pri prvom podozreni z korupcneho spravania. Bud "dobrovolne" alebo by ho jednoducho odstavili. Len na Slovensku sa furt najdu jedinci, ktori budu obhajovat neobhajitelne. Je uplne jedno ci znizili DPH na VYBRANE druhy potravin, cim poniektorym zalepili oci. Ti zmrdi ludom tvrdia, ze treba utahovat opasky a pritom sa im pan preceda vyskiera do ksichtu z luxusneho apartmanu kdesi v tramtarii, kde cena za noc je len naozaj ten najmensi problem. Ta cena zakryva mnohe ine svinstva, ale to ti jeho obhajcovia nevidia. Neviem ci nechcu vidiet alebo jednoducho nemaju kapacity aby to videli. Zarad sa kde chces, jedna z tych dvoch kategorii je pre teba ta spravna.

ukulela
6. jan 2025

@petronela1305 ty nerozumieš, že ide o gesto, symbol, spolupatričnosť? Nehovoriac o Tom, že sa má voličom zodpovedať. Vedie túto krajinu. Polovici z nás nadáva, obviňuje nás.... Čo urobil, keď hrozil kolaps nemocníc? Čo urobil, keď jeho stranícky Kinder manažment urážal obete znásilnení? Keď urážali študentov, učiteľov,....? Flagrantne obchádza pravidlá, fabuluje a klame. Btw, z ofiko príjmov si nemohol dovoliť ani byty, kde žil. Už sa aspoň rozviedol, ci biznis a prachy ho od Svetlany nepustia, preto roky prasi mladé štetky? Ten už vie len rozprávať oplzkle vtipy na MDŽ a klamať. Na dobré tejto krajiny mu už nezáleží.

julish
6. jan 2025

@ndrag tak pomoc ustrednemu tajomnikovi komunistickej strany k unosu rivala nebola lacna.

jednoduchomaria89
7. jan 2025

@kiwi3 presne , všetci kradnú 🙄 všetci by menili trestný zákon pre kamošov atď keby sme nemali Dzurindu, ani nie sme v EU ani v NATO , Fico by sa tam určite nehrnul , a teraz si podľa mňa pripravuje pôdu pomaličky na vystúpenie , už zazneli slová ako EU vraždí Slovanov , eú ozobracuje Slovensko ... A jeho milovníci jasajú , som zvedavá či im Rusko postaví kanalizáciu alebo prispeje na zateplenie domov

sevrin
7. jan 2025

Pred voľbami mal fico plný fekál každodenných tlačoviek o drahých potravinách. Po voľbách akosi záhadne prestal vysielať.

Kydá na Zelenského, že zastavil plyn. Nuž, keď niekto robí ramená na domácej scéne pred slaboduchými voličmi "ani náboj Ukrajine", nemôže očakávať, že tieto hlody sa v zahraničí stretnú s úspechom.

Kydá na Matoviča a Hegera, že kvôli ich šafáreniu teraz oni smeráci musia konsolidovať. Nuž keď od roku 2015 sa nerobili žiadne reformy a neprichádzali žiadne investície a len sa prežieralo čo sa dalo, inak to dopadnúť nemohlo. Smeráci štát zadĺžili ešte pred pandémiou (to je to čo Matovič hovoril, že fico "zanechal prázdnu chladničku"), Covid bol už len klincom do rakvy slovenskej ekonomiky

https://blog.sme.sk/stopalibizmu/ekonomika/pan-...
https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/729898...

fico sa rád necháva počuť, že akí sú Korčok a Šimečka vojnoví štváči. fica som ešte ani raz nepočul kritizovať Severnú Kóreu a Irán, že predlžujú vojnu na Ukrajine.

Máme vyššiu DPH. Keď Radičová v roku 2011, či kedy to bolo, dočasne zdvihla DPH z 19% na 20% aby sa aspoň čiastočne vykryl deficit, ktorý spôsobila prvá ficova vláda po nezvládnutej kríze 2009, tak fico to označil za najnesociálnejšie opatrenie, ktoré ihneď zruší, len čo sa dostane k moci a ON DPH nikdy nezdvihne. Ako to s DPH dopadlo, všetci veľmi dobre vieme.

Keď sa niekde na námestí zíde protest voči SMERovaniu Slovenska, tak tých ľudí označuje za rozvracačov štátu. Organizovať protesty ešte aj počas pandémie mu problém nerobilo, akosi zabudol, že ulica a rozoštvávanie spoločnosti ho dostali k moci.

Odkedy je premiér veľmi rád prízvukuje, že táto vláda vzišla zo slobodných a demokratických volieb a opozícia má výsledok volieb rešpektovať. Škoda že tejto zásady sa nedržal aj v opozícii, keď státisíce ľudí huckal na referendum k predčasným voľbám.

Keď pred rokmi Kotleba vyhral voľby župana v BB kraji, velice chcel stavať akúsi "hrádzu proti extrémizmu". O pár rokov si podával ruky s iným náckom rovno pred kamerami a zrazu nemá nič proti predčasným voľbám, lebo vie, že Republika bude spoľahlivejší partner ako SNS.

To jeho tliachanie o odškodňovaní klientov nebankoviek, diaľnici do Košíc do roku 2010 atď už aj upadlo do zabudnutia.

Dalo by sa tu o ficovi písať ešte celé hodiny, ale už len toľko, že keby ľudia nemali krátku pamäť, tak po videách z chatovačky by v právnom štáte celá Súmračná už dávno vyhorela do tla.

stanulienkat
7. jan 2025

Neverím, že sa dezolátom zdá lacná dovolenka za 6000 € za noc. To je celoročný dôchodok jeho debilných voličov. Te peniaze ukradol aj im, aj ná. A ešte mu budú za to lízať riť. Keby debilita kvitla....

hellwant
7. jan 2025

@stanulienkat no ale taky pol rocny, nie ze mesacny. Tiez nechapem to zlahcovanie. Ok bol by na luxusnej dovolenke tyzden za 10 k beriem. Ma nahrabane aj plat. Ale za noc 6k?

jednoduchomaria89
7. jan 2025

@stanulienkat nie je to málo pre nich, ale všetci sú "rovnakí" preto ich to nevyrusuje 😵‍💫 Sulík vypil bar , simeckova vybrakovala štátnu kasu, Matovič nakúpil vakcíny sa rovná miliardám, ktoré skončili vo vreckách smerohlasu a jeho oligarchov , títo im aspoň "dajú" 13.dochodok a zastavia lgbti , viac ich nezaujíma

stanulienkat
7. jan 2025

@hellwant keby bol nemecky, rakusky, svajciarsky... premier na dovolenke za 6000e na noc, okamzite by zistovali z coho a ako to zaplatil. A vo vacsine kulturnych krajin by aj politici odstupili. Tu nie, tu mu socky dopraju. Sranda je, ze vacsina jeho volicov su nizkoprijmova skupina, co ledva prezivaju. A ti su k nemu stedri.😁 Vela z jeho volicov nema 6000e ani na ucte.😂