Cena za noc vo Vietname: Vysvetlenie a porovnanie
Môžete mi niekto vysvetliť ako prišli k cene 6000e za noc? Ja vidím od 500 do 800e. Ďakujem
@danyelia Myslela som, že jeho hodinky IWC Da Vinci za 20 000 sú notoricky známe, ale ficovoličom zjavne nie. Koľko zarábal v dobe, keď si ich kúpil? Hej, predpokladám, že vo vašom okolí priemerne zarábajúcich rodín, je bežné kúpiť si hodinky za niekoľko mesačných platov. Je tak? Rovnako som myslela, že je dobre známa aj história jeho podnájov, kým zakotvil v byvaní, ktorého cenu znalci odhadujú na jeden milión eur. Akú matematiku používaš, keď ti z toho vychádza, že si ho za svojich 85 000 ročne (toľko priznal v daňovom priznaní) môže dovoliť BEZ HYPOTÉKY?
@danyelia vies co je zvláštne, že hneď presne vieš čo by zaujímalo všetkých aktivistov, ale to ze jeho voličov vôbec nezaujíma ako im klame, všetko mu uveria, nič si neoverujú, tak tomu vôbec nerozumiem...však si o nich mysli ze seno žerú a im to vôbec nevadí.... Mňa drobnosti nezaujímajú, ale ak išiel súkromným lietadlo tak sa bavíme o cene minimálne 200tisic, tak by ma fakt zaujímalo ako si na to zarobil.
@annm81 Kde berieš istotu, že ja som jeho volička? Ešte raz sa pýtam, kde berieš tú istotu? Ty si naozaj myslíš, že nemám čo iné na práci, len celé dni či život sledovať politikov, aké si kúpia hodinky? Mňa zaujíma matematika, s ktorou si vypočítam hlavne to, koľko zarobím JA. Nezaujímalo ma, ani koľko stáli Čaputovej šaty a outfity či šperky od známych návrhárov za tie roky, čo bola v paláci (Logika: ,,Ta my si kupujeme handry z Pepca a ona drahé šaty-načo, za koľko-prečo, od koho?,, Preháňam samozrejme, no nestačili by jej šaty z Orsay za 30 €, nie za tisíce €, keď Slováci sú na tom zle?...) Bola tu diskusia, že všetci chcete vidieť bločky za jej šatičky, polemiky, či si na nich zarobila, dovolenky a cesty ani nehovorím...?) Ale ok, bola prezidentka, nebude si kupovať výpredajové šaty z Bonprixu, chápem. Jasné, povieš, že to sú iné sumy ale v podstate princíp rovnaký. Sulíkovci už vydokladovali ten vypitý bar z Dubaja? Matovičových minutých 10 000 € zo štátneho príspevku za voľby za výlet s kamošmi do Vietnamu, aby nám tu ,,izbu,, ukázal...to je ok, viem 🙄
@makaronka01 A povedal, že šiel súkromným lietadlom?
@makaronka01 to je ta tragedia, ze mu niektori ludia vsetko uveria a este ho aj budu obhajovat ak niekto poukaze na pochybenia alebo ma pochybnosti, ze vsetko je v sulade so zakonom, etikou a moralkou (ano viem, slovne spojenie zakon, etika a moralka nehovori nic ani im ani jemu)
@danyelia Ty si v poriadku, zena? Poprve, ani od fica sa neziada, aby chodil v stoeurovom obleku. Podruhe, ak mne niekto lezie na nervy, podla tvojej logiky, ho mozem kludne zavrazdit a potom tu len vymenujem vrahov, ktori vrazdili tiez a je vybavene. Po tretie, to, co ludi stve najviac! Tu by malo stonasobne platit, aka praca taka placa. A tento nas prvy muz v state byeste nosilpeniaze do roboty, za to, co tu predvadza so svojou bandou.
@ikka204 Po prvé, hneď prvá veta a už urážka! Po druhé, keby z denníka N zistili, že má oblek za 3 tisícky, bolo by tu týždeň 5 diskusií na 100 stranách, začo si ho dovolil kúpiť. Po tretie, porovnanie s vraždou je úplne od veci. Po štvrté, kto by to tu celé v štáte napravil ako premiér?
@danyelia On oblek ma za viac ako 3000eur tomu ver a nik by ho neposlal na rokovanie v obleku za 100e, ak to tu porovnavas s Caputovou. Ak ti porovnanie s vrazdou nesedi, tak inak. Vezmem si z tvojho uctu tvoje peniaze nasetrene napr. na auto, kupim si za dovolenku, hodinky (premarnim ich, nepriamo povedane ukradnem) a potom ti poviem, ved to urobil aj matovic, sulik, simeckova zena a pod. A ty sa usmejes a povies, mas pravdu a ani policii to nenahlasis. A ked ti toto prijde v poriadku, tak potom ta moja prva otazka sa vobec ale vobec neda pokladat za urazku. Napravil by to clovek, ktory by okolo seba sustredil odbornikov na dane oblasti a nie nenazrane hlupe hyeny, ktore sa tu prisli vypast na nasich peniazoch
@ikka204 Na to je úplne jednoduchá odpoveď...veď ak je to taký podvodník, zlodej a korupčník, nech sa páči, nech za svoje činy pyká tak ako bežný smrteľník... Ja s tým nemám naozaj žiadny problém. Len mi je záhadou, že za celé tie roky ho nikto z ničoho neusvedčil - za žiadnej vlády, žiadna policajná garnitúra, nikto! Ak je vinný, nech ho zavrú, slávne PS-ko vyhrá voľby a bude sa nám tu žiť ako v Švajčiarsku. Ale toto ja ovplyvniť neviem. A logicky, ak by mi niekto ukradol peniaze z účtu, kúpil si za ne dovolenku, idem na políciu, vyšetria ho, na základe dôkazov ho zavrú- tak prečo toto nikto nikdy nedokázal urobiť za celé tie roky s Ficom??? Buď sú fakt všetci vyšetrovatelia takí babráci alebo na neho oficiálne nič nemajú 🤷🏼♀️
@danyelia Vies, co je mafia? Nepriepustna siet. Co sa stalo ludom, ktori sa pokusili nieco podobne vysetrit? Vrabce si po BA cvirikaju, ako ma ista bezuhonna osoba lukrativne pozemky napisane na 80rocneho dedka. Ako spolu s dotaciou, pride zaroven aj papierik s cislom uctu na 20%. Kto to nahlasi a kto to vysetri? Ja, ty, on ci ono? Jedinym trestom moze byt, ze ludia prestanu nad evidentnymi vecami zatvarat oci. Lebo sa uz to robi na chrapuna vsetko. Ignoruju sa potreby statu, obcanov a na drzo uspokojuju potreby vlastnych. Uz len si polozit otazku, kde su vsetky tie miliardy, ktore sme sa skladali na dialnice, nemocnice, skoly, informatizaciu a zabezpecenie statnych systemov a dalsie veci? Ako to, ze nic nie je, ked su dane a odvody take vysoke? Za co beru platy. Ved tak isto by som mohla povedat, ze ved ja som si tie peniaze zarobila. Ako? No predsa som ti slubila auto. To ze ho nemas, tak s tym by si predsa mala byt spokojna. Ved som ti ho slubila
A este by som chcela vidiet pracu, kde si zamestnanci sami schvaluju zvysenie platu z penazi zamestnavatela, ak to uznaju za potrebne. Napr. vedia, ze sa bude zdrazovat. Ak sa vratime k mojmu prikladu, za peniaze za auto si usporiadam krasnu slavnost, kde pozvem aj teba, dam zlozit pre teba krasnu pesnicku, alebo ti natocim videjko z perfis dovolenky, ktoru nazvem pracovna cesta. A auto raz predsa bude, nepoviem kedy, ale darujem ti vonu do auta napr. aby si vedela, ze to myslim vazne. A tak prejde viac rokov, ty cakas na auto, a ja potom pridem, ze auta teda uz zdrazeli a teda beriem si z tvojho uctu dalsie peniaze a tak to pojde donekonecna. Verim, ze by si bola nadsena z tej situacie rovnako ako ja z politiky.
@danyelia
Ja Ti záhadu o neusvedčení zo zlodejiny veľmi rada objasním... Čo sa stalo s inštitúciou, ktorá mala a aj vyšetrovala korupciu na najvyšších miestach? Rozpustili ju... A na otázku, prečo smerohlasáci rozpustili túto inštitúciu - bez akejkoľvek širšej diskusie - si už snáď dokážeš odpovedať aj sama...
Ved Fico tu vladol od Roku 2006 tusim , boli sme za Slovinskom a Ceskom … s ceskom sme dokonca boli jedna krajina , kde je ich zdravotnictvo a kde je nase ?!! (Len taka omrvinka- prd do stromovky , Skladacka na neonatologiu v KE , kde lietali a kadili holuby okolo inkubatorov , my si nosime toaletak do nemocnice , Zatial co penta a agel bohatne z nasich zdr. Odvodov , ci to je tiez robota simecku a Matovica ?!). Chybajuce dialnice , polorozpadnute mosty snad ani nemusim komentovat , Jaj za to moze odor … ok … ved za fica boli rodinne pridavky 20 Eur a dochodky zvysoval o par eur rocne , tak kde kua su vsetky nase prijmy z Dani , odvodov , DPH a eurofondy ?!!!!jaaj .. na Francuzskej rivière tak ok teda. A samozrejme v Roku 2025 za vsetlo bude zodpovedny Zelensky🙄 som zvedava kto nam pomoze , led budeme potrebovat pomoc , Lebo vsak tato vlada kyda na Cr , polsko , eu , ako si to vobec mozu dovolit ?!!! To su nasi susedia a partneri !!!!!!
@jednoduchomaria89 a teraz otázka,kde je teraz Slovinsko a kde my. Alebo stačí aj Česko.
@danyelia odporúčam ti navštíviť Slovinsko, jedným slovom paráda. A ešte aj Rumunsko, aby si pochopila a hlavne videla ako vyzera krajina, ktorá bola ďaleko, ďaleko za nami, pretože už aj tá nás dobehla a čo sa týka diaľnic,dokonca predbehla.
@danyelia veď práve, že povedal, ale akosi mu to nie všetci veria. Ale ak nešiel súkromným letom, nech ukáže letenku a všetci sú ticho... Prečo všetkým neukáže ako ho chudáka krivo obviňujú?... On si vyrobí potvrdenie 🤦♀️ keby aspoň bol ticho, ale stále len klamstva...ale nie všetci seno žerú...
@makaronka01 a to ho pustili samého? Kokosa bez ochranky? 😉
@tetapetra ja odporucam polsko , hlavne varsavu … ktora bola zrovnana so Zemou po 2. Sv . Vojne
@jednoduchomaria89 tak Poľsko ide,len kukám. Aj poliaci sa vracajú naspäť.

Fico je v prvom rade najneschopnejsi z najneschopnejsich! Absolutne nekompetentny riadit ani jednoosobovu srocku a nieto este stat. Za jeho vlad nic nikdy neurobil. Vsetko, na co sluzi stat bud nie je, alebo je predrazene a nekvalitne. Nevidno za nim ziadne vysledky prace, len sa rutime do h... z ktoreho nas bude vytahovat dalsia vlada a potom zas pride on sa nazrat ako taka hyena. Kde su dialnice, nemocnice, ako sme pripraveni na pripadnu obranu, energeticku krizu? Ani na pandemiu sme neboli absolutne. Vsetko znicene, vykradnute. Potravinova sebestacnost? Roskova predsa pestuje aj na betone. Hahah. Povedzte jednu vec, ktora v tomto state funguje doslaka! Prezrali vsetko ti neschopni hlupaci a len hladaju vinnikov a bubakov ako typicki neschopni ludia! Ako reagovali na konsolidaciu financii? Zvysili dane. Haha, aj 5 rocne decko to vyriesi rovnako. Ako na energeticku krizu? Isli lizat vrahovi milionov ludi zadok. Ako on zariadi, ze tu bude plyn? Jedine, za na nas zacne hadzat plynove bomby. To su riesenia hodne Majstra N. Ostatni rusa zaluju za nedodrzanie zmluvy, my to odskodne nepotrebujeme, cosi... a tak tu mozem napisat roman. TISICE LEJEME DO NAJNESCHOPNEJSICH Z NESCHOPNYCH. Darmozraci