Cena za noc vo Vietname: Vysvetlenie a porovnanie
Môžete mi niekto vysvetliť ako prišli k cene 6000e za noc? Ja vidím od 500 do 800e. Ďakujem
@makaronka01 Musíš podliezť latku 🤪. Čiže oni si to zaslúžia a tie peniažky si zaslúžia
@naja94 "Čo si nechal obsypať kvetinami už rovno aj cestu z akože Náhlikovej vilky až do budovy Slovenskej filharmónie?"
Ale de. Vsak sa to tam pise - kvetinova vyzdoba 3500€. To druhe nie je (len) za kvety - je to zabezpecenie kvetinovej vyzdoby - tipujem nieco ako cena za dovezenie na miesto a strazna sluzba - a je hadam jasne ze to potom stoji daleko viac ;)
@ikka204 @makaronka01 ...oki. A čo ja mám podľa vás teraz robiť? Aj keby som sa hodila o zem, tak to nevyriešim. Ja neviem, 10 strán sťažností, veď chodťe za Ficom a vyriešte tento problém. Ja nie som ani jeho sekretárka ani hovorkyňa ani kamoška 😃 Že vás to ešte baví vkuse dookola o tom istom 🙄
@danyelia ale ty nemáš názor a tu je ten rozdiel. Ty sa snažiš obhájiť niečo, čo sa obhájiť nedá. Lebo Fico môže? A keď tu napíšeme,že z bežných zdrojov na to jednoducho nemá,ty spustis "Matovič....." Každá sa ti snaží vysvetliť,že toto je ťažká mafia. A keď, už nevieš čo,tak nás nazveš tetami pritom ani len netusiš, koľko rokov máme a že vlastne ani od seba moc neutekame. Ale ok

@tetapetra však jemu celá tá jeho dovolenka nesedí a stele len zahmlieva, však nech ukáže koľko ho to stalo, relevantné doklady a všetkých umlci... Mňa najviac rozčuľuje to, ze nás klamú a jeho voličom to vôbec nevadí.... Klamstvom im zalepia oči a oni sú spokojní, to kam sme sa dostali? Však je konsolidácia a oni míňajú viac ako keď konsolidácia nebola...