Cesta do Toskánska autom s dieťaťom
Ahojte chcela by som sa opýtať ci ste išli niektorá do Talianska, konkrétne Toskánsko s autom s malým dieťaťom? Malý ma 2 roky a chceli by sme ísť koncom augusta. Kedy najlepšie vyraziť alebo ci ísť s autom? Je to určite dlhá cesta ale predsa človek ide so svojim autom a ma pokoj alebo potom letecky? Nevieme sa rozhodnúť 🤦 ďakujem
My do Toskánska chodíme autom, keďže tam ostávame aj mesiac (mame tam dom). Malý cestu vždy dobre zvládne, ideme na noc vždy a je to v pohode. Čím je starší tým lepšie.
@lucia13022023 môžem ta poprosiť bližšie info do správy, co sa týka cesty, ako sa tam co najlepšie dostať atď. Ďakujem
Jasne, kľudne napíš.
My do Toskánska chodíme autom, keďže tam ostávame aj mesiac (mame tam dom). Malý cestu vždy dobre zvládne, ideme na noc vždy a je to v pohode. Čím je starší tým lepšie.
@lucia13022023 môžem sa spýtať....je ta prevádzka domu náročná? Sprava.dane...poplatky, alebo je to porovnateľné s SK?
@lucia13022023 môžem sa spýtať....je ta prevádzka domu náročná? Sprava.dane...poplatky, alebo je to porovnateľné s SK?
@pieksamaki vieš čo dom na sk nemáme, čiže neviem ako sa pohybujú poplatky tu. Platíme daň z nehnuteľností, tari, poistenie, vodu, elektrinu... Ročne okolo 2000€