icon

Cesta vlakom do Chorvátska na dovolenku

dada7701
3. jan 2024

Dobrý deň prajem, je tu niekto kto absolvoval cestu vlakom do Chorvátska?

jj298
Odpoveď bola odstránená
iwka1984
3. jan 2024

@dada7701 áno my sme išli v r.2022

pehavcek
3. jan 2024

Pripnem sa.Aj mna by zaujimala tato moznost.Ako dlho sa cestuje? Vyhody a Nevyhody.

kaktusik007
3. jan 2024

mamin kolega sialene na to nadaval 🤣 ale teda - ich je sest, maju styri deti, tie maju 16,14,13,10 - a samozrejme preco by mal kupit lozko, ved staci im kupe 🤣 strasne som sa na tom rehotala, ako moze byt niekto az takto... no a vlak im meskal tam sedem hodin, naspat sli o pat hodin dlhsie ako mali. Takze des.

neviditelnypes
3. jan 2024

Mne to pripadá ako veľmi zaujímavá možnosť, ak mi prejde link tak pred dvoma rokmi o tom (plus preprava svojho auta) natočili video na Garáž TV (Rasťo Chvála):

https://www.youtube.com/watch?v=2i4BfSvi1T4
makeka
3. jan 2024

Ahojte,my sme boli tiež v roku 2022, dvaja dospelí dve deti 15 a 7 rokov.Z Bratislavy nám meškal vlak nejaké 2 hodiny, namiesto o desiatej večer sme vyrazili presne o polnoci.Mali sme otvorené kúpe, krpatý spal väčšinou na mne ale dalo sa.Zdrzalo sa státie na hranici tam sme boli cca hodinu.Do Rijeky sme prišli nasledujúci deň o pol druhej.Na spiatočnej ceste sme vyrazili načas mali sme len pol hodinové meškanie ktoré vzniklo cestou.Zase sme mali otvorené kupé a manžel so starším synom si chodili zdriemnuť normálne do lozkoveho čo bolo voľné.Podla mňa s väčšími deťmi sa dá takto ísť je to také dobrodružstvo ak nemáte veľké nároky.Ak by som mala ešte tak ísť nie je problém, dá sa to zvládnuť 🙂.

stormie
3. jan 2024

Ja som planovala ale aj s prevozom auta a ked som si vyratala cenu tak som sa dobre pobavila 😂

belllinka
3. jan 2024

@makeka a z Rijeky ste isli kam? A ako?

makeka
3. jan 2024

@belllinka Z Rijeky sme šli do Opatije.Na stanici nás čakali nadväzné autobusy ktoré rozvážali do ďalších destinácií.

iwka1984
12. jan 2024

@dada7701 ak by si mala nejaké otázky kľudne mi napíš 😉