icon

Cestovanie autom po Macedónii

19. máj 2025

Ahojte boli ste niekto autom po macedonii? Chceli by sme ísť v lete s deťmi 5r a 10r, tak by som sa rada opýtala ako bolo a ci sa oplatí ísť? Vdaka

klara1205
20. máj 2025

Ahoj za mna je Macedónsko krásna krajina, obzvlášť mesto Bitola a Ohrid.. My sme prešli autom Macedónsko a celkovo sme strávili 3 týždne tam..Najkrajšie miesta boli práve Bitola a Ohrid...V Ohride pri jazere som sa cítila ako pri mori, keby mi niekto povedal, že je to jazero neuverím, ľahko sa odtial dostať do Albánska, keďže na jednom brehu rieky je Ohrid na druhom už Albánsko...je to aj pre mladých aj pre rodiny s deťmi...Nenáročná krajina, celkom je tam lacno

autor
20. máj 2025
@klara1205

Ahoj za mna je Macedónsko krásna krajina, obzvlášť mesto Bitola a Ohrid.. My sme prešli autom Macedónsko a celkovo sme strávili 3 týždne tam..Najkrajšie miesta boli práve Bitola a Ohrid...V Ohride pri jazere som sa cítila ako pri mori, keby mi niekto povedal, že je to jazero neuverím, ľahko sa odtial dostať do Albánska, keďže na jednom brehu rieky je Ohrid na druhom už Albánsko...je to aj pre mladých aj pre rodiny s deťmi...Nenáročná krajina, celkom je tam lacno

@klara1205 ďakujem je tam aj nejaké vyžitie pre deti myslím nejaké atrakcie alebo v horách čisto turistika a v mestách história? Ohrid určite plánujeme, tiež canyon Matka plus nejaké národné parky....

klara1205
20. máj 2025

ale nájde sa aj pre deti...v Ohride je to fajn že su tam rozne plaze v takych vybezkoch a kazdy vybezok je iny, jedno je cisto pre mladych, dalsie pre rodiny s detmi, v meste su kadejake atrakcie pre deti, jazda na koni v ovlasti Galicica a farma so zvieratkami. V Skopje je zoo s dino parkom, akvarium, velke detske ihriska v Gradski Park, lanovka na horu Vodno, je tam aj aquapark aj lunapark, muzem iluzii,