Cestovanie do Egypta s deťmi
Chodite s detmi na dovolenky do Egypta ? Ak ano kam ? Maju nejake problemy deti ? Naco si davate pozor ?
@mon1806 ideme prvy krat zacitkom juna ja a11 rocny a 8rocna. Tiez sa trosku bojim. Ale vsetko treba skusit🙂
@abbey1 ako ste boli spokojní s Tuniskom? Kde ste boli? S CK alebo iba, tak na divoko? Vdaka
@kulumulu123 Tunisko sme chodili pred rokmi ešte s CK. Až potom sme začali sami. V Tunisku sme boli spokojní. Mimo hotel sme chodili sami taxíkom, vláčikom, pešo. Nebol problém. Boli sme v Mahdii a to druhe musím pozrieť. Hneď ti napíšem.
@kulumulu123 Port El Kantaoui
@abbey1 ďakujem kde sa vám páčilo viac? Vdaka
@kulumulu123 Pláž v Mahdii jednoznačne, ale inak viac pri tom prístavom mestečku.
Dakujem snad prizijeme :D
Ja som bola v Egypte ešte bez detí a povedala som si nikdy viac. Mala som tráviace problémy ešte mesiac po návrate☹ Za všetko mohla jedna kocka ľadu v nápoji. Teraz rozmýšľame s deťmi Tunisko tak sa troška bojím, dokonca by som riskla aj ten Egypt - už som predsa len múdrejšia ča sa má a čo nie. Mám hodne známych čo chodia do Egypta aj s deťmi a nemali problém, tak chcem dať týmto krajinám znova šancu🙂
@mon1806 áno, ľad je z balenej vody, ale problémy robí to, že studené do rozhoruceneho organizmu
@abbey1 dakujem

@mon1806 chodievame,Marsa Alam,
Nikdy sme nič nemali ,ani dospelí,ani deti