Cestovanie do Kórey
Ahojte 🙂 nedávno tu bol príspevok aký suvenír doniesť z Japonska a veľa už navštívili Japonsko ☺️ aj tam by som chcela ísť pozrieť ale veľmi túžim ísť do Kórei 🥰 je to moja srdcovka netajím sa že sú tam krásny muži 😍 od detstva ma priťahovali také typy ale Kóreu by som chcela navštíviť koli kultúre jedlu aj objaviť niečo nové. Prosím vás tie ktoré tam ste už boli odkiaľ ste leteli a kde ste boli ubytovaní aké sú tam ceny kde všade ste pochodili budem veľmi rada za vaše zážitky a skúsenosti 😊 Ďakujem
Poznam skor ludi priamo odtial a teda podla toho, co viem sa urcite oplati ist tam pozriet, je to ina kultura, vyspela krajina, ak teda ide o South Korea. Chapem aj to s tymi chlapmi, pekni su ti aziati velmi. Len ich rodinna mentalita je trosku odlisna od nasej. Ale nehovorim, ze by si to nevedela preklenut.
Ahoj, my sa tam chystame o dva tyzdne na dva tyzdne, zatial ti teda viem len povedat k cenam leteniek, kupovala som uz v novembri, letime s Korean Air, priamy let Budapest - Seoul, cena na osobu cca 800 € aj s vybratymi miestami (tie inak boli dost drahsie ako zvycajne v nizkonakladovkach). Ubytko mame apartmany (nakolko potrebujeme min. dve spalne a je to jednoduchsie zohnat, ako v hoteli nejaku rodinnu izbu), chystame sa byt v Seoule a na par dni v Busane zatial.
Korea bol sen mojej dcery ale musim povedat, ze som sa tiez uz dost namotala 😅 mne sa ich kultura velmi paci, uvidime, ake to bude naozaj 🙂
A suhlasim s @lucik194, ked som si porovnavala priamy let s Korean z Viedne a z Budapesti, z Viedne bol drahsi o 300 € (pre troch). Ked zaratam taxi na letisko a spat, tak sa mi to neoplati, lebo v BUD mam parking na 15 dni za 74 €, cize pojdeme svojim autom. Mozno sa najdu lacnejsie lety, ja som v case kupy videla cca okolo 600 € s prestupmi v Sanghaji, alebo aj v Dohe ci v Dubaji/Abu Dhabi, ale povedala som si, ze to uz dam o stovku viac a letim priamo (zakladna cena letenky bola cca 700 €).
let z Prahy . Priamo do Koree.
boli sme pracovne. mestá ako tak, a za mestom smetisko, špina, bordel....
možno sa odvtedy už zlepšili.
kolegove deti lietaju pravidelne niekolko razy do roka....
lietaju cez Budapest, cez nu su najlacnejsie letenky. jedlo je tam lacnejsie ako u nas, co sa oplati kupovat je elektronika, ale pozor, aby bola s podporou anglictiny, lebo to nenastavis (myslim telefon, repraky,.....)
@lucik194 áno? A kupujú letenky priamo cez leteckú spoločnosť alebo aj cez pelikan som pár krát pozerala. Chcem aj ja tam ísť ale tento rok to žiaľ sa nepodarí.
Fiha ze tie decká lietajú niekoľko krát do roka aj ja by som ak by boli prostriedky 😄
Poznam skor ludi priamo odtial a teda podla toho, co viem sa urcite oplati ist tam pozriet, je to ina kultura, vyspela krajina, ak teda ide o South Korea. Chapem aj to s tymi chlapmi, pekni su ti aziati velmi. Len ich rodinna mentalita je trosku odlisna od nasej. Ale nehovorim, ze by si to nevedela preklenut.
@kiki68 poznáš teda priamo Kórejčanov? 😊 Mňa už od 8 rokov pritahovali priamo také typy. Maju strašne krásne oči tie mačacie 😊 a krásne havranie vlasy ako bábiky 🥰 A sa o seba starajú aj pekne obliekajú. Mentalita iná to práveže láka pretože tunajšia mentalita mužov.... 😒😒😒 Nikdy sa mi naši ani Európania nepáčili a povaha sa mi aj potvrdila
ale tie deti maju 23 rokov 🙂
ale stale su to jeho deti.....
vzdy kupuju len cez spolocnosti priamo, nikdy cez pelikan ani nic podobneho, a uz robia, takze ano maju nato......
Ano, ucila som im deti, viacere rodiny. V Bratislave a Viedni je ich dost. Chapem tu slabost, aj tie deticky mali velmi zlate, akoze aj vychovane boli vacsinou. Maju dost taku hierarchiu, ze mama sa stara o deti a neskor sa najstarsi surodenec stara o dalsich mladsich
nemysli si,že to tam vyzerá ako v K-dráme,to je omyl.Keď pozerám videá z z ulíc Soulu,tak nie všetci sú pekní.Sú to takí istí chlapy ako aj inde.A mentalita? Rozhodne nie ako vo filme.
Cudzinku chcú iba na jednu vec,nemusím špecifikovať,a mnohí z nich majú kórejskú priateľku.
Ja som isla s Lufthansou, ale myslim, ze moznosti je vela. Bolo to tam celkom drahe, ale dobre jedlo a celkovo taky Asia vibe - logicky :D

kolegove deti lietaju pravidelne niekolko razy do roka....
lietaju cez Budapest, cez nu su najlacnejsie letenky. jedlo je tam lacnejsie ako u nas, co sa oplati kupovat je elektronika, ale pozor, aby bola s podporou anglictiny, lebo to nenastavis (myslim telefon, repraky,.....)