Cestovanie s deťmi do Egypta
Chodievate do egypta s detmi ? Planujeme dovolenku a neviem , ockujete ich na meningokoky aby tam nechytili.? Alebo ake opatrenia robite ?
@pe_mi a deti maju kolko rokov ? Ockovania proti meningitide ste nedavala ? Velmi sa toho bojim
Boli sme minuly rok deti 13a 4 nedávali sme žiadne očkovanie . Zvládli sme bez problémov
Neockovali sme.mali 5 a 10 a predtým 3 a 8 rokov
Prečo by v Egypte mali chytit meningokoka?
skor chytia faraona, ale teda toho sa zbavit da velmi lahko...infuzka na klinike a hotovo
@barka1 vsade ma s tym strasia ze je to afrika
Kde "vsade"? A čo, ze je to Afrika? V Afrike je aj HIV a ebola.
Ved a preco to nedas teraz ockovat? Behom mesiaca maju deti obidve davky a mozete ficat kde chcete. Syn la v piatok druhu davku
@kiki68 lebo odchadzame o tri tyzdne 🤣👍
Prvu davku stihate
Pytala som sa tak ze nie uz nas nezaockuje ....no hadam sa vratime bez chorob a zivy a zdravy
Afrika - ta ozajstna-je Kongo alebo Zimbabwe, Egypt, kam idete vy, je dovolenkova destinacia pri mori plna Europanov a Rusov. Chytis tam rovnake virusy ako na Makarskej alebo na Domasi...
Divím sa, že idete s týmito názormi do Egypta.
@barka1 preco?
Boli sme minulý rok a normálka, však nechapem prečo tam idete keď máš takéto predsudky, rezorty sú normálne spravené pre ľudí žiadne domorodci alebo čo si myslíš niesi na Zimbabwe, očkovať sme na nič nedávali nikoho, ani nepoznám ľudí, žeby dávali nieje to taká krajina, že treba, jedine na čo si dávať pozor je voda, zuby umývať len v balenej vode, nedávať si ľad atď. kľudne ak máš otázky pytaj sa skôr ochorieš na letisku ako priamo v Egypte baktérie a vírusy sú všade
ja by som uz do egypta nesla, raz mi stacilo. som rada, ze som videla pamiatky, ale proste uz nie. nie je to proste zapadna civilizacia, zial. a ako tu niekto pise, "len" voda je vadna a hygienicke navyky si tiez predstavujem inak. ja som teda bola napriklad v restauracii na nile, ktora sa tvarila velmi nobl, ale cisty tanier sa tam nast nedalo. nechcem vidiet, ako to vyzera v takej kuchyni, kludne aj hotelovej. ti ludia tam proste ziju inak a na to nie sme usposobeni. preto sa europan musi pripravit minimalne na zazivacie problemy.
@kiwi3 ja som najhorsiu kuchyñu na svete videla na Bali, tiez pekna restauracia v strede ryzovych poli s krasnymi vyhladmi, a ked sme dojedli a isla som na wc (nadrzo som poziadala personal, nech umyju wc, to bol tiez humus, inak by som sa pocikala), tak som videla kuchyñu..... Ty kokso, to bolo nieco🤮🤮🤮. Bali je celkovo neskutocne spinave (hinduisticka kultura), a oproti tomu susedny moslimsky Lombok bol ovela cistejsi.
Nastastie my sme nikdy zazivacie problemy nemali, aj zuby si umyvame vo vode z vodovodu, ale niektore krajiny mi stacili vidiet raz (taky Zanzibar napriklad).....

Ahoj, boli sme 2x, chceme ísť znova
Egypt máme radi
Deti nemali problémy ani raz,ani my dospeli