icon

Cestovanie s deťmi do Poľska - pas verzus občiansky bez fotky

13. apr 2025
Strana
z2
tetapetra
14. apr 2025

@viestta tá sa nenosí

guudy
14. apr 2025

Ja som sa pozastavila jednym slovom nad tym, ze sa nasla dalsia zena, co toto riesi… uvidime, ci mi vymazu aj toto🤨

viestta
14. apr 2025

@guudy obava sa, ze tohto sa nikdy nezbavime. Rok co rok sa rodia deti, s ktorymi ich rodicia budu chciet cestovat do cudziny. No a stale medzi tymi rodicmi bude dost jedincov, ktori nevedia pouzivat ani len ten blby googel alebo su natolko lenivi, ze ani sa nenamahaju pouzit, rovno sa (uz milionty krat) spytaju na MK. A blizi sa dovolenkova sezona, frekvencia podobnych tazok bude narastat exponencialnym radom.

tetapetra
14. apr 2025

@viestta veď je to už viac ako 13rokov 🤦🏻‍♀️

viestta
14. apr 2025

@tetapetra ale ony to doteraz neriesili, ako TO maju vediet? Vsak ziju vo svojich bublinkach, kde ich nic nezaujima, nic z vonkajsieho sveta sa ich netyka. Zrazu pride nestandardna situacia a su z toho cele paf...

really8
14. apr 2025

@viestta bubline? Nebud mierna. Proste v jaskyni. Lebo to nie je mozne. Iba ze by ich dnes rozmrazili

tetapetra
14. apr 2025

@viestta
@really8 nepoviem nič, kebyže sa to nerieši rok, čo rok. V rádiu, v správach. A naozaj je aj ujo google. Kebyže dajú otázku na akú dobu sa pas vydáva,tak pochopím, ale toto

Strana
z2