icon

Cestovateľské zážitky z Írska. Čo sa vám páčilo a nepáčilo?

16. máj 2025

Ahojte 🙂, je to niekto, kto navštívil Írsko? Premýšľam, kam sa vydať najbližšie a zaujalo ma Írsko. Ako sa vám páčilo v tejto krajine? Kde konkrétne ste boli a čo odporúčate vidiet? A bolo aj niečo negatívne, na čo by ste si dávali pozor? Akákoľvek negatívna skúsenosť.
Ďakujem.

simsalabim
16. máj 2025

Videla som Dublin, Galway, Cliffs of Moher, Aran islands, Kylemore Abbey, Belfast, Giants´ Causeway. Najdlhsie som bola v oblasti Galway (preto mam pochodene okolie) a najviac sa mi pacil Kylemore Abbey. Negativne zazitky nemam. Mne sa Irsko velmi pacilo, priroda aj ludia, chystam sa tam v najblizsie roky aj s manzelom (to, co som popisala, som stihla na sluzobkach, resp. pred/po nich, ked sme jeden cas spolupracovali s jednou irskou firmou).

martinmmartin
16. máj 2025

Za mna Newgrange - Doba kamenna - uzasne pamiatky a vsetko v povodnom stave

lusyyy36
16. máj 2025

Chodim do Írska často, aj teraz o 3 týždne idem zas. Bola som v Dubline, okolie navan, skerries, wicklow Mountain, kildare.wexford, waterford. Najviac sa mi páčilo okolie wexford- waterford kvôli počasiu, bolo tam najslnecnejsie a krásne plaze. Je tam pekná cyklotura. Kildare bolo tiež pekne. Príroda v Írsku je krásna a to je tak vsetko. Počasie otrasne, vsetko drahe.....😂 chodím tam preto často lebo muž tam robi

darkai
16. máj 2025

Pochodila som toho v Irsku dosť, keďže sme tam chvíľu žili. Je to nádherná krajina, pre mňa naj miesto je The Dingle Peninsula.

basaj
16. máj 2025

Ja som bývala nejakú dobu v Galway a odporúčam navštíviť všetkými desiatimi. Galway, Kylemore Abbey, Cliffs of Moher.

autor
16. máj 2025

Wau, som rada, že máte väčšina z vás dobré skúsenosti s Írskom.. ja plánujem Dublin, Galway a Belfast určite.. a aj ten Cliffs of Moher znie super 🙂

kiki68
16. máj 2025

Ja som bola aj na Midlands, Leap Castle a okolie, potom krasny je Ring o‘Kerry