Cestovateľské zážitky z Írska. Čo sa vám páčilo a nepáčilo?
Ahojte 🙂, je to niekto, kto navštívil Írsko? Premýšľam, kam sa vydať najbližšie a zaujalo ma Írsko. Ako sa vám páčilo v tejto krajine? Kde konkrétne ste boli a čo odporúčate vidiet? A bolo aj niečo negatívne, na čo by ste si dávali pozor? Akákoľvek negatívna skúsenosť.
Ďakujem.
Za mna Newgrange - Doba kamenna - uzasne pamiatky a vsetko v povodnom stave
Chodim do Írska často, aj teraz o 3 týždne idem zas. Bola som v Dubline, okolie navan, skerries, wicklow Mountain, kildare.wexford, waterford. Najviac sa mi páčilo okolie wexford- waterford kvôli počasiu, bolo tam najslnecnejsie a krásne plaze. Je tam pekná cyklotura. Kildare bolo tiež pekne. Príroda v Írsku je krásna a to je tak vsetko. Počasie otrasne, vsetko drahe.....😂 chodím tam preto často lebo muž tam robi
Pochodila som toho v Irsku dosť, keďže sme tam chvíľu žili. Je to nádherná krajina, pre mňa naj miesto je The Dingle Peninsula.
Ja som bývala nejakú dobu v Galway a odporúčam navštíviť všetkými desiatimi. Galway, Kylemore Abbey, Cliffs of Moher.
Wau, som rada, že máte väčšina z vás dobré skúsenosti s Írskom.. ja plánujem Dublin, Galway a Belfast určite.. a aj ten Cliffs of Moher znie super 🙂
Ja som bola aj na Midlands, Leap Castle a okolie, potom krasny je Ring o‘Kerry

Videla som Dublin, Galway, Cliffs of Moher, Aran islands, Kylemore Abbey, Belfast, Giants´ Causeway. Najdlhsie som bola v oblasti Galway (preto mam pochodene okolie) a najviac sa mi pacil Kylemore Abbey. Negativne zazitky nemam. Mne sa Irsko velmi pacilo, priroda aj ludia, chystam sa tam v najblizsie roky aj s manzelom (to, co som popisala, som stihla na sluzobkach, resp. pred/po nich, ked sme jeden cas spolupracovali s jednou irskou firmou).