icon

Cestovky pre dovolenku v Side

21. jún 2025

Dobrý deň, manžel si zmyslel takto na poslednú chvíľu, že by predsa len sme mohli ísť na dovolenku cez leto...aspoň tak posledný júlový týždeň. Vybral si destináciu Side.
Ponúk už nieje veľa ale rada by som vedela, cez akú cestovku sa oplatí ísť do tejto destinácie, resp.na čo si dať pozor, na akú cestovku. My sme zatiaľ vždy išli cez Fisher resp.Kartago. tak nemám skúsenosti s inými.
Ďakujem

lenuska9999
21. jún 2025

My sme boli v side cez Nemecku cestovku lmx turistik . Objednali sme si dovolenku cez inviu. Veď pozri tam ponuky a ku každej píše, z akej cestovky sú. Daj si pozor hlavne na to, aby to bol 5 hviezdičkový hotel, pretože hviezdičky tam nemajú takú úroveň ako u nás. A Pokiaľ chceš mať čisto, dobre jedlo a splachovací záchod, tak určite pozeraj 5 hviezd. My sme boli v Side Crown Paláce. Bolo dobre, rozmýšľame tam ist znova

autor
21. jún 2025
@lenuska9999

My sme boli v side cez Nemecku cestovku lmx turistik . Objednali sme si dovolenku cez inviu. Veď pozri tam ponuky a ku každej píše, z akej cestovky sú. Daj si pozor hlavne na to, aby to bol 5 hviezdičkový hotel, pretože hviezdičky tam nemajú takú úroveň ako u nás. A Pokiaľ chceš mať čisto, dobre jedlo a splachovací záchod, tak určite pozeraj 5 hviezd. My sme boli v Side Crown Paláce. Bolo dobre, rozmýšľame tam ist znova

@lenuska9999 ďakujem za tip...takže kľudne môžem pozrieť aj cez inviu, trošku som sa toho obávala lebo neviem akú cestovku mi vyhodí a môj muž je veľmi náročný

baumka
21. jún 2025

ck TUI už dlhé roky chodíme s ňou hlavne do okolia Side. Je to najväčšia ck na svete a veľmi spoľahlivá. Vzhľadom k tomu má zazmluvnené aj najlepšie izby v hoteloch. Škoda, že až teraz objednávate, na jeseň sú lacnejšie ponuky, ale ešte aj teraz dávajú zľavy na niektoré hotely. Ja pozerám priamo na nemeckú stránku TUI , vyberiem hotel, odlety, aké sa mi páčia a až potom idem do ck, kde to objednám.

lucia11kob
21. jún 2025

Minulý rok bola dcéra v Side cez Daku a boli spokojní.

muchotrafka298
21. jún 2025

Je tu skupina "Letna dovolenka" a tam to ma pani Elenka, ktora ma vlastnu agenturu. Obrat sa na nu, urcite Ti dobre poradi. Mas ponuky aj rovno v tej skupine alebo jej staci napisat/zavolat. Usetris tak cas vyberom a sledovanim ponuk.

mikaela1
21. jún 2025

Môj manžel je tiež velni náročný. Niekedy mi to lezie uz na nervy. My sme boli v Side hotel Jadore Deluxe a maximálna spokojnosť. Ono záleží aj od Toho koľko ľudí ide a koľko ma hviezdiciek.

luccija
21. jún 2025

Pozri TUI, Satur, Koalu, ale posledný júlový bude mega teplo a najvyššie ceny, ale možno vám to nevadí

libusak
21. jún 2025

My chodime cez koalu a max spokojnost. Co si zaplatis, to aj dostanes. Vyberaj 6 hviezdiciek a lutovat nebudes 👍

muchotrafka298
21. jún 2025
@libusak

My chodime cez koalu a max spokojnost. Co si zaplatis, to aj dostanes. Vyberaj 6 hviezdiciek a lutovat nebudes 👍

@libusak v pripade tejto CK sa nejedna o oficialny pocet hviezdiciek pri danom hoteli. Je to vylucne ich subjektivne hodnotenie. Ponuka tejto CK a tiez dalsich,ktore patri tomu istemu majitelovi, nie je nijak oslniva a hotely luxusne.

ivana11155
21. jún 2025

Cedok, lietaju aj z BA, PN, KE, boli sme minuly rok cez nich a spokojnost, toho roku ideme zase cez nich.

zuzkac2711
22. jún 2025

My tiež chodíme do Invia a vyberáme cez nich. Chodíme do Turecka cez orex a sme spokojní. Teraz ideme o 3 týždne do Side Prenses resort and spa..
Minulý rok sme tiež vyberali cez Invia a CK bola vedomá do Bulharska.

timeahav
22. jún 2025

Chodíme do Turecka uz roky. To ze hotel musí mať 5* vôbec nie je pravda, pretože * odzrkadľujú vybavenie nie služby, a to či hotel má alebo nemá konferenčnú miestnosť mi môže byť hlboko niekde... dôležité je pozerať recenzie.
Ak píšeš ze muž je náročný tak hlavná otázka je koľko do toho chcete investovať?
A čo sa týka cestovky tak mam otrasnu skúsenosť s Fisherom kedy nás strčili do takej diery ktora s objednanym zájazdom nemala spoločné nič, delegátka otras žiadna pomoc a následná reklamácia u CK-vraj sme nekontaktovali delegatku takže zamietnuté 🙃
A najnovšie sa "skvele" zachoval aj satur kedy sme si kúpili zájazd v LM zľave (online) poslali nám podpísanú zmluvu, vyplatili sme a na ďalší deň nám ho zrušili preto lebo mali "chybu v systéme" čo ale samozrejme nie je dovod pre to aby zrušili cely zájazd.
Naopak odporúčam Happytravel-žiaľ dcéra mala úraz skončili sme v nemocnici a top delegátka zaujímala sa stále a navyše sme sa od nej dozvedeli o turecku také veci ktoré sme ani ako dlhoroční cestovatelia nevedeli

muchotrafka298
22. jún 2025

Pises, ze manzel je narocny, tak je vcelku na mieste otazka, ze kolko planujete do dovolenky investovat. Lebo bezne slovenske CK maju hotely pre masy, nie pre narocneho dovolenkara. Na tvojom mieste by som pozerala ak chces teda slovenske CK, Hydrotour, ten nema ziadne 3* hotely a tiez by som sa zamerala na Adults only. A dobre pozerala recenzie - Tripadvisor, Booking, Holidaycheck. Vobec by som sa neriadila recenziami co najdes na Google, lebo tam moze napisat aj ten, co tam nikdy nebol.

dianaaaaa
22. jún 2025

Všetky CK sú zdierači.... Treba si pozrieť letenky cez leteckú spoločnosť,hotel cez Booking.... A hlavne čítať recenzie...
Nič viac netreba...

sivy
23. jún 2025

Dobre ránko my chodíme už veľmi dlho cez Tip Travel,zatiaľ sme max.spokojny....ak ste z Košíc choďte na Alžbetinu ulicu tak sú milé žienky radi vám poradia🌞🌞🌞🇹🇷

marcaurel
23. jún 2025

Invia nie je cestovka- je to len vyhľadávač , ktorý nemá vlastné produkty. Navyše ich už id 1.1. kulpilu Poliaci, tak pozor. Napíšte priamo na pobočky Tui,