Chodievate na dovolenku samé bez detí a muža?
Chodievate samé na dovolenky bez detí a muža, bez kamosiek? Spokojne? Poprosím píšte len také, čo boli, chodievate alebo plánujete. Ďakujem ❤️
Ano, bola som a ak sa bude dat tak zas pojdem
Áno, aspoň raz za rok na víkend
Zatiaľ nie.Už to k tomu smerovalo,ale nakoniec syn išiel.
Ale na výlety chodíme 1-2 dňové aj sami ako chalani vyrástli.
Ja chodím sama na poznávačky. Tým ja dávam prednosť pred dovolenkou pri mori. K moru idem s deťmi.
Bola som raz sama v Mexiku a raz v Maroku, bez cestovky, velmi sa mi pacilo a este sama urcite pojdem
My chodime s partou holek turistikovat. Vzdycky na vikend
Idem teraz v utorok na 4 dní do talianska. Ideme 8 bab, niektoré sa ešte nepoznáme. Ale teším sa na nové priateľstvá.
Ja planujem ist teraz ked uz aj mladsi zacina chodit do skolky, nech si kvoli mojej dovolenke nemusi brat volno aj muz a byt s dietatom doma. Planujem ale iba nejaky predlzeny wellness vikend s procedurami, citanie kniziek, dobre jedlo, cvicenie a pohoda 🙏🏼 podla mna je to super na taky reset od mamickovskych povinnosti…
Ja vždy, keď si sadnem na WC a zavriem dvere, sa cítim ako sama na dovolenke. Škoda, že to vždy tak rýchlo ubehne 🙂.
A k tvojej otázke, nebola som, ale páčilo by sa mi to. Tu na Slovensku by som tak určite šla. Do zahraničia by som sa bála, lebo pozerám veľa true crime na netflixe 🙂. Ale iba na nejaký predĺžený víkend, bolo by mi za nimi smutno.
moja manželka chodí pár krát do roka na pár dní niekam na výlet s kamoškami. Rovnako ja chodievam so svojou partiou. Je to super spestrenie vypadnúť nachvíľku. Sama (bez kamošiek) nikdy nikde nebola ak ma pamäť neklame.
Áno, o čas chodím aj sama. Bola som napríklad v Dubaji.
Áno, o čas chodím aj sama. Bola som napríklad v Dubaji.
@elenajezova ako riešite ubytovanie v Dubaji?
Treba platiť izbu za dvoch?
@oliverceky mna si sa sice nepytala, ale toto funguje podobne/rovnako vsade. Zalezi od konkretneho hotela, ci vobec ma jednolozkove izby. Ak nema, tak si booknes dvojlozkovu. Cena pre 1 osobu v dvojlozkovej izbe je zvycajne o nieco nizsia ako pre 2 osoby.
Ja si bookojem vzdy dvojlozkovu izbu.
Ano chodim a je to drahe. S tym treba pocitat, ze ceny ubytovania su za 1 osobu vyssie ceny ako za 2. A je jedno, ci je to 1 lozkova alebo 2 lozkova izba. Staci pozriet na bookingu ak chces hotel.Solo travelling je super, ale nie pre kazdeho. Lebo nie kazdy zvlada byt sam so sebou 24 hodin denne.
Ja som bola raz, vlani. Potrebovala som taký ten totálny escape. Letela som do Valencie. Bolo to krásne, ale nebavilo ma to... Pôvodne som plánovala na 5 dní. Tretí deň som bola doma😂
Ja idem tento rok na poznávačku do Francúzska ( Normandia, Bretónsko ). Doteraz som si vždy brala sama izbu, čo je o dosť drahšie. Tentokrát ma oslovila spolucestujúca, či nepôjdeme na izbu spolu, že ušetríme. Nepoznáme sa, tak som zvedavá, ako to dopadne.
@oliverceky bola som cez CK DAKA. Bolo super!!! Bývali sme v hoteli Atana. Od bazéna som videla "plachetnicu"♥️

Parkrat som bola. Ale bol to skor 5-7 dnovy vylet typu Londyn, Kodan a pod. Nie dovolenka k moru ani wellness.