icon

Chorvátsko - aktuálne info

alenka7777
2. aug 2015

Ahojte.ma niekto aktualne info z chorvatska? Chceme ist buduci tyzden ale vsade pisu,ze je tam total plno,tak sa zacinam obavat...

Strana
z10
rena40
23. aug 2015

my sme tento rok boli na Pagu,tiež ma neoslovil,minulý rok Rab-tiež nič moc...ale určite sa nám páčil Brač a rada by som sa tam budúce leto pozrela opäť 😉 a aj Hvar...

sandra551
23. aug 2015

@rena40 A kde na Rabe ste boli? My sme narazili na jednu pláž za Rajskou plážou, bolo tam treba schádzať ešte asi 30 minút od cesty cez také močariská a boli sme tam sami... nádherná piesočná pláž, okrem nás tam nebol nikto celý týždeň. Bolo to prekrásne, ako na fotografiách niekde z Thajska. Takže ja mám na Rab krásne spomienky 🙂

sandra551
23. aug 2015

@rena40 A boli tam na Rabe aj veľmi pekné plážové bary, takmer ako v Španielsku alebo Grécku, takže to sa mi tiež páčilo 🙂

peneloppe
23. aug 2015

Brac je krasny, aj my sme tam boli a je tam super pieskova plaz.

monik1986
24. aug 2015

ahojte chcem sa opytat ci nema niekto kontak na ubytko v chorvatsku najskor krk, istria alebo nieco skor v hornej casti chorvatska a hlavne ak ste tak boli spokojny dakujem 🙂 uprednostnujem tichu oblast ubytko pre 3 dospele osoby a jedno dieta,

rena40
24. aug 2015

@sandra551
my sme neboli v Lopare...bývali sme v Supetarskej Drage,časť Gonar...netvrdím,že tam nie sú pekné pláže,ale celkovo Rab sa nám moc nepáčil...žiadne mestečká,teda okrem mesta Rab-to je krásne...

patka89
26. aug 2015

Ahojte.prosim vas.bol niekto na na Krku ubytovany v hoteli Beli Kamik?dakujem pekne

gabikkas
27. aug 2015

Ahojte, ste niekto na makarskej? Ake je tam pocasie a more? Este je teple? vdaka za infoo 🙂

takyna
27. aug 2015

Ahojte nieste niekto v Karlobagu ????prosim o info ake je tam more a pocasie, dakujem 🙂

takyna
27. aug 2015

@sandra551 a ako ste sa na Rab dostali lodou?

takyna
27. aug 2015

@rena40 ake je moje pri Pagu?

sandra551
27. aug 2015

@takyna Na Rab trajektom 🙂

mabika
27. aug 2015

@gabikkas
@takyna my sme pod zadarom a je velmi teplo, aj v noci, more je fajn.

rena40
27. aug 2015

@takyna
my sme bývali v Povljane pri piesočnej pláži..

takyna
27. aug 2015

Dakujem

gabikkas
28. aug 2015

@mabika juuuj, nech to len vydrzi v pondelok vyrazameeee....

mabika
28. aug 2015

@gabikkas v nedelu a v pondelok tu ma byt este extra teplo, tak peknu dovcu!

gabikkas
28. aug 2015

@mabika my vyrazame v pondelok vecer, cize od utorka by sme mali byt uz tam....videla som, ze hlasia aj ochladenie na stvrtok a prsat....len dufam, ze more bude fajn pre deti...

gabikkas
29. aug 2015

baby asi blba otazka, ale spytam sa...je v okoli makarskej, podaci, podgory aj lidl?

4stanka4
29. aug 2015

My sme sa dnes vrátili z Duće-20km od Splitu a cca 3km od Omišu a môžem len odporučiť 🙂 Uvažujeme nad tým, že o rok sa tam vrátime. Pieskové pláže, perfektné teplé more, ubytovanie na 1 🙂 Síce jediným - je cesta, ale stálo to za to 🙂

dadka232
29. aug 2015

@gabikkas my sme boli v makarskej a bol tam Lidl 😉

roselyn
30. aug 2015

Baby kde sa kupuje dialnicna znamka, ked sa ide do chorvatska cez madarsko? Este pred vstupom? Plus stacia nam eura a kuny, alebo aj madarske forinty potrebujeme?

tin007
30. aug 2015

@roselyn Mozes ju kupit cez internet aj cez SMS. Minuly rok sme ju kupovali cez net, bez problemov to bolo. Tu je navod http://www.rajka.eu/novinky/122-ako-si-zakupit-...

mabika
30. aug 2015

@roselyn online. A forinty netreba.

dasenka1203
30. aug 2015

@roselyn my sme sli cez sahy, na poslednej slovnaftke nemali, tak sme kupovali hned za hranicami v takom "domceku", v pohode sme sa dohodli aj bez znalosti madarciny a dalo sa platit aj eurami

tojada
30. aug 2015

Dievčatá, moja teta s rodinou bola na dovolenke cez cestovku v Chorvatsku, keď čakali takmer celý posledný deň
na autobus cestovky, kufre si mohli odložiť iba na recepcii, ktorá nebola strážená a jedna taška s oblečením sa stratila. Inde si ju nemali kde uložiť. Na budúcu sezonu by sme si chceli s priateľom ušetriť na takúto dovolenku, ale čo,keď sa tam takto strácajú tašky a nie je ich možno niekde na strážené miesto odložiť, ak turisti nechcú celý deň stráviť čakaním. Čo poradíte?

peneloppe
30. aug 2015

@tojada

Neist cez cestovku ale sami, najst si ubytko a ist autom a mas po probleme.

mabika
30. aug 2015

@tojada v zivote som cez CK nebola v hr ale pocula som ze sa viaceri zlozili na izbu v hotely a tam si zamkli veci, aj sa pred cestou osprchovali a tak...

Strana
z10