Chorvátsko - aktuálne info
Ahojte.ma niekto aktualne info z chorvatska? Chceme ist buduci tyzden ale vsade pisu,ze je tam total plno,tak sa zacinam obavat...
@rena40 A kde na Rabe ste boli? My sme narazili na jednu pláž za Rajskou plážou, bolo tam treba schádzať ešte asi 30 minút od cesty cez také močariská a boli sme tam sami... nádherná piesočná pláž, okrem nás tam nebol nikto celý týždeň. Bolo to prekrásne, ako na fotografiách niekde z Thajska. Takže ja mám na Rab krásne spomienky 🙂
Brac je krasny, aj my sme tam boli a je tam super pieskova plaz.
ahojte chcem sa opytat ci nema niekto kontak na ubytko v chorvatsku najskor krk, istria alebo nieco skor v hornej casti chorvatska a hlavne ak ste tak boli spokojny dakujem 🙂 uprednostnujem tichu oblast ubytko pre 3 dospele osoby a jedno dieta,
Ahojte.prosim vas.bol niekto na na Krku ubytovany v hoteli Beli Kamik?dakujem pekne
Ahojte, ste niekto na makarskej? Ake je tam pocasie a more? Este je teple? vdaka za infoo 🙂
Ahojte nieste niekto v Karlobagu ????prosim o info ake je tam more a pocasie, dakujem 🙂
Dakujem
baby asi blba otazka, ale spytam sa...je v okoli makarskej, podaci, podgory aj lidl?
My sme sa dnes vrátili z Duće-20km od Splitu a cca 3km od Omišu a môžem len odporučiť 🙂 Uvažujeme nad tým, že o rok sa tam vrátime. Pieskové pláže, perfektné teplé more, ubytovanie na 1 🙂 Síce jediným - je cesta, ale stálo to za to 🙂
Baby kde sa kupuje dialnicna znamka, ked sa ide do chorvatska cez madarsko? Este pred vstupom? Plus stacia nam eura a kuny, alebo aj madarske forinty potrebujeme?
@roselyn Mozes ju kupit cez internet aj cez SMS. Minuly rok sme ju kupovali cez net, bez problemov to bolo. Tu je navod http://www.rajka.eu/novinky/122-ako-si-zakupit-...
@roselyn my sme sli cez sahy, na poslednej slovnaftke nemali, tak sme kupovali hned za hranicami v takom "domceku", v pohode sme sa dohodli aj bez znalosti madarciny a dalo sa platit aj eurami
Dievčatá, moja teta s rodinou bola na dovolenke cez cestovku v Chorvatsku, keď čakali takmer celý posledný deň
na autobus cestovky, kufre si mohli odložiť iba na recepcii, ktorá nebola strážená a jedna taška s oblečením sa stratila. Inde si ju nemali kde uložiť. Na budúcu sezonu by sme si chceli s priateľom ušetriť na takúto dovolenku, ale čo,keď sa tam takto strácajú tašky a nie je ich možno niekde na strážené miesto odložiť, ak turisti nechcú celý deň stráviť čakaním. Čo poradíte?

my sme tento rok boli na Pagu,tiež ma neoslovil,minulý rok Rab-tiež nič moc...ale určite sa nám páčil Brač a rada by som sa tam budúce leto pozrela opäť 😉 a aj Hvar...