icon

Chorvátsko alebo Taliansko. Ktorá destinácia je lepšia na dovolenku?

Dnes o 05:23

Dobre ráno, kde je podľa vás lepšia dovolenka? Neviem sa rozhodnúť. Rodinná dovolenka s dieťaťom ale chceme aj veľa reštaurácií a barov pri pláži. A hlavne poprosím aj miesta kde v Taliansku cestujete,pretože som tam ešte nebol. Ďakujem. Rozpočet 1500 na 8 dní.

Strana
z2
michaela329
Dnes o 12:24
@anonym_32b26f

@bebina23 Booking je drahy. Hľadám priamo cez talianske agentúry. Závisí od oblasti kam ideš. Najlepšie sú tie menšie agentúry, majú lepšie ceny. Hore sever okolo Lignano, Bibione viem poradiť, napr. Európa, Agenzia Lignano, Teghil, Eureka, Eurosand, Valparaiso, Marina, Intras, Eurovacansa... je ich kopec, treba hľadať

@anonym_32b26f za mňa je tiež Europa fajn, cez nich sa nám ešte nestalo, že by bolo ubytovanie špinavé.

alenaalena84
Dnes o 14:33

@anonym_autor CK KORMIDLO TALIANSKO RIMINI VIA DIE FIORI HOTEL .PLNA PENZIA PLÁŽ V CENE TAM SA URCITE ZMESTÍŠ DO 1500E ,ALE DA SA AJ BUSOM ALEBO SVOJÍM AUTOM.ALEBO GULIANOVA HOTEL DON JUAN. LIDO DI JESOLO ,BIBIONE,LIGNANO JE PODSTATNE DRAHŠIE.

alenaalena84
Dnes o 14:38

@anonym_autor Máš tam aj aquapark,miniatúry,v Rimini,.San Maríno pekný výlet .Za mňa Italia .Chorvátsko kamene studenšie more to nemusím..

sisaka
Dnes o 15:27

S dieťaťom jednoznačne Taliansko - teplejšie more, pieskové pláže, jedlo, večerný život

Strana
z2