icon

Chorvátsko letecky

20. jún 2025

Ahojte. Ide niekto do Chorvatska na dovolenku letecky?? Alebo cez cestovku?? Ponúkajú vôbec cestovky dovolenky do Chorvátska?? Ďakujem

melanta
20. jún 2025

Ideme letecky do Dubrovnika. Ideme tak do Dubrovnika ôsmy krát. Cez cestovky nechodíme.

stormie
20. jún 2025

Chorvatsko sa stale povazuje za lowcost dovolenku, takze all inclusive letecky asi nenajdes. Ak uz tam chces ist letecky tak si sama vyskladaj letenky a ubytovanie. Co viem tak cestovky ponukaju bud cisto ubytovanie s vlastnou dopravou alebo ubytovanie+bus doprava

inom75
20. jún 2025

Mas v ponuke samozrejme aj Chorvatsko letecky a aj all inclusive. Vcera som pozerala, myslim, ze Satur ma.

muchotrafka298
20. jún 2025

Uroven AI hotelov a sluzieb ako v Turecku necakaj. Je tam par dobrych hotelov, ale proste ten pomer cena a co za to dostanes sa neoplati. Ryanair lieta Zadar, Dubrovnik, Split, Pula z Viedne.

tilly
20. jún 2025

Veď zadar lieta aj z Bratislavy. Split z Viedne, dubrovnik tiež. Kúpiš letenky, vybavíš taxi do ubytka, ubytko cez booking a ideš. Kde je problém?

melanta
20. jún 2025
@muchotrafka298

Uroven AI hotelov a sluzieb ako v Turecku necakaj. Je tam par dobrych hotelov, ale proste ten pomer cena a co za to dostanes sa neoplati. Ryanair lieta Zadar, Dubrovnik, Split, Pula z Viedne.

@muchotrafka298 tak ale Turecko nie je žiadna kvalita. Kto má rád kvalitu, nechodí s cestovkou do Turecka. Navyše, kvalitné hotely neponúkajú bežne all inclusive, pretože skutočne kvalitné hotely majú fine dining a to sa s all inclusive vylučuje.

guudy
20. jún 2025
@melanta

@muchotrafka298 tak ale Turecko nie je žiadna kvalita. Kto má rád kvalitu, nechodí s cestovkou do Turecka. Navyše, kvalitné hotely neponúkajú bežne all inclusive, pretože skutočne kvalitné hotely majú fine dining a to sa s all inclusive vylučuje.

@melanta tak kazdy ma tu hranicu kvality nastavenu inde 🙂
Pre niekoho moze byt dovolenka v Turecku vrchol luxusu.
My sa napr na dovolenkach velmi vyhybame ‘bielym obrusom’ a dress codu vyssie ako smart casual. Lebo potom to pre nas nie je oddych 🙂

melanta
20. jún 2025
@guudy

@melanta tak kazdy ma tu hranicu kvality nastavenu inde 🙂
Pre niekoho moze byt dovolenka v Turecku vrchol luxusu.
My sa napr na dovolenkach velmi vyhybame ‘bielym obrusom’ a dress codu vyssie ako smart casual. Lebo potom to pre nas nie je oddych 🙂

@guudy samozrejme. Každý máme rád niečo iné a to je v poriadku. Pre mňa napríklad nie je relax plná all inclusive reštaurácia, to je pre mňa doslova des. To si radšej dám hoci gyros v pouličnom bistre.

muchotrafka298
20. jún 2025
@melanta

@melanta ano mas pravdu. A hlavne tie skutocne luxusne hotely nemaju nase CK ani v ponuke, lebo to nie je pre masy. Ja predpokladam, ze autorka sa pyta na bezne AI hotely, presne tie, ktore nemas rada.