icon

Chorvátsko - najlepšia destinácia

lussy353
7. jún 2014

Ahojte, chceli by sme ísť tento rok s priateľom na dovolenku do Chorvátska. Vedeli by ste mi poradiť nejakú dobrú destináciu, kde by bolo hlavne stabilné počasie a pekné pláže? Nočný život my veľmi nepreferujeme takže radšej niečo kľudnejšie a keďže sme plavci, aby sme nemuseli dlho kráčať do mora. 🙂 Minulého roku sme boli na Makarskej, bolo to super no teraz by sme chceli vyskúšať niečo bližšie alebo nejaký ostrov len sa obávam či tam nebude zlé počasie. Páči sa mi ostrov Dugi otok a Silba ale nebránim sa ani iným destináciam. Napíšte prosím svoje skúsenosti. Ďakujem 🙂

katakatakata
22. jún 2016

@danadany dovolenku máš takú, aku si ju urobíš, písať, že ti vadilo varenie, ale ved s tým si tam šla, že si budeš variť, ked nechcem variť, tak si objednám hotel s jedlom, nie? Chorvátsko je krásna krajina, ale treba tomu prísť na chuť, poznám ľudí, čo chcú radšej piesok, aj ked je ta voda zamútená, a sú ľudia čo iba čistú vodu, aj ked kamene, ja keby som na to mala, idem do grecka, aj ked sa bojim lietať, ale ako mi finacie dovoľujú, asi vyhrá chorvátsko, a ty si kde potom bola, odkedy chorvátsko nikdy viac? páčilo sa?

katakatakata
22. jún 2016

@horana čítam, že sa v CH vyznáš, čo by si poradila na Istrii? nejaké pekné pláže, mestečká

pg
22. jún 2016

@ruzenka28 pag ak myslíš Zrče- samé kluby- párty od obeda do rána- Pláž krásna.

girl88
23. jún 2016

@katakatakata ked ti mozem poradit na Istrii pekná pláž je v Meduline aj v okolí sme pochodili zopár krásnych miest a dediniek 🙂 a takisto Rabac je krasne miesto 🙂

maddalenka
17. okt 2016

ahojte dievcata chystame sa tiez do Chorvatska prvy krat v zivote zatial zbieram infosky. chceme ist v provej polovici juna zatial sa mi pozdava Omis a okolie . neviete ako je to tam v tom obdobi ? bude tam uz vela ludi ? sanca ze bude more teple ? dakujem za odpovede a tipy

miriamkela
18. okt 2016

@maddalenka more urcite este nebude uplne horuce ..ale bude na kupanie..a dobry je aj VIR .. ak chces pridam ta do mojej skupiny.. ja mam vlastne apartmany.. a svoju agenturu .. ale iba oblast zadar vir privlaka nin ..

lienka449
18. okt 2016

My sme boli v Pule. Je tam síce kamenistá pláž, ale nám to nevadilo. Je tam koloseum v ktorom býva skoro každý víkend nejaký koncert ( keď sme boli my tak tam vystupoval Jose Carreras). Morské akvárium v bývalej vojenskej pevnosti ( oplatí sa ísť pozrieť máš to 2v1 ak ťa zaujímajú obe oblasti). Kúsok odtiaľ je národný park.

standhal
18. okt 2016

@miriamkela ahoj, prosím ťa, pridaj aj mňa do tvojej skupiny, ďakujem

lucinocka
18. okt 2016

@maddalenka v polke juna pocitaj ze sa akurat otvara vsetko 🙂 a more zavisi, boli roky, ked bolo horucejsie ako v juli a auguste a boli roky, ked som v juni chodila v bunde 🙂 To sa neda ovplyvnit🙂

qetinka
18. okt 2016

@miriamkela poprosim o pridanie do skupiny🙂dakujem🙂

ollski
18. okt 2016

@miriamkela poprosim o pridanie do skupiny 😉 🙂 dakujeeem

maddalenka
18. okt 2016

@miriamkela ano pridaj ma prosim dakujem

frisnica26
18. okt 2016

aj ja poprosím

peggy589
18. okt 2016

ja tiež poprosim 🙂

syja
18. okt 2016

@maddalenka v júni by som volila asi inú destináciu. V omisi sa do mora vlieva rieka cetina a tá more dosť ochladzuje teda v júni to bude asi citelne

shira_
18. okt 2016

@miriamkela aj ja poprosím do skupiny vdaka!

veroniqc31
Odpoveď bola odstránená
maddalenka
19. okt 2016

@syja hej už som to videla v par recenziach. Dakujem

miriamkela
20. okt 2016

@standhal poslala som pozvanku
@frisnica26 pise mi ze uz si clenom
@shira_ poslala som pozvanku
@peggy589 poslala som pozvanku
@ollski poslala som pozvanku
@qetinka poslala som pozvanku
@maddalenka poslala som pozvanku

anton6
Odpoveď bola odstránená
miriamkela
23. okt 2016

jeden z app ktory mam v ponuke

miriamkela
23. okt 2016

moj appartman EMA

miriamkela
23. okt 2016

.. A JA .. pre vas online pre novy čas pre pripad pomoci v nudzi

PS: moje je uz rezerve volny je termin iba jun do 10.7. .. ale v ponuke mam niekolko domov s apartmanmi ..viac info bude v mojej skupine

mita30
26. okt 2016

@miriamkela prosím pridať do skupiny dakujem 😉

frisnica26
27. okt 2016

ahojte, rozmýšľam ísť na bud. rok do chorvátska s deťmi jeden bude mať 4,5 a druhý 2 roky. ide o to že sú často chorľavé a starší ma ekzém. vraj to pomôže, počula som že vraj ísť čím nižšie kvôli teplej vode. chceme ísť tak v strede júla začiatkom júla. je to pravda že sever ma strašne chladnú tu vodu a pod makarskou je to už lepšie? viete pýtam sa najmä kvôli dlžke cesty - čím nižšie tým dlhšia a fakt neviem ako to ustáť s mojimi chlapcami sú strašne žíví. dakujem za rady a odporúčania už vopred.

frisnica26
27. okt 2016

@veroniqc31 dobry, chcem s aopýtať ohľadom vody bola dosť teplá pre malé deti? a ako s plážou kamenistá či aj piesok? a v akom období ste boli - jún, júl, augutst?

miriamkela
27. okt 2016

@mita30 poslala som pozvanku 😉

miriamkela
27. okt 2016

@frisnica26 nie je to pravda v poslednom case uz v juni juli je more teple..dokonca viac ako po 15.8 ..

veroniqc31
Odpoveď bola odstránená
bonaquaba
29. okt 2016

My sme boli na Rab a bolo tam skvele Lebo plaz bola piesocna a ziadny jezkovia nehrozili