Chorvátsko, ostrov Vir - poraďte
Ako každoročne, aj teraz plánujeme dovolenku v Chorvátsku. Hľadáme skôr niečo pokojnejšie pre rodinu s malými deťmi - tentoraz nás zaujal ostrov Vir. Ak máte skúsenosti s pobytom v tejto destinácii, budem rada, keď sa o ne podelíte. Za vaše príspevky vopred ďakujem.
chcela by som sa opýtat aká je tá pláž lučica ??je vtom meste niečo pre deti??? niaka animácia?
@dasenka1203 dakujem za info, v piatok vyrazame tak snad bude vsetko super a uzijeme si zaslúženú dovolenku
@vianoce2015 mozem aj ja poprosit kontakt na ubytovanie do ip?dakujem
@lindasvet7 lucica plaz je vynovena .. na plazi je detske ihrisko smyklavka .. no vstup do mora je viac kamienkovy.. az o dost dalej piesok .. animacie pre deti mate v centre .. tak povediac plaz jadro .. nafukovacky na mori a oproti v restauracii kotarina je kazdy vecer o 20 tej detska diskoteka ..
miriamkela ďakujem za odpoveď chcem sa ešte opýtať na pláži sú aj lehátka?a ako je to s cenami v reštouráciach a v obchodoch ďakujem za odpoveď.
@lindasvet7 na tejto plazi nie su lehatka.. a ceny v obchodoch porovnatelne ako na sk meso mlieko maslo voda atd.. akurat malinovky su ovela drahsie coca cola vyjde cca 2 eur .. fanta a take ..takze ak mozete rajec kofola slovenske pivko ..to si kupte toho je na sk na akcii aj po 0,39 😉
Caute doporucujem ,vstup do mora vhodny pre rodiny s detmi a starsich ludi,ceny dobre ja som brala vela pripraveneho jedla vopred nakolko sme si varili,domaca pohostinna a super, v blizkosti Nin,Zadar , jednochucha krasa a uzasny relax ,ubytovani sme dalej od centra ticho a klud ,rano dychas vzduch od mora je to parada,voda tu neriesim je tam Lidl,Kaufland a co bezne potrebujes pre ludi co potrebuju najst svoj pokoj doma ho najdu isto aj na Vire
@miriamkela kde ste boli prodim vas? Ake mesto? Dakujem
@monusha ja mam AP dom na vire
Chcem sa spýtat ci je tam niaky nočný život keby sme sa.chceli zabavit či musime ist do Zadaru? Kolko je zadar asi?odtial?
@lindasvet7 nocny zivot je bar nostromo vagabundo .. a rozne ine ..robinson kalimero atd ..a zadar je z vira cca 16 - 22 km zalezi kde ktore miesto zadar .. supernova nakupne centrum je iba 16 km
Tak super 😉😉diki za rady ,inak vy tam prenajimate apartmany?
@lindasvet7 ano ale sme plny do 5.9.
Akr su na vire supermarkety?
@adikad Konzum Tommy sonik supermarket Gavrilović..vela ich je tu
@miriamkela lidl tam neni?
@adikad v zadare cca 16 km
@lindasvet7 mate zaujem o ubytovanie na ostrove Vir?
@patriciaa1989 ahoj, môžeš mi prosím napísať bližšie info ohladne cien, aj do IP? dakujem 🙂
Chcela som pre znamych ale už majú diky ,ale.
My momentalne sm
My momentalne sme na Vire a je tu prekrasne...pitna voda sice nie je a kupujeme v bandaskach...ale za cistucky apartman...super plaze a krasnr ciste more to stoji 🙂 mame3,5 rocneho chlapceka a ten je tiez max spokojny 🙂 odporucame
Super👍👍a náhodou chcem sa spýtat aké su ceny cigariet kdo vie?lebo manžel je fajčiar neviem či máme kupit tu?
@tatianka79 no super, o 2tyzdne sme tam. Na ktoru plaz chodite?
@lindasvet7 kupte murati tie su ok a cena za krabičku v markete Sonik 20 kuna
@tatianka79ahoj, koľko vás to prosim ta vyšlo?
miriamkela chem sa spýtať,že či je lepšie tu zamenit či tam peniaze?
@miriamkela prosim Ta, dostat na Vire v tych potravinach na prezide bezlaktozove mlieko? zistili sme ze mame alergiu na laktozu, tak ci mam dovliect so sebou... dakujem 🙂

@andy1909 my sme byvali uplne inde, na prezide, ale motkali sme sa po celom ostrove 🙂 do vody urcite treba nejaku obuv, kedze plaz je skoro na celom ostrove kamienkova, az tak dalej od brehu zacina piesok, ale su tam aj pieskove plaze, napr. Duboka Draga, tam je kraasne, len je to trosku mimo civilizacie 🙂