Chorvátsko, ostrov Vir - poraďte
Ako každoročne, aj teraz plánujeme dovolenku v Chorvátsku. Hľadáme skôr niečo pokojnejšie pre rodinu s malými deťmi - tentoraz nás zaujal ostrov Vir. Ak máte skúsenosti s pobytom v tejto destinácii, budem rada, keď sa o ne podelíte. Za vaše príspevky vopred ďakujem.
ahojte, tak dnes podvecer sme sa vratili z dovolenky na Vire, bolo super, horuuuco, plaze ciste, neprepchate, pieskove, kamienkove, betonove, plytka teplunka vodicka, slabe vlnky, original pre mensie deticky,... byvali sme na prezide, tam je skvela plaz, ale super je aj sapavac pri kašteline a duboka draga - pieskova na opacnom konci ostrova, pre trosku vacsie deti je super mestska plaz so skakacim hradom na vode, na soldatici sa skryvaju medzi kamenmi vo vode jezkovia... da sa tu vsade snorchlovat, dokonca aj blizko brehu vidno bezne rybky... boli sme kuk aj v nine ale tam bolo narvaano, ludi kopec, a voda uz velmi tepla na nas, vobec neosviezila... pitnu vodu sme si priniesli z domu - drobceka a mineralky, ale varili sme z vodovodu a ziadny problem nebol... takze co sa nas tyka maximalna spokojnost... kedze sme cestovali cez tyzden, tam v stredu v noci - o 20,30 z PP, nazad stvrtok rano o 5,30, nechytili sme ziadnu zapchu... jednoznacne odporucam 🙂
@alenah31 prosím ťa,môžeš aj mne? Mail ti pošlem do správy. Dakujem
@ivinka77
Mozem poprosit kontakt a link na apartman, hladame ubytkon na leto 2016.
Dakujem
my ideme tento rok uz 2x. nam sa ubytovanie aj more pacilo-ciste, ziadny jezkovia ani ine "prisery".. tento rok vsak chceme chodit na pieskove plaze na Nin, Zaton a okolie. mame 2 deticky. a k tej pitnej vode--- pouzivali sme na pitie len balenu, vsade kupit velke 5-7l bandasky... na varenie a sprchovanie normalne z vodovodu, nemozem povedat zeby smrdela, ako som niekde citala !!
@sweetangel20
@bjanulienka zasielam Vam link na ubytovanie v pripade zaujmu na kontaktujte telefonicky ;) http://m.bazar.sk/12540508-ubytovanie-v-apartma...
@rosalia ak este hladate zasielam link http://m.bazar.sk/12540508-ubytovanie-v-apartma...
@patriciaa1989 áno hľadám,ďakujem,idem to pozrieť
@ivinka77 dakujem za recenziu a odporučania boli ste uplne skvela partia a tešime sa na vas opat
@bjanulienka miriam.kelecic@gmail.com
kocky ivinka aj sweetangel boli minuly rok u nas .. ja som tu domaca Slovenka a mam aj tu na MK skupinu vir - apartmany 😉
https://www.modrykonik.sk/group/8230/
tu je moja skupina mate tam aj fotečky a vsetko o nas
vir je fajn boli sme tam jedno leto 🙂
@miriamkela nedá sa to otvoriť,je to súkromná skupina?aký je presný názov,ďakujem
@rosalia CHORVATSKO S DETMI - OSTROV VIR A OKOLIE... ano sukromna poslite ziadost ja to odsuhlasim a potom iba potvrdite a ste u nas 😉
@patriciaa1989 ,dakujem za ponuku, my ideme k tym istym domacim ako minuly rok.. boli super, aj ubytko a nehovoriac o cene!! 🙂 a tiez hned pri plazi, ani nie minutku.. krasny dnik
@delfin3 na Vir chodime kazdy rok,je pravda ze vodu na konzumaciu si kupuje me ale normalne sa v nej sprchujeme vobec to nie je pravda ze je hnusna,je tazka sle vobec nie skodliva ludskemu telu,to je klam 🙂 keby skodila tak tam nie sme kazdy rok
@lubomirab dobry den,aj my mame male dieta a vodu na konzumaciu kupujeme co sa tyka sprchovania tak sa v nej normalne kupeme,nie je zdraviu skodliva len tazka na zaludok preto detom vzdy kupujeme ale ja som ju uz pila a nic mi nikdy nebolo 🙂
@milacica22 a ku komu chodite ak sa smiem spytat ?? ja tu na vire zijem 😉
@miriamkela muzov stryko tam ma dom 🙂
Ponukam ubytovanie 50%zlava komplene rekonstruovane apartmany na ostrove Vir v Chorvatsku pre 5osob v termine od15.6-25.6.2016 50/noc...
@miriamkela Ahoj neviem otvoriť stránku.
Teraz v piatok odchadzame tak som velmi zvedava. Je tam vela komárov, ci ani nie? Ak by ste niekto vedeli aka je plaz Sapavac dajte vediet.
@andy1909 sapavac je super, dllllho dlllho plytka vodicka 🙂 boli sme na Vire pred rokom v auguste, komarov bolo, ale nie vela, mali sme len v zasuvke raid a stacilo to, vkuse pootvarane okna a nic nas nehryzlo 🙂 toho roku tam mame repete, o mesiac, uz sa velmi tesiiiiime 🙂
@dasenka1203 super dakujem za info. A aj ste bývali hned pri plazi? Do vody je potrebná nejaka obuv, ci sa da aj bez? Mame dve male deti tak plytka voda je pre nas super

@imita viem Vam zabezpecit ubytko od 15.8.
Ak mäte zaujem, kontaktujte ma na 0905617834. Pekný deň. Zaujec