Chorvátsko - Petrčane
Krásne tiché mestečko so všetkým po ruke, blízko more, rozne typy plází. Treba vyskúšať, novinka v Poprade (ck Solaris Travel) vrelo odporúča. Odchody z roznych miest po trasach ;) Co na to poviete??????? 😝

Čo na to poviem? Zle skrytá reklama. 😝
pláž pre deti doobeda krásne čistá,,,,,,aaaale poobede hnus,,, ,,,pláž s okruhliakmi, kde deti iba s kolesom môžu je kráááásne čistá////také čisté more som ešte v Chorvátsku nevidela
@jabadaba Tie plaze biele, krasne, kamienkove su aj teraz a este krajsie, lebo kazdu sezonu vozia nove kemienky 😎 Komorná atmosfera ostava aj nadalej a nemcuri su, boli aj budu vsade 😉 Krasne prechadzky mozes absolvovat bez problemov, smerom na sever cast kvoli spominanemu hotelu je ohradena, ale s tam nenarobime nic. Smerom na juh si kazdy moze taku prechadzku urobit ze odpadne 😀 ( Nie kazdy sa prechadza ) . Uprimne - uz dlho som nebol v takom krasnom, kludnom mestecku ako v Petrčane.
@marek408 ano, volakedy byvavalo. Petrcane bolo velmi prijemnym miestom, kde sme sa radi vracali. Odkedy nas odstrihli od moznosti zvolit si miesto na slnenie dobrovolne, dakujem, neprosime si viac! Ja nie som skrecok, aby ma niekto vymedzoval ohradami! Kedysi sme si nasli dlhocizne solo miesto, kupanie uplne excelentne, teraz toto skoncilo kvoli tym megalomanskym kretenom. No, moj zaver je taky, ze to Chorvati s prepacenim posrali na plnej ciare a zrejme si myslia, ze pobrezie maju nafukovacie. Rozpredavamju to vsetko a uz to straca to caro co to malo! Takze za mna - ja uz do Petrcane nepachnem.
@bizuka preco? Vidis, toto som tam nikdy nepostrehla - more bolo staticky krystalove rano, na obed aj vecer. Ale je kludne mozne, ze mily Falkensteiner vypusta do mora svoje fekalie! Ked sme tam boli naposledy my, to bol Falkensteiner cerstvo otvoreny, kopec okolia este nedobudovaneho, rozostavane casti, samozrejme, ze ohrada uz na plazi bola, drzi esbeeskari detto! Ale este to nebola ta prava masovka,ktoru ten mega komplex sluboval! Cize, je mozne, ze po plnej prevadzke sa to tam zacalo odrazat aj na kvalite kupania. Masovka nikdy nebola zarukou cistej vody!
chodili sme na pláž pre deti, ako som písala do obeda super krásnučká voda, ale poobede vlny a všetku špinu to nanosilo. pri hotely Pinija, kde si mohol ísť voľne na pláž krásne čisté more, ale nie pre malé deti. je to fakt kľudné mestečko, Zadar blízko, to si musíte pozrieť/ výlet na celý deň/.....
Zdravim. Mam otazku. Je plaz pri hoteli pinija verejna?
@palisander dobry vecer,cast plaze je verejna,ale od oplotenia nieje a je sukromna pre hotel. Chystate sa tam na dovolenku? 🙂
@zuzana247 ano chystam sa koncom augusta. Je v petrcane dostatok restauracii aby sme sa mali ist kam najes? Nemate nahodou nejake fotky odtial?
@palisander ano je tam dostatok restauraci,najlepsia je Konoba Pjero,taka mala rodinna restauracia medzi domami ,pri ceste. Chodili sme 3 roky do Petrcane na dovolenky a teraz chodime do Zadaru,ale vzdy sa tam ideme najest. V Petrcane je verejna plaz s pozvolnym vstupom pre deti len 1,potom su tam popri pobrezi vybetonovane take mola a tam sa da kupat,len je hlbsia voda a tam su aj jezkovia. Poslem aj fotky,len ich musim pohladat. 🙂
Ani nám sa v Petrčane nepáčilo, boli sme všelikde v Chorvátsku ale tu to bolo najhoršie
@mirka311 ako miesto je to pekne,dedinka a tak,vecer tam nieje taky hluk,len to kupanie nam vadilo ked fukalo. Ale ak pojdu na hotel,tam je sukromna plaz.
@palisander ak sa mozem opytat idete aj s detmi?
@zuzana247 Nie ideme styria dospely do vily Amantina. Na VI ulici tam kde su betonove mola. Da sa tam vojst aj volne do mora?Prip.niekde na druhej strane toho polostrova?
@palisander ja len tak,lebo ja osobne by som tam s dietatom nesla,lebo ta plaz s tym pozvolnym vstupom je ozaj jedna a tam su vsetci ako sardinky :D
uz som sa aj dostala k fotkam. tak poslem 🙂
@palisander @zuzana247 ahojte my sme zabookovali dovolenku v Petrčane a teraz tu čítam toto. To je ozaj až také zlé? Ideme s rodičmi a s 3 ročným synom. Ale ubytko máme z druhej strany Petrčane, tam ako je prístav a smerom hore. Nie pri Pinija hoteli. Máte aj pre mňa nejaké foto. ďakujem
@sima22290 pohladam 🙂 ako oni ich nasypavju postupne tie plaze malymi kamienkami,ako sme tam chodili 7 rokov,tak postupne vylepsovali tie plaze,len dost jezkov tam byvalo.
Hadam poradi este @palisander ,my sme teraz 2 roky neboli,neviem ako to tam vyzera.
Ale to,ze je tam tak veternejsie sa isto nezmenilo 😀
My sme byvali kusok od toho pristavu,tam sme sa aj kupavali nad pristavom,alebo ked tak fukalo sme presli do vedlajsieho Kožino
@sima22290 Ahoj. My sme tiež bookli Petrčane 4-18.9. by sme mali ísť aj s 3 ročným dieťaťom. Kedy idete vy? A kam presne. My Casa sul mare. Ja sa trochu obávam aj počasia v septembri. Neviem či nepôjdeme radšej na menej dní ešte v auguste a niekam inam :-\ stále rozmýšľame... rezervácia sa nám dá bezplatne zrušiť.
@ivankaberrynka my ideme nakoniec do zadaru. 11.8.
Otváram znovu temu. Ako to vyzerá dnes v Petrcane? Zmenilo sa k lepšiemu od toho roku 2018 ,či ani nie?

v Petrcane som bola niekolkokrat, naposledy a to doslova, pred 4 rokmi. Odkedy tam harasia nemcuri so svojim Falkensteinerom, tak to tam stratilo uroven! Kedysi volne, krasne plaze, biele, kamienkove, tahajuce sa kilometre, mohli ste chodit na prechadzky bez obmedzeni...Dnes su plaze porozdelovane plotmi! az do vody prave kvoli mega hnusnej stavbe nemeckeho hotela spomenutej znacky! Ticho, klud a komornost sa vytratila! Dlhe prechadzky takisto! 😝 Uprimne - nech sa strcia!