icon

Chorvátsko - Primošten

milanchemik
17. jan 2022

Ahojte. Už som sem dal jedno vlákno ohľadne dovolenky v Chorvátsku na blind. Teraz už upresňujem a fakt by som bol vďačný za všetky názory ohľadne Primoštenu.
Boli ste tam niekto?
Dá sa nájsť ubytko na blind? Aké boli vlani ceny?
Ktoré pláže sú naj?
Sú v meste alebo okolí nejaké pamiatky?
Vopred ďakujem.

Strana
z2
milanchemik
autor
6. feb 2022

@mooonika1975 Tak rátal som rok narodenia :D Ospravedlňujem sa

mooonika1975
6. feb 2022

@milanchemik ale to je úplne v pohode, to nerieš. Inak pozerám to, našla som to, teraz sa to vola Villa Ema, je to na adrese PORAT 29, ten pán, užasný mal vtedy keď sme tam boli 88 rokov, on vyzeral nanajvyš na 60. Akurát pozeram jeho parte a nikdy sme netušlil že je taký stary. Bolo tam super, on bol super, inak izby tam boli dve , dve postele v nich, to ako dve spálne a potom kuchyna s gaučom stolom,. Klimatizácia. Gauč rozkladaci. Ale to už bolo teda tých 5 rokov. Ta ulica Porat je skvelá, nie je tam hluk, z mesta a pritom je to v meste. A pri mori, teda taký zálivček. Dodnes počujem štrngovať lyžičky a večerať v okoli v ostatných domov. Je to nááádherný kus miesta. Naozaj krásny . By som povedala že viac ako Novalja, ale to je tiež nádhera. ono ti to zážitky umocnia, ten pocit. Prajem krásnu dovolenku.

milanchemik
autor
6. feb 2022

@mooonika1975 Idem to kuknúť. A ďakujem 🙂

milanchemik
autor
21. feb 2022

Tak, nejaké info aj pre ostatných záujemcov. Písal som si s chlapíkom z Primoštenu, tak začiatkom júla nie je problém nájsť ubytovanie na blind. Nemáte ešte niekto, kto ste boli v Primoštene kontakt na svojho domáceho? Pozeral som ten Porat od mooniky1975, ale časť Porat je dosť ďaleko od pláží Veľká a Malá Raduča...

stanulienkat
21. feb 2022

Na blind jedine bez deti. My sme boli 3 roky dozadu a teda nas Primosten neocaril. Centrum pozrete za 30 min, uprostred sezony ladova voda. Chorvatsko milujeme, ale toto miesto nemalo caro ani dusu. Neviem čo ostatní opisujú ako je tam nádherne... A to máme z Chorvátska strašne veľa popozerané a pocestovné. Ale veď uvidíš, možno tebe sa tam páčiť bude.

mooonika1975
21. feb 2022

@milanchemik nie je to ďaleko, neviem, ako ste na tom, ale blizko tych pláži je ako na púti, každý deń, každý večer a dlhoooooo dlhooooo do rána, my máme radi zábavu, ale neviem si predstaviť tam pri nej zaspávať, alebo len počuť do diaľky, keĎže sme uložili deti a večer sedeli na terase. Takže naši mali pennyboardy a na tých chodili každý večer. Po ceste je jedna výborná reštaurácia a takú rybku s posúchmi sme dávno nikdy nejedli. Išli sme tam asi hmm 8 minút peši s deťmi

milanchemik
autor
22. mar 2022

@stanulienkat My sme boli doteraz vo Fažane, v Biograde, v Baška Voda, na Makarskej a na Rabe. Takže by sme chceli niečo nové.... hlavne, nech je tam teplejšia voda už začiatkom júla..... a aj nejaká tá história. nejaká rada? :D

milanchemik
autor
22. mar 2022

@mooonika1975 podľa google maps mi to pripadalo ďalej z Poratu na tie pláže :D :D :D

mooonika1975
22. mar 2022

@milanchemik nie ,čo si, to je 7 minút prechádzky asi ,to je ako malá dedina

milanchemik
autor
22. mar 2022

@mooonika1975 tak si ma potešila....rozšírila si mi záber že až kam sa môžeme odtrepať :D

mooonika1975
22. mar 2022

@milanchemik no tam uplne v pohode, oproti sú také maličké zákutia, "plaže" chodili tam domáci.

sasha871
31. máj 2022

@stanulienkat ahoj tak ja som chcela tiez navstivit primosten pretoze som pocula naj recenzie z fotiek sa mi pacilo prostredie no chybaju mi palmy😂 ale vraj more ako v tunise a krasne historické mestečko + atrakcie pre decka a co by si ty odporúčala?ja teda Chorvátsko nemam tak precestovane:(

zuzinabila
31. máj 2022

@sasha871 Primošten je krása. mna teda uplne uchvatil, naozaj biele male kamienky, cistia more, cize v pohode aj naboso.tyrkysove cistucke more, a niekedy aj vacsie vlny, takze je zabava🙂vyhlady nadherne. najvacsi problem parkovanie🙂brutal drahe, nemozes zastavit len tak hocikde na ulici, co sa v inych miestach casto da bez problemov

stanulienkat
31. máj 2022

@sasha871 tak mozno vas Primosten ocari, ja neviem..boli sme Hvar, Brac, Zadar, Makarska (moja oblubena), Nin a Zaton(super pre male deti), Dubrovnik nadherny, Split, Pag, Plitvice, Vodice (ee), Sibenik, ....vselikde sme boli...

zuzinabila
31. máj 2022

@stanulienkat Hvar a Brač musia byt nadherne, to je moj sen este. verim, ze Primosten oproti tomu nic moc.len ta cesta tam sa mi zda dlhokanska+trajekt. neviem, s detmi..

sasha871
31. máj 2022

@zuzinabila no a nahodou trogir a rogoznica? Neboli ste?

zuzinabila
31. máj 2022

@sasha871 trogir ano,rogoznica nie priamo,ale blizko🙂

sono2
31. máj 2022

No, záleží ako ďaleko chceš byť od mora. Za apartmán par metrov od mora môžeš dat kľudne 160e
My sme boli sto metrov a platili 110
3 týždne deti atď lehátka 5500
Neklamem

sono2
31. máj 2022

@stanulienkat neni. Tam ideš na iny smer do splitu trajekt 40 minút si na brači rovnako ako v primoštene.
Je to len taký optický klam
Mne neprišiel Brač krajší

stanulienkat
31. máj 2022

@sono2 Ja som neopisovala cestu. Asi si si ma s niekým pomýlila, je pravda, že my skôr radšej chodíme na poznávacie zájazdy, prekrásny je Split a Dubrovník.

sono2
1. jún 2022

@stanulienkat jaj. Ospravedlňujem sa.
Práve tu som myslela, čo si s ňou komunikovala.
Prepáč

stanulienkat
1. jún 2022

@sono2 nic sa nestalo

Strana
z2