icon

Chorvátsko Vir, Zvonko a Bozica - skúsenosti

gabrielapatrik
12. júl 2021

Dobrý deň prajem, viem, je tu viac diskusii o Chorvátsku, vymažem neskôr. Rada by som sa spýtala či ste niektorá boli na ostrove Vír v Chorvátsku konkrétne v apartmánoch Zvonko a Bozica. Čítala som pozitívne reakcie, výborné recenzie avšak stále mám pocit akoby (ako by som to povedala....) Nebolo ono čo sa týka okolia a dovolenky. Je tam krásne, ale je to vhodné pre deti? Teplé more, palmy, reštaurácie, zmrzlina úsmev na perách a vyložené nohy ? Alebo len za málo peňazí málo muziky ? Ďakujem každej jednej za názor. Ďakujem

denden77
12. júl 2021

@gabrielapatrik bola som, davnejsie a sice bez deti, len s chlapom a uz by som asi nesla.. asi potrebujem vacsi ruch 😁

gabrielapatrik
autor
12. júl 2021

@denden77 takže kludnejsia lokalita, čo je super .... Lenže akoby som to povedala, nájdem palmy slnko teplé more a ozaj dovolenku? Z tých fotiek mám stále pocit, že krásne ale miestami hlupo povedané onicom.

denden77
12. júl 2021

@gabrielapatrik vravim, bola som uz davnejsie, tusim 2016.. znechutena som sice nebola, ocarena vsak tiez nie 😁 tie palmy si dako vybavit neviem, asi ich tam moc nebolo.. a teplota mora, mne v chorvatsku asi vseobecne nevyhovuje.. hadam sa ozve niekto, kto ma cerstvejsie infosky 😊🍀