Čím nahradiť kočík na dovolenke s 5-ročným dieťaťom?
Ahojte mam takú dilemu,dcéra má 5 rokov ale neviem si predstaviť dovolenku vez kocika do ktorého sa nezmesti už samozrejme.ked je už utahana po celom dni ale predsa by sme chceli na prechádzku s mužom co navrhujú mate nejaký nápad pre 5 ročnú ako "dopravny"proestriedok miesto kocika?dakujem za všetky napady
@lienk12 ty si riadny primitív. Tá cigareta a krčma sa hodí akurát tak takej ako si ty s týmto názorom
Wow tak ty tu dostanes odpovede, ktore vobec nie su urazlive, skor taka konstruktivna kritika, ze by si mala pouvazovat nad sposobmi vychovy v suvislosti s kocikom a pustis sa tu do nas ako taka kaca, jedna odpoved horsia ako druha, doslova urazky - ale stale si to ty, kto si mysli, ze ma narok byt urazena?
Davno som nevidela taku vztahovacnu jesitnu osobu..
Trocha sebareflexie by ti nezaskodila... este co to je, vsak ano...
Apropos, "poriadte si blog" - to si ho ako maju upratat?
5rocna? Ved uz my uz ani 2r nebereme kociar..

Nechápem, prečo sa k téme vyjadrujú ženy, ktoré deti nemajú. Nič v zlom, ale ako bezdetná som mala tiež určite predstavy a názory, ktoré sa s prvým dieťaťom veľmi rýchlo zmenili 😄.
A k téme, tiež mám akurát 5 ročnú dcéru, viem, koľko toho fyzicky zvládne, a keby sme šli na dovolenku, tak s kľudným svedomím beriem aj nejakú buginu. Hoci sa už v kočíku dávno nevozí.
Tie plážove vozíky, čo sem baby pridali sú síce super na presun, ale na spanie nič moc. Ak chceš, aby v tom vozítku dieťa zaspalo, tak jedine nejaká bugina.
A nechať dieťa samé v izbe, ktomu sa radšej ani nevyjadrujem 🤬