icon

Čím nahradiť kočík na dovolenke s 5-ročným dieťaťom?

lienk12
3. máj 2024

Ahojte mam takú dilemu,dcéra má 5 rokov ale neviem si predstaviť dovolenku vez kocika do ktorého sa nezmesti už samozrejme.ked je už utahana po celom dni ale predsa by sme chceli na prechádzku s mužom co navrhujú mate nejaký nápad pre 5 ročnú ako "dopravny"proestriedok miesto kocika?dakujem za všetky napady

taga
10. máj 2024

5 rocna kocik???
Moj 5 rocny dal bez pripravy 8 km turu, akurat ku koncu ho muz vylozil na plecia..
Na case prestat slecnu rozmaznavat

bluka2
10. máj 2024

@taga môj 5 ročný dal včera 18 km na bicykli a dnes robíme 24 km…

cukroska
20. jún 2024

@lienk12 tak jedine buginu.

lienk12
autor
25. júl 2024

@taga akože toto som sa nepýtala !!!už viac radšej na fóra nepíšte a neudržajtel ľudí.taka ako vy by nemala mať nárok používať internet

lienk12
autor
25. júl 2024

@bluka2 gratulujem.chodte na fóra kde sa matky chvália aké majú "šikovné deti"

lienk12
autor
25. júl 2024

@maminkadeticiek nemáte xo robiť na tomto fóre keď urážate ľudí.hanbite sa.dospela žena a nevie ako sa spravat

lienk12
autor
25. júl 2024

@gerdusha to je super nápad diky 🙂

lienk12
autor
25. júl 2024

@huxy ďakujem.za super úvahu.krasa prosím Vás poriadte si blog

lienk12
autor
25. júl 2024

@sense gratulujem že nie ste schopná čítať s porozumením.tu padla otázka.a nie žiadosť na úvahy poriadte si blog

huxy
25. júl 2024

@lienk12 ďakujem za inšpiraciu, ale na také somariny nemám čas 🤦‍♀️
Na čo sa pýtaš otázku na verejnom fóre, ked neunesieš komenty ( neurážlivé)?

lienk12
autor
25. júl 2024

@nyusika múdra ako radio.mohla.by ste do politiky hlavne za smer

3petka
25. júl 2024

@lienk12 mna napadlo niečo takéto. Teraz som to videla hodne že to rodičia používajú a deti tam aj spali. A nie je to take okaté ako Kocik pre tak veľké dieťa.

lienk12
autor
25. júl 2024

@karolina2121 ideme na Lago di Garda a do Álp veľa chodenia, mala zaspáva okolo 8vecer tak som myslela ze by bola nejaka alternativa že by sme sa mohli poprechádzať ešte večer trosku pri jazere

lienk12
autor
25. júl 2024

@huxy načo komentujes niečo na co nemáš cas

lienk12
autor
25. júl 2024

@3petka ďakujem za nápad🙂

weronika171717
25. júl 2024

Pre 5 ročnú kočík? 😅😅😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣 Môj syn nie je v kočíku od dvoch rokov. 😁😁😁

huxy
25. júl 2024

@lienk12 si trápna s týmito komentármi takmer po 3 mesiacoch. A mohla by si sa naučiť čítať, písala som že nemám čas na somariny ako sú blogy 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

lienk12
autor
25. júl 2024

@ptvw
@barbie2023 tak si sed doma s cigaretou v ruke pred činžiakom alebo v miestnej krčme s dieťaťom

sense
25. júl 2024

@lienk12 si na verejnom fóre a každý môže napísať svoj názor. ... Dúfam ze ste si užili dovolenku a pre mňa za mňa kľudne si viz dieťa v kočíku aj do 18, mne je to suma fuk... Rocnako ako tvoj komentár po 3 mesiacoch

lienk12
autor
25. júl 2024

@huxy načo sem vôbec píšeš ja som sa pýtala na niečo konkretne nie tvoj nazor prosím.ta už sem nepíš nájdi si iné fórum kde môžeš múdrovat

lienk12
autor
25. júl 2024

@sense nie, veľmi sa mýliš, nauč sa čítať s porozumenim už sem viac nepíš do Álp ešte len ideme

lienk12
autor
25. júl 2024

@weronika171717 gratulujem a ďakujem za info veľmi sa tesim

huxy
25. júl 2024

@lienk12 ty mi nebudeš rozkazovať či diktovať, kde mám či smiem komentovať. Ja som ti odpoveď na otázku už dala, len ty nedokážeš zniesť kritiku a slušné komenty. A potom sa tu rozčuľuješ, máš blbé komentáre k diskutujúcim 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️

zuzana76
25. júl 2024

@prasiatko30
nevidim nic zle na tom, ze o osmej vecer, pripadne deviatej som v izbe a netulam sa po rusnych uliciach, ale citam si knihu. Nie kazdy musi mat rad ruch. Ani nejde kazdy na dovolenku, aby sa pochvalil susedom. Dovolenku si uzije aj cez den, pri mori, deti stavaju hrady z piesku a kupu sa, ja som si zaplavala, alebo sedela na brehu, popijala nejake nealko a divala sa do dialky na horizont a bola som ako v siedmom nebi. Pre mna dovolenka neznamena, ze sa musim cele dni tulat, aj v noci, dokonca ani vela krat nejedavame v restauraciach kvoli potravinovej intolerancii, ale varime si. Ak najdeme schopnu bezlepkovu restauraciu, tak sa ideme najest tam. A vobec sa mi nezdalo, ze som si ju patricne neuzila. Cele je to o tom, ze ano, bud chodit s dietatom kludne aj do desiatej vecer a ked dieta nevladze, tak ist spat. Alebo ak chodi spat, tak aj rodicia sa mozu prisposobit, ved nepada to cele na jednej dovolenke, ze aha teraz som na dovolenke, tak musim mat zrazu iny rezim. Preco by som musela? My sme sa tiez tulali, aj ebz kocika, aj s trojrocnym kludne aj do deviatej - desiatej a ked bol unaveny, vratili sme sa do apartmanu vyspat sa. A ak sa rodicom kvoli jednej dovolenke chce kupovat nejaku buginu, ci kocik za 200 eur, nech sa paci. Ja by som to nerobila.
@nyusika

ptvw
25. júl 2024

@lienk12 ďakujem my sme boli radšej v Turecku s kocikom ako sedieť pred činžiakom a ani nefajčím

zuzana76
25. júl 2024

@lienk12 Lago di garda je krasna lokalita, je tam aj super cyklotrasa https://www.mtbiker.sk/clanky/10116/garda-na-bi...

bluka2
25. júl 2024

Inak ja som tiež bola dnes unavená, vyriešila som to piknik dekou 😉

sense
25. júl 2024

@lienk12 no tak áno po horách a hlavne po kopcoch sa chodí fajn s kočíkom.... Žiaľ ty máš problém prijať názor inych

sense
25. júl 2024

@huxy veru tak autorke niekto stúpil veľmi na otlak keď ma problém ešte aj po troch mesiacoch riešiť. A neznesie žiaden názor ako ten jej.

sense
25. júl 2024

@lienk12 a okrem toho čítať s porozumením nevieš ty nakoľko som ti v prvom komente napísala ze ak sa dieťa musí voziť mate kúpiť vozík