icon

CK Centrum dovoleniek - skúsenosti

diaszoky
18. máj 2022

Mate skusenosti?

julie19
18. máj 2022

@diaszoky ahoj, a čo by si chcela vedieť? Nie je to CK ale CA ;) takže ponúkajú zájazdy z množstva cestovných kancelárii (slovenské, české, rakúske aj nemecké)

diaszoky
autor
18. máj 2022

@julie19 iba ci su spolahlivy

julie19
18. máj 2022

@diaszoky Tak odomna by to asi nebolo dôveryhodne lebo som zamestnanec (aj keď na materskej😅) ale zatiaľ sa nám nikto neprišiel sťažovať … ja by som povedala tak, neviem či chceš kontaktovať konkrétnu pobočku ale ak napíšeš do info okna na stránke tak si to prečítajú kolegyne v Trnave a keď im pošleš aké mas požiadavky, rozpočet a nejaký svoj e-mail tak ti pošlú cenové ponuky a je to nezáväzne, keď si nevyberies jednoducho im napíšeš alebo zavolat že ďakujem a už nemáš záujem alebo že si si vybrala inde a hotovo.. za skúšku nič nedáš ;) ponuky vyberáme z rôznych CK takže ten výber je relatívne široký

diaszoky
autor
18. máj 2022

@julie19 a ja sa nakonief dozviem ze cez koho idem ci nie cez aku ck teda?

julie19
18. máj 2022

@diaszoky samozrejme že sa to musí človek dozvedieť, zmluvu podpisuješ s danou cestovnou kanceláriu a CA centrum dovoleniek je uvedené ako sprostredkovateľ, takže ty normálne vieš cez koho to je, mas všetky práva a povinnosti ako keď to kúpiš priamo v tej danej CK aj zmluvu aj vsetky formuláre a obchodné podmienky sú tie iste… jediný rozdiel je v tom, že vsetky svoje dotazy, otázky, požiadavky, zmeny alebo čokoľvek iné pred zájazdom a po zájazde riešiš s CA centrum dovoleniek (hocičo čo by si chcela riešiť pred lebo po dovolenke) to čo budeš riešiť priamo na zájazde samozrejme môžeš smerovať na delegáta organizujúcej CK ktorý tam je rovnako pre všetkých klientov či to kupovali priamo cez CK alebo cez akéhokoľvek sprostredkovateľa