Čo ak majiteľ neodpovedá na emaily z Bookingu?
Zdravím, máte niekto skúsenosti? Rezervovala som si prvýkrát cez booking pobyt a písala som majiteľom email, je to par dni a doteraz žiadna odpoveď z ich strany 🤔 neviete čo za tým môže byť? Ci mam čakať...
skús počkať... ak ti nepríde odpoveď tak tam zavolaj, je tam niekde uvedené aj číslo určite..
Ja mam cez booking.com vela precestovane...Nemusis sa vobec bat...Majitelia tiez nemusia odpisat pokial bookujes napriklad na december a podobne.Zvacsa sa ozvu neskor, alebo vobec....Treba sa sustredit na recenzie, nie len na bookingu(ale aj na google napriklad), lebo niektorych sam booking pretlaca dopredu aj ked nie su uplne ok....Byva tam tak isto tel.cislo na majitelov, alebo este sluzba booking...A oni ti mozu zodpovedat alebo preposlat majitelovi od teba spravu....
dosť záleží či si si bookla nejaký byt alebo penzión u súkromníka alebo hotel. Niekto si takéto správy spravuje pár krát týždenne a nemusí odpísať hneď

@editt90 písala si email alebo cez ten kontaktný formulár na bookingu? Často sa stane že tá správa proste nepríde, tak napíš znovu. Alebo si rezervovala nejaké podvodné, záleží či majú recenzie