icon

Čo ak majiteľ neodpovedá na emaily z Bookingu?

editt90
7. apr 2025

Zdravím, máte niekto skúsenosti? Rezervovala som si prvýkrát cez booking pobyt a písala som majiteľom email, je to par dni a doteraz žiadna odpoveď z ich strany 🤔 neviete čo za tým môže byť? Ci mam čakať...

janai1
7. apr 2025

@editt90 písala si email alebo cez ten kontaktný formulár na bookingu? Často sa stane že tá správa proste nepríde, tak napíš znovu. Alebo si rezervovala nejaké podvodné, záleží či majú recenzie

akvi
7. apr 2025

@editt90 píš priamo správu, nie email.

editt90
autor
7. apr 2025

@janai1 cez booking tam bolo ze,, napísať email,, tak cez to som pisala, ale recenzie majú práveže dobre aj dosť, tak skúsim cez číslo mobilné

janush
7. apr 2025

skús počkať... ak ti nepríde odpoveď tak tam zavolaj, je tam niekde uvedené aj číslo určite..

viera
7. apr 2025

Ja mam cez booking.com vela precestovane...Nemusis sa vobec bat...Majitelia tiez nemusia odpisat pokial bookujes napriklad na december a podobne.Zvacsa sa ozvu neskor, alebo vobec....Treba sa sustredit na recenzie, nie len na bookingu(ale aj na google napriklad), lebo niektorych sam booking pretlaca dopredu aj ked nie su uplne ok....Byva tam tak isto tel.cislo na majitelov, alebo este sluzba booking...A oni ti mozu zodpovedat alebo preposlat majitelovi od teba spravu....

tina1549
7. apr 2025

dosť záleží či si si bookla nejaký byt alebo penzión u súkromníka alebo hotel. Niekto si takéto správy spravuje pár krát týždenne a nemusí odpísať hneď

liz_lemon
7. apr 2025

@editt90 my sme tiez tak pisali, viackrat, ale nikdy sa neozvali, asi islo o podvod, to ubytovanie tam uz ani nie je