Čo musíme vidieť v Benátkach?
Čo musíme vidieť v Benátkach? Oplatí sa plavba loďkou? Dá sa s talianmi vyjednávať ako v každej destinácií?
Môžme piť ich vodu z vodovodu, alebo radšej kupovanú?
Prijmem akékoľvek ďalšie rady, ďakujem☺️❤️
toto je v cestine, pekne spracovane
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10697558767...
Keď si dáš kávu v Benátkach na námestí zaplatíš nekresťanské peniaze, keď zájde od dve tri uličky ďalej, nebudeš mať síce wow efekt foto na sociálne siete ale zaplatíš za kávu, pivo čokoľvek menej, v tej istej kvalite. My ideme tiež teraz v piatok na predĺžený víkend
My sme šli do Benátok autobusom, hneď na stanici sme kúpili mapu a tam boli nakreslené, vyznačené aj tie miesta, ktoré treba vidieť, tak sme zvolili našu trasu tak, aby sme postupne všetko prešli. 30min plavba gondolom stala tuším 80-100eur, mne to prišlo zbytočne drahé... Akože keď si čerstvo zaľúbený a romantický typ, alebo chceš požiadať svoju vyvolení o ruku, tak ta cena je na taky účel ok, ale inak zbytočne. Podľa mňa.
Hlavne stipce na nos si zoberte.Je to najsmradlavejsie mesto v akom som kedy bola.
A nie nezjednavaj, nemajú to radi, zažila som raz na trhu že sa Nemka chcela zjednávať a predavač jej povedal že nie je Turek aby zjednaval a čo sa týka jazyka, v týchto turistických destináciách nebudeš mať žiaden problém s nemčinou či angličtinou
@luccija
my to planujeme ako jednodnovy vylet v ramci dovolenky na severe Talianska
este nie sme rozhodnuti, ci pojdeme autom a tam na tronchetto budeme parkovat
alebo z punta sabbioni lodou
alebo vraj najlacnejsia moznost je ist vlakom
takze u nas jednodnovy vylet, ale rada by som potom navstivila aj tie ostrovy .....to asi nejaky dalsi den

je velmi vela dobrych videi na youtube, co vidiet, co odporucaju atd.... (ak viete po anglicky)
https://www.youtube.com/results?search_query=wh...
zjednavat ceny sa v Benatkach asi nebudu dat, v Neapole by som si to skor vedela predstavit
vsetko je v Benatkach drahsie, kava na namesti okolo 20eur, ale su tam tie ich jednohubky za cca 1-2eur za kus ....tak to odporucali v tych videach
alebo home made pasta za cca 8eur, ale presnu adresu si uz nepamatam
a co sa tyka MHD da sa kupit nejaky celodenny 20eur na osobu listok a mozete cestovat aj na tie ostrovy Murano, Burano atd.
tiez sa chystame toto leto😉