Čo pre vás predstavuje luxusná dovolenka?
Myslím, to tak, že keď ste v spoločnosti rodiny/známych tak každy povie kde bol, niekto normalne, iný sa vyťahuje.
Zaujíma ma kde mate nastavenú hranicu - toto je už luxus alebo toto je už príliš drahé.
@nelka93 👍
Luxus? Pre mňa to bol Fitzroy Island v Austrálii. Padli na to moje celoživotné úspory, už sa to nikdy viac nezopakuje, ale stálo to za to. Pri odchode do dôchodku si možno dám ešte safari v Afrike a dosť. Neznášam preplnené hotely, pláže, destinácie, to radšej budem doma a kúpať sa v čistom horskom potoku, aký nemajú ani v Dubaji😜Pre mňa je vlastne luxusom aj obyčajná horská chata, hlavne nech mi všetci dajú svätý pokoj.
25000éčiek drahá luxusná 💰
Musím reagovat. 99% má Lux dovolenku na honenie egá a chvastanie. Strieľaťe tu od 5 do 15 000 na osobu. Otázka bola koľko dáte a nie koľko by ste chceli dať.
nas mexiko na 2 tyzdne vyslo 4 cez 10000, byvali sme na vela miestach, pozicali auto, byvali na 2 ostrovoch, dopriali si skutocne vsetko. Teraz ideme na Maldivy na 14 dni, na 3 ostrovy, aj rezorty, aj lokal 15000 pre 4...plus vylety....
Pre niekoho je luxusom aj týždeň v Chorvátsku v kempe. Nezabúdajme, že vacsina sveta žije v biede. To, že my žijeme na Slovensku je vlastne výhra.
Každá dovolenka je pre mňa luxus, uvedomujúc si, že niekto nemá ani pitnú vodu, zdravotnú starostlivosť či bývanie.
No, slobodní majú iné méty ako my, s rodinami. Takže to beriem úplne v pohode, že cestujú kadetade po svete, lebo aj ja som tak cestovala s chlapom. Teraz s 3 deckami len Chorvátsko a späť, nechce sa mi s nimi vymýšľať nejaké luxusy, načo 🤷🤷🤷. Aj tak chcú len bazény a zmrzlinu, je im fakt jedno či v hornej maríkovej alebo na zanzibare 😁😁😁. Ja si to užijem zas o pár rokov neskôr, ale tiež to nebude luxus na štýl insta hviezdičiek, mám trošku iné ciele 😉.
A prečo si nastavovať hranice? Každý ich má niekde inde, a podľa toho je definícia luxusu inak hodnotená.

Pre mňa je luxus krajina, kde chodí málokto. Maldivy to nie sú, lebo tam ide pomaly každý druhý. Ale taký Madagaskar,Reunion, bora bora, Aruba a podobne krajiny sú luxus. No keď na to niekto ma, tak prečo nie 🙂