icon

Čo robiť, ak FTI vyhlásila bankrot?

3. jún 2024

Zdravím mal niekto zaplatený zajazd cez FTI ktorá dnes vyhlásila insolvenciu (bankrot)?

vincp
4. jún 2024

Ahojte, mam kúpený zajazd na 8/2024 cez Invia. Volala som včera na Inviu a platby sa posielajú priamo na FTI, nenechavaju si u seba nic. Tzn peniaze na účte Invie už nie sú

adamemka
4. jún 2024

@misicka1980 TUI je v pohode ,nie ?

adamemka
4. jún 2024

my sme tiež chceli ale že máme čakať.Vám neprišiel mail?že sa snažia aby dovolenky po 5.6.sa uskutočnili.že máme čakať.Aj keď tomu neverím ale zaplatím za novú dovolenku a náhodou sa dovolenka uskutoční a prídem o peniaze

mia781312
4. jún 2024

@petamich to isté aj u nás do týždňa všetko späť. Všetko majú poistene peniaze postupne vracajú

tenerifka
4. jún 2024

@vincp ja to mam cez inu agenturu, akonahle to klapne a peniaze mi vratia, napisem viac. Ja mam ale tuto spravu z vnutornych zdrojov, von medzi zakaznikov sa to este nedostalo, preto nemozem napisat viac

luckyday333
4. jún 2024

@adamemka tak aspoň niečo málo pozitívne, ostáva ozaj len cakat

suzitom
4. jún 2024

@arwizu my mame tiez cez inviu s odletom 11.6 a nic nam k tomu nevedia povedat, ani ziadne oficialne zrusenie zajazdu. Neviem ako dalej. Riesili ste uz nieco s niekym?

arwizu
5. jún 2024

@suzitom treba počkať kým príde zrušenie zájazdu a potom to treba riešiť s poisťovňou v Nemecku. Odlety sú zrušené zatiaľ do 10.6

misicka1980
5. jún 2024

@lubka2510 odpísali, že zájazd rušia a budú nás kontaktovať ohľadom vrátenia peňazí.

lubka2510
5. jún 2024

@misicka1980 zvlastne my mame kupene cez TUI v Bratislave a nemam ziadne info este....vy mate tiez cez slovenske TUI reisen či?

petrahc
5. jún 2024

@tenerifka uz som volala, aj pisala, nevedia mi nic povedat, ze mam cakat. Boli velmi neochotni, ako keby sa nic nedialo. Takyto pristup som necakala.

tenerifka
5. jún 2024

@petrahc ja tiez neviem viac. Kazdopadne asi toho maju vela

lelka81
5. jún 2024

@misicka1980 co vám povedali? aj my máme cez TUI reisen, odlet 30.7. a nič nevedia zatial povedat

lubka2510
5. jún 2024

@lelka81 my odlet 24.6... kupovali sme v tui reisen Bratislava..kazdy den hovoria ze nemaju dalsie info😥

tenerifka
5. jún 2024

@lelka81
@lubka2510
ale ved TUI nekrachlo, ale FTI....co to s tym ma?
Ci ste cez TUI kupovali dovolenku s FTI?

lubka2510
5. jún 2024

@tenerifka ano ved.kupili sme.cez TUI.dovolenku s FTI

tenerifka
5. jún 2024

@lubka2510 tak ano, treba cakat

lelka81
5. jún 2024

@tenerifka my máme sprostredkovatela TUI reisen ale obstaravatela FTI - to máme v zmluve

petamich
5. jún 2024

@petrahc ale ved si treba predstavit aj druhu stranu co tak asi teraz riesia 🤷‍♀️ aky napor, aky hejt ked skratka nemaju info

inixa
5. jún 2024

@misicka1980 prosim Vas, aky ste mali termin odletu?

vincp
5. jún 2024

@tenerifka a už ste si žiadali? Nám Invia nedala info žiadne

vincp
5. jún 2024

@mia781312 žiadali ste si o vrátenie?

vincp
5. jún 2024

@suzitom 11.6. mala známa cez Airstop a už im to zrusili

arwizu
5. jún 2024

@vincp invia posielala dnes hromadný email, neprišiel ti?
Kým nemáš email o storne ci zrušení zajazdu, nevieš sa obrátiť na poisťovňu v nemecku.

vincp
6. jún 2024

@arwizu nie, nič nemam

luckyday333
6. jún 2024

My sme dnes dostali informáciu z hotela ktorý sme si cez FTI zakúpili, ze naša rezervácia je v ich systéme ako stornovana, čiže žiadne peniaze, žiadny hotel.... Dali nám možnosť ale urobiť rezerváciu znova a dokonca k vzniknutej situácii nám dali aj zľavu, tak sme si to rezervovali keďže na dovolenku ísť chceme, a už nám len ostáva dúfať a veriť ze aspoň niečo z peňazí dostaneme spat

vincp
6. jún 2024

@arwizu volala som tam, tak mail išiel len tým,ktorí majú odlet do 11.6.

arwizu
7. jún 2024

@vincp my máme odlet 10.7

fashionmaniak
7. jún 2024

Dobry den,my mame zajazd booknuty cez Airstop s odletom 22.6. do Kalabrie. Tiez nemame ziadne informacie a radi by sme uz nieco blizsie vedeli,nakolko mame okolo toho vybavenych vela veci (hotel pre psa, parking vo Viedni, dovolenka z prace atd). Ak by to zrusili,tak si musime hladat dovolenku cca v rovnakom termine,co uz nie je uplne idealne. Keby ideme len dvaja s manzelom,tak ok,ale ideme aj malym synom. Tak asi len cakat. Mate nejake novaie info?

pupava16
7. jún 2024

@fashionmaniak my sme na tom rovnako, máme čakať , čo bude po 10-tom . Letieť máme tiež z Viedne 25.6.