Čo robiť, ak FTI vyhlásila bankrot?
Zdravím mal niekto zaplatený zajazd cez FTI ktorá dnes vyhlásila insolvenciu (bankrot)?
Ma oficiálnej stránke DRSF dnes zaktuáizováli že začali kontaktovať postihnutých insolvenciou FTI. V najbližších dňoch by sme mali obdržať email s formulárom
@certik1612 prosím vieš mi poslať tu info ja s9m to hľadala a nenašla ani s kolegami, ďakujem.
@certik1612 už som to našla, na podzim vraj vyplatia peniaze
@arwizu vieš prosím ta poslať tu skupinu na FB? Dakujen
@certik1612 takto ju nájdeš
@arwizu ďakujem pekne
Prišlo niekomu už z tejto skupiny?
@certik1612 mne nie
Volala som teraz do Invie, že ako to vyzerá tak nejaký pán Gaspan mi povedal že nás budú kontaktovať až v septembri a že nás bude kontaktovať Invia.
A čo bude s klientmi, čo mali kúpené individuálne služby?
@arwizu mna ide z toho porazit,len tak sa niekto rozhodne ze my nedostaneme nic a mame byt s tym spokojny. ved co je to 1300e,najdes na kazdom chodniku,ani dovolenka ani peniaze a vsetko je v poriadku,ideme dalej🤮
@zojkasojka ...a si predstav ze ste styria a tych 1300 zaplatis iba za jednu osobu. To je potom radost....5200eur v lufte
To predsa nemôže byť pravda, že individuálni klienti nedostanú nič. Zaplatili sme za službu/tovar a ten nám nebol dodaný. Tak ako hovoríte, tie sumy sú naozaj vysoké. My sme mali zaplatené za 8 ľudí. A potom niekto skonštatuje, že som použila silné slová, keď som napísala, že sa cítim okradnutá! A ako inak sa dá toto nazvať???
Smutné je aj zavádzanie cestovnej agentúry, ktorá celý náš pobyt nazvala zájazd, poslali v prílohách k dovolenke doklad o poistení proti insolventnosti DRSF, ktorý pre nás neplatil a ponúkli poistenie, ktoré nepokrývalo insolventnosť cestovnej kancelárie. Predpokladám, že keď sa hrdia tým, že sú na trhu desiatky rokov, sú spoľahliví a sú profesionáli (veď preto sme im dôverovali, že nám poradia), tak by asi mali vedieť, že individuálni klienti nie sú zo zákona krytí štátom, tak nás mohli upozorniť /ponúknuť pripoistenie zvlášť, aby sme boli chránení aj my. Len, bohužiaľ... Poučenie pre nás, obrovská nedôvera voči CK aj agentúram. Už na dovolenku cez sprostredkovateľa nepôjdeme.
@zuza78 samozrejme ze sa citime okradnuti. Prrsne tak,zaplatili sme za sluzbu ktoru sme nedostali. Suma je pre niekoho velka,pre ineho zanedbatelna,kazdy podla svojich moznosti,nic to nemeni na veci ze to boli nase peniaze,ktore teraz nemame
@zojkasojka a co bufete robiť?
@zuza78 je to problém Invie, Invia vie rýchlo konať len keď chce predať ale pri promlemoch majú len výhovorky
Dobrý deň, peniažky (celú sumu) nám v piatok CA Invia vrátila ako preplatok. Mali sme objednané individuálne ubytovanie. Veľmi nás to teší. Ďakujeme.

@lauri111 tak áno ,zato máte peniazky späť