icon

Čo robíte cez letné prázdniny, aby ste sa nezbláznili?

23. máj 2023

Mam 6 ročného, 4 ročnú a bábätko. Na dovolenku tento rok nejdeme max na pár dni niekde s autom. Neviem čo mam robiť cez 2 mesiace s detmi 😩 prvé 2 týždne sú ešteže ok, kúpalisko, prechádzka, park, výlet, múzeum, k jazere, zmrzka, navštívime rodinu, a potom už len NUDA. Čo robíte vy??

Strana
z2
simonah73
24. máj 2023

@autorka a? jedina tvoja reakcia ma zaskocila. bud rada ze mas financie aspon na to aby si prezila mimo domacnosti tie dva tyzdne, vies kolko tu je takych co tie dva mesiace stravia zatvoreni doma, lebo skratka su radi ze maju detom co dat najest (aj ked mozno maju len jedno ci dve)

mamelka
24. máj 2023

Klasika, užívame si leto. Tento rok bude manžel s nami 2t, zvyšok budeme samé, určite sa budeme kúpať, robiť na dome niečo, bicykel/korčule, zmrzka atd. A to nechodia ani k jednej babke

simonah73
24. máj 2023

ved ak mas dvor tak im kup maly bazenik, napusti pol metra vody a sadni si k nim a deti sa tam urcite vyblaznia. ked sme mali len jednu babu, byvali sme na byte, tak som jej na balkon dala maly 90cm priemer bazen, plachtu som natiahla na snure, pripevnila o zabradlie aby na nu neprazilo, sadla si k jej, popripade dala nohy k nej do bazenu a boli sme tak, ona sa hrala s nejakymi hrackami a ja som napr citala. alebo pozerala na nu a hrala sa s nou. teraz maju uz bazen na dvore, na zaciatku prazdnin ideme k moru na tyzden potom budeme doma, ja s muzom budeme medzitym pracovat, mozno nejaky vylet tu v okoli, to este uvidime a na konci prazdnin dva tyzdne pri inom mori a prazdniny utecu ako voda. baby su bud na dvore v bazene, alebo je kazda vo svojej izbe, cita knihy, pozera telku, hra sa na mobile, ma k dispozicii svoj pc, kde ma nejake hry, tiez maju ps4 kde sa obcas nieco zahraju aj ked v poslednej dobe uz skor pc ako ps4. doobeda nejaky obchod na doplnenie potravin, obcas nieco navaria kym ja doma pracujem z domu alebo varime ci pecieme spolu. zvykneme aj na terase sediet, pustime si radio a hrame sa spolocenske hry, ci karty. ale teda nase baby su uz podstatne starsie ako tvoje deti. ako nikdy som nemala pocit ze by sa nudili alebo ze by sme sa nudili spolu. a teda chodievali obcas tak na jednu noc na prespatie k jednym starym rodicom ale uz ani tam nechodievaju.

ninah1486
25. máj 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

vyuzivame starych rodicov :D my detom dost vopred planujeme leto

evuska135
25. máj 2023

Ja sa uz neviem dockat prazdnin,ziadne povinnosti, vstavanie,ved to je uplne naj. A obcas nechapem vete dieta sa nudi. Pretoze dieta si ma najst nejaku cinnost, pripadne kazdy den nejaka zmrzka, ihrisko,prechadzka, kde je napisane ze len prve 2tyzd ho to bude bavit a potom nie ak sa to zase zopakuje.

slavka1988
25. máj 2023

Dokonalé mamičky ju tu idete ukameňovať len preto lebo napíše že nevie čo cez prázdniny ? Vy viete kde býva ako žije či má nemá peniaze chodiť po výletoch a už Vás vidím ako samé idete na výlet z troma malými deťmi vy hrdinky namiesto podpory sa ru dočká odsúdenia a ja premýšľam kedy sa Modry koník ktorý bol plny porozumenia stal ventiláciou frustrovaných mamiciek ?!

nenne27
25. máj 2023

@slavka1988 no sorry, ale ked jedna zena nevie ako zabavit 2 deti cez leto ked sa da vsade ist, tak je nasa spolocnost doat zufala...ked som mala male deti,vobec sme nemali peniaze navyse.chodila som k rieke, do parku, do lesa, hocikde do okolia, robili sme si piknik, isli sme napriklad do kniznice, hadzat si frisbee, herbar, isli sme s dalekohladom na kopec...atd atd....milion veci

slavka1988
25. máj 2023

@nenne27 veď preto by ste jej mohli dať inšpiráciu 🙂 nie hneď jedovat sa

basska_b
25. máj 2023

Ja mam deti 5 a stvrt, 3 a stvrt a 4mesacneho. Starsie nie su v skolke, takze vlastne kazdy den su prazdniny. V lete o to lepsie, ze mozeme byt dlho vonku a je teplo a pekne, takisto malo chorob v ovzdusi. S kamoskou s 3 detmi v podobnom veku sme sa bavili, ze prave je super zbierat tie zazitky. Urcite nesediet doma pred TV. je to narocne ale na to budeme do smrti spominat. Ked chces inspiracie daj sa do fcb skupiny Outdoormamas. Da sa ist do lesa, na luku, vlakom niekam, na chatu, detsky areal s ihriskom, hrad...ukazat detom napr. miesta svojho detstva, samozrejme voda - jazero, potok, kupalisko... ja som mala kazde leto ceeely zoznam veci, kde som chcela ist a veru leto skoncilo a zostali mi este nesplnene ciele.

nenne27
25. máj 2023

@slavka1988 v skutocnosti sa nejedujem, iba sa cudujem 🙂 mozno su dnesne deti narocne, moje neboli, stacila im priroda, potok, hojdacky.

slniecko5
25. máj 2023

Ja uuuoplne chápem mamičku, mám rovnako, leto je pre.mns veľmi nenáročného obdobie.
Keď má malé bábätko, o to viac.

Môj sen je odísť na dva mesiace k moru, niznasam to motanie sa doma všade a nikde. Deti máme staršie, nasekali sme im toho dosť, aj pocestujú . Inak denne priehrada poblizku a veľa zmrzliny🙂

Ale viem, že sa budem tešiť na september ako malá,🙂

gizelova
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2