Čo si vziať do lietadla pre dieťa?
Ahojte, čo všetko môžte zahrať na palubu pre dieťa ako hračky, jedlo a voda ?
Pripadne mate nejaké skúsenosti ako lepšie zvládnuť let, a aby dieťatku nezaľahlo v ušiach ? Toho sa bojím najviac že ako to dáme 😊 ďakujem
@guudy 15 mesiacov
Flasa s cumlom pomaha na tlak v usiach ked dieta saje alebo prso proste nieco co dikaue sat nie iba zuzlat... Tiez deka klima je niekedy na nervy aj ked iba na kratky let
Hračky si môžeš zobrať, však si ich dáš do kabelky alebo to batožku. S jedlom pre malé deti nezvyknú robiť nejak problémy. Aký dlhý let vás čaká?
Cumlik a my sme kupili nove interaktivne knizky, takze sa pekne zabavil.
Potraviny potrebne na dobu letu, primerane. Nerobia zvycajne problem, akoze ak budes mat so sebou 5L vody na 2h let, tak to neprejde 🙂 Ale inak ja som bravala vsetko, dzusik, vodu, kapsicku s presnidavkou, jogurt, ovocie, zelennu, roztek... Hracky na zabavenie, idealne nieco nove... inak moje uz davno chodili, takze toto bolo trosku "tazsie" obdobie, lebo uz nechceli sediet priputane ale labzovat po ulicke a pod
@katina02 5,5h
@cookie29 áno aj naša už chodí a je to dosť šinter takze toez sa obávam toho že dlho nevydrží sedieť
Nové hračky som aj ja už postupne kupila aby mala nejakú zábavku
niekedy stacia kraviny, vrtulky na prilepenie na okno, prazdna rolka z wc papiera, ktora posluzi ako basketbalovy kos na stoliku a pod to nadobka. A lopticky mozu byt usulane gulky z obalov... proste za pochodu... casto vymyslame, ale deti sa vedia dlhsie bavit z jednoduchymi hrackami. busy board, tabulka na kreslenie, quiet book, nova knizka... vsetko zalezi od PMV dietata....
Vsetky mozne nalepky, nam sa osvedcili take znovupouzitelne napriklad sme si lepili so vsetkymi detmi v loetadle morsky svet😂 alebo malovanie vodou
Náš zachránilo prenosné DVD, ešte aj deti co sedeli za nami pozerali, a pekne vydržali. Skôr by som niečo také volila ako hračky. Zas až toľko ich na palubu nezoberies

Ake velke dieta?