icon

Čo si zbaliť na krátky výlet k moru?

12. júl 2025

Ahojte, idem s kamosom na 3 dni/3 noci k moru. Prvýkrát idem len takto s príručnou batožinou. Plánujeme len byt na pláži, večer sa prejsť do mesta. Koľko kusov oblečenia, topánok a pradla potrebujem? V šatníku mám poväčšinou staršie oblečeni, tak si musím niečo nakúpiť.

Strana
z2
jablkovastrudla
14. júl 2025
@biba_18

toto je moj sen, ísť k moru s príručnou ☺️

@biba_18 kamoska isla do thajska na 3 tyzdne iba s prirucnou 😁

blackcat8885
14. júl 2025

Ja som na týždeň mala kratasy 1 overal a 3tričko +spodné prádlo ved celé dni som bola v plavkách, večer tričko kratasy do mesta

barbara9456
14. júl 2025

Žabky, plážová osuška, spodné prádlo, 3tričká, 2kra5asy alebo sukňe, krém na opaľovanie/môžeš si to kúpiť aj tam/, zubná kefka+pasta, hrebeň, sprcháč dostaneš v hoteli 🙂 OBČIANSKY/PAS

barbara9456
14. júl 2025

O, a plavky samozrejme

mimi3008
14. júl 2025

@anonym_autor
Urcite to v pohode das, ja by som sla v 1 kratasoch a 1 tricku, sandaloch, zbalila by som plavky, resp.aj nejaku satku na plavky alebo plazove saty, dalsie 1 kratasy, 2 tricka (prip.1 tricko, 1 bluzka), 1 saty a zabky, plus nejaka mikina, prip. nieco lahke pre istotu na seba na vecer (podla toho, kam ides). Dalej nejake pyzamko lahke, spodne pradlo, hygien.veci do malej kozmetickej tasticky (vratane opalovaku a kremu po opalovani), hyg. a vlhcene vreckovky a zakladne lieky (na bolest a teplotu). Este mozno nejaly ultra tenky uterak na plaz na lezanie, predpokladam, ze na ubytku uteraky budu
My sme sa 4 clenna rodina (2 male deti) zbalili na 30 dni k moru do 2 velkych a 2 prirucnych kufrov. Asi polka velkeho kufra ale boli lieky, obvazy, sady na sitie, prip.na maly zakrok akutne, takze to mas uplne v pohode.

sfet
14. júl 2025

Dvoje plavky, uteraky, dvoje kraťasy, troje trička, spodne prádlo, jedny dlhe vzdušné nohavice, možno sukna, siltovka/klobuk, lahka mikina, botasky, žabky, sandále a idem. A kozmetika aku používaš.

snehulena
14. júl 2025
@anonym_autor

https://img01.ztat.net/article/spp-media-p1/a41...
Sú takéto šaty využiteľné pri mori? Napr na večer alebo peknú fotku?

@anonym_autor Na peknú fotku áno. Ja by som však uprednostnila ľahšie šaty, voľnejšie, vzdušnejšie...

pralinka25
14. júl 2025

Ked ides len s priruckou tak bacha na kozmetiku. Treba pozriet kolko coho mozes preniest.

sisaka
14. júl 2025
@mimi3008

@anonym_autor
Urcite to v pohode das, ja by som sla v 1 kratasoch a 1 tricku, sandaloch, zbalila by som plavky, resp.aj nejaku satku na plavky alebo plazove saty, dalsie 1 kratasy, 2 tricka (prip.1 tricko, 1 bluzka), 1 saty a zabky, plus nejaka mikina, prip. nieco lahke pre istotu na seba na vecer (podla toho, kam ides). Dalej nejake pyzamko lahke, spodne pradlo, hygien.veci do malej kozmetickej tasticky (vratane opalovaku a kremu po opalovani), hyg. a vlhcene vreckovky a zakladne lieky (na bolest a teplotu). Este mozno nejaly ultra tenky uterak na plaz na lezanie, predpokladam, ze na ubytku uteraky budu
My sme sa 4 clenna rodina (2 male deti) zbalili na 30 dni k moru do 2 velkych a 2 prirucnych kufrov. Asi polka velkeho kufra ale boli lieky, obvazy, sady na sitie, prip.na maly zakrok akutne, takze to mas uplne v pohode.

@mimi3008 pól kufra liekov, obvazov a sady na šitie? Ak sa smiem spýtať to ste kde a ako trávili ten mesiac? 🤔

malinovka333
14. júl 2025
@sisaka

@mimi3008 pól kufra liekov, obvazov a sady na šitie? Ak sa smiem spýtať to ste kde a ako trávili ten mesiac? 🤔

@sisaka vsak normalne ho mohli travit.my sme isli na tyzden a tiez beriem vsetko aj sadu na sitie.nie raz som to vyuzila..lieky beriem tiez pre kazdy pripad.a okrem toho ja si beriem aj tenku duchnu.neviem spat pod navlieckou.ak ides niekam na apartman tak tam sa nosi vsetko.niekde si nosis aj obliecky na postel.uz aj take som zazila.ovsem ak nejdes niekam do hotela kde mas vsetko

sisaka
14. júl 2025
@malinovka333

@sisaka vsak normalne ho mohli travit.my sme isli na tyzden a tiez beriem vsetko aj sadu na sitie.nie raz som to vyuzila..lieky beriem tiez pre kazdy pripad.a okrem toho ja si beriem aj tenku duchnu.neviem spat pod navlieckou.ak ides niekam na apartman tak tam sa nosi vsetko.niekde si nosis aj obliecky na postel.uz aj take som zazila.ovsem ak nejdes niekam do hotela kde mas vsetko

@malinovka333 ja si myslím, že hovorí o chirurgických sadách na šitie, nie za zašitie dierky na ponožke.
A tiež brať pól kufra liekov a obvazov nie je bežné, preto sa pýtam, že kde ten mesiac boli.

cukroska
16. júl 2025

@anonym_autor My vždy hovoríme, že hlavné je mať doklady a peniaze a všetko ostatné si kúpiš 😀 Na tri dni ti toho fakt netreba. Plavky, osušku,šľapky,klobúk (pokrývku hlavy)
opaľovací krém (po opaľovaní vám stačí jeden) to len pre prípad ak ešte nie ste opálené, ak by ste sa spálili.
spodné prádlo kozmetiku a troje šiat.Hlavne doklady a peniaze. A pre prípad núdze lieky a nápláste.

mimi3008
18. júl 2025
@sisaka

@sisaka V Thajsku. Tak ale istota je istota, ked sa stane uraz, napr.nejaka rana na sitie alebo nieco, co by trebalo, radsej to spravim sama, kedze som lekarka, nez niekde po thajskych nemocniciach s liekmi behat. Mozno nie polka, ale tretina kufra

mimi3008
19. júl 2025
@mimi3008

@sisaka V Thajsku. Tak ale istota je istota, ked sa stane uraz, napr.nejaka rana na sitie alebo nieco, co by trebalo, radsej to spravim sama, kedze som lekarka, nez niekde po thajskych nemocniciach s liekmi behat. Mozno nie polka, ale tretina kufra

@mimi3008 oprava nie s liekmi behat ale s detmi behat😆

Strana
z2