Čo so zaplatenou dovolenkou v júli?
Chcem sa opytat,ci je tu niekto, kto uz ma zaplatenu dovolenku na tento rok,budete stornovat zajazd alebo cakat, neviem sa rozhodnut.Dakujem.
@cherrinka11 áno, je to tak, musela som môjmu dať za pravdu v tomto, že chce za svoje peniaze to čo sme zaplatili. Uvidíme, ešte máme trochu času na storno... Chcem dovolenku, ale nie za každú cenu... A nedaj Boh, že by som mala ísť po nej do karantény, to akože vôbec nie...
@maggie1978 ahoj, tak ako ste sa nakoniec rozhodli, doplatili ste ten zvyšok, či ste predsa stornovali?
@cherrinka11 nie, presunuli termín na koniec septembra, ( dali nám na výber, platiť vysoké storno, alebo presunúť dovcu, a zatiaľ neplatiť zvyšok ceny) a uvidíme aká bude situácia, podľa toho sa zariadime. Doplatok zasa tak mesiac pred...
@cherrinka11 ak to bude na figu aj v septembri, tak stornujeme.
@maggie1978 no jasne, rozumiem
Baby nič v zlom,ale viete čo bude o rok v lete? Teda nie že by som chcela priať niekomu dačo zle ale ja by som stornovala lebo o rok žiť ani nemusíme a nebudem mať ani odloženú dovolenku a ani peniaze
@bimbambim veď my možno aj stornujeme, ale teraz tu z toho nejdem robiť halooo, toto je diskusia, každý má iný názor, autorka sa pýtala, ja tu teraz nejdem obhajovať čo je a nie je správne. Pre mňa je do septembra ešte dlhá doba. Teraz sa tým nejdem zaoberať. A ja som pozitívny človek, panika u mňa nehrozí. Uvidíme čo ďalej. Prispôsobím sa situácii keď to bude aktuálne. Teraz určite necestujem nikam, ani v júni, ani v júli... A dodrziavam čo treba, a aj sedím doma na zadku 😉
@cherrinka11 my máme na 23.7. Taliansko cez Pelikan.sk s nemeckou cestovkou vtours, s odletom z Viedne. Pisali sme, stále radia čakat, vuocher nám neponukli nijaký 😈.A ..má niekto z touto cestovkounejake skusenosti ? Vtours
My mame zlaplatenu dovolenku na jun do Turecka zo Saturu, s cestovkou sme sa dohodli ze nam poslu voucher v hodnote celej sumy dovolenky platny do 10/22, velmi seriozne jednanie zo strany saturu. Voucher nam prisirl hnef na druhy den od dohody
@vlasulka tohoto sa bojime aj my,ze storno si nas pocka..mozno prave preto ,ak by nam dali moznost si to prehodit o rok ,pripadne ten voucher,aj ked to bude situacia taka,ze nam budu lietat peniaze vo vzduchu,myslim ,ze lepsie ako nic..nemyslim si,zeby skrachovali,a by to prepadlo.A hlavne sa obavame toho,ze ked planuju vytvorit koridor do Chorvatska,tak este aby s nami nevypiekli a bud storno alebo vycestovanie.No my mame dve male deticky 4roky a 10mesiacov,tak urcite s nimi nevycestujeme..🙄🤔
Tento rok cestovky tých dovoleniek asi moc ne predaju.
Dnes nám písala sprostredkovateľka dovolenky tu na SK, ktorú máme cez nemecku cestovku, že naša júnová dovča bola zrušená ( mali sme na ňu zaplatenú iba zálohu, a zvyšok sme mali platiť do konca apríla - neplatili sme ho, lebo nám vtedy ponúkli zmenu termínu, to sme našťastie nestihli zrealizovať), a že teda budú nám vracať peniaze späť na účet. Takže sa to vyriešilo samo, a my teda už nemáme dilemu čo a ako. A dovolenku tento rok neriešime. Ale už viem že do budúcnosti si budeme priplácať to extra poistenie pre storno. Keďže by sme prišli takmer o 800 eur. Našťastie to tak nebude.
@maggie1978 super, tak toto pre vás dopadlo úplne najlepšie 😉
@vlasulka Ok,tak máme už aj my vyjadrenie od cestovky,dali nám dodatok k zmluve o podržaní zálohy a môžeme si zmeniť termín a destináciu bez poplatku do konca júla 2021. Takže už iba čakáme na vyjadrenie ako máme ďalej postupovať,lebo to bude treba podpísať a dohodnúť ďalšie detaily.
@lulinka99 ja im neverím, stale čakáme...do ITALY sa letiet min. do konca augusta nebude dat...Nutia stále do storna 30 % , máme čas sa rozhodnut do 12.6., lenže nedávno vyšla správa, že naša cestovka ruší všetky zájazdy až do 14.juna a potom...neviem, čo sa bude diet, vraj máme čakat..
@zlatic77 kto vás núti do storna?
@zlatic77 skuste cakat a uvidite co a ako bude..viem,ze to neni prijemna situacia,len nic s tym neurobime,lebo ani nam uz neodpisali,ale to mozno preto,ze nie sme na rade este..No rozmyslam,ze ak sa to tento tyzden viac nepohne,tak zavolam priamo do globtouru a nie do Invie.. Ono mali by automaticky bud vratit zalohu alebo to hned presunut na voucher a bolo by bez problemov..Ziadnych 1000 vyjadreni cakani azda neviem na co..🙄
@cherrinka11 Pelikan - že máme bud čakať, alebo čo najrýchlejšie stornovať, aj vtours sa stále správa čudne, pchaju hlavy do piesky a neaktualizujú situáciu a udajne a doplatky do storna neplatia u 7 týždnov
@zlatic77 ach jaj..

V ruskach malo byt🙂