Čo vám pokazilo dovolenku?
Ahojte. Čaká ma dovolenka pri mori po dlhých rokoch, prvá s manželom a chcem sa vyvarovať čo najviac problémom ako sa dá a mať čo najlepšie spomienky. Na čo si spomínate, že vám pokazilo dovolenku, a čo by ste spravili inak? Ďakujem 🙂
sila ako je vsetko o nastaveni v hlave, ja som sla na dovolenku pred par tyzdnami s vedomim ze mam natrhnute menisky v kolene, v druhom cosi natiahnute a zapalene, bola som dost obmedzena v noci bolo 27 a i tak som si to uzila na maximum...
je normalne ze sa tak citis, aj ked si cloek povie ze pocasie nemoze ovplyvnit ked sa na dovolenku tesime tak naserie ked je tam toto....my si posledne roky platime dovolenku 1-2 dni predtym nech amme aspon par dni istotu pocasia, tento rok ked sme odchadzali, cely cas bolo 37 behom noci to padlo na 22 a v den nasho odchodu mali zacat burky na 3-4 dni strasne mi bolo luto tych rodin, strasne, zvlast taki bielucki a rodiny kde clovek videl ze chudatka von moc nechodia a nemaju cas alebo peniaze a cakali ich 2 metrove vlny a seda obloha ☹ Lenze toto je zivot ....☹ mna caka tut zimu 8 operacia, buducu jar asi 9 a to som celkom mlada...proste to je zivot
@u2jana pôvodne som to tak chcela ale tento mal toľko výhod, že som sa tejto nevýhody že tu budú aj deti vzdala..
@hladamematku no veď to že sme spolu 4 roky, pri mori sme spolu neboli a vlastne ani na predĺženom víkende alebo pobyte lebo manžel ochorel tesne pred odchodom... ja som pri mori nebola 11 rokov, ozaj sme to vybrali dopredu aby bolo z čoho vyberať, tešili sme sa od februára a teraz toto...
Presne my sme tí bielučkí 🙂 úplne bryndze obaja, lebo aj keď nás trošku opáli kdesi tak rýchlo vybledneme a teraz na Slovensku nebolo nič extra leto, tak sme moc opálenia nepobrali... len trošku ruky na bicykloch.
Veď akože áno, keď sa niekto na to pozrie objektívne, tak si povie že to sú ale first world problems a že sme pri mori a sa sťažujeme a vlastne nemáme v živote žiadne vážne problémy.. ale ajtak je mi to ľúto celé...
ano a mas pravo na tu lutost 🙂
a kto urcuje a ma pravo urcovat ake su vazne a nevazne problemy? kazdy vnimame veci inak, v tej rovnici je mnoho premennych...cize asi tak
@hladamematku ďakujem že si mi prejavila pochopenie... 🙂 vlastne to je celé čo som asi potrebovala, nejaké také poťapkanie po pleci, keďže riešenie to nemá žiadne
My sme raz boli na Zakynthos na týždeň a týždeň pršalo. Ešte boli odtiaľ lacné lety do Ríma, tak som uvažovala, či zmeníme destináciu alebo čo. Lenže predpoveď bola, že za 2 dni ma už byt pekne. To sa potom vždy menilo a nebolo pekne nikdy. keby aspoň predpoveď sedela, by sme to vyriešili, ale takto… každopádne spríjemnili sme si čas kŕmením pouličných mačiek. Toľko mačacích kamarátov sme nemali nikdy predtým ani potom 🙃
Ja uplne chapem tvoju frustraciu z toho, ze ides konecne na dovolenku a tam je hnusne. Vid moj pribeh co som pisala uz vyssie. To je totalna bezmocnost, velmi dobre to poznam. A rozumiem tomu, ze clovek sa tesi, setri peniaze (dnes nie je lahka doba a setri sa dost tazko) a pride na dovolenku, kde je hnusne. To je take ze aj sa zasmejes cez slzy, ze toto ako fakt?!? Vobec sa nestazujes proste toto su fakty a pre teba bolo dolezite to, ze si oddychnes, v peknom prostredi, opalis sa, zrelaxujes....
@bluka2 tak toto je zákerné!!! Tieto predpovede počasia ozaj vedia naštvať. Vidím že sme na rovnakej vlne čo sa týka sympatií k mačkám ☺️😄
@muchotrafka298 ostáva mi už len dúfať, že za ten týždeň ktorý je pred nami všetko opaľovanie, relaxovanie, pekné prostredie a oddych doženiem 😄 a že sa vesmír spojí, aby mi to aspoň z časti vyšlo 😂😂
Vyber zleho ubytovania = svaby 😂 nic mi nikdy viac nepokazilo dovolenku
@nina255 v ktorej krajine prosím ?

Tak poucenie do buducnosti vyberat ibs adult only hotely ;)