Čo zbaliť na 3-dňový výlet do Bratislavy a Viedne?
Ahojte, viete mi poradiť čo si zbaliť na 3 dňový výlet s partnerom? Budeme spať v hoteli, inak chceme pochodiť Bratislavu a Viedeň a okolie. Sami sme strašne dlho nikde neboli, až mám stres že niečo zabudnem a bude to chýbať
Ďakujem vám. 🙂🙂
dvojo nohavic, na kazdy den cisty top/tricko, spodne pradlo, pyzamo, slapky. Jeden sveter. Ak sa chystate niekde na slusnu veceru tak jednu "robu". Toto oblecenie je vratane toho, co budes mat aj na sebe. V hoteloch byvaju uteraky. Drogeriu - ja si nalievam do tych cestovnych malych. A maly ruksak, s ktorym budes chodit po meste - na vodu, pripadne malu desiatu. Ja si zvyknem bravat este taku malu kabelku a malu penazenku, ktore mam speci na tieto kratke vylety. V nej mam platobnu kartu, doklady a mobil. Ostatne nechavam doma. A to potom nosim telo na telo. Urcite nedavat tieto veci na chrbat do batoha.
nezabudnúť bryle, slnečné bryle a nabíjačky 😉 a hygienické vreckovky, mňa fascinuje koľko ľudí nenosí hygienické vreckovky ...
Poznam francuza.ktory na cestu okolo sveta šiel s pomerne malym ruksakom.Dve noci spal u nas.tak viem co ne/mal.Pohoda.klidek....
Ak maš doklady a svoje lieky tak vsetko ostatné dokupiš.
Jezis, ved ides do Bratislavy a do Viedne, nie do pralesa v Peru. Ak by si nahodou nieco zabudla, tak v oboch mestach kupis cokolvek. Takze hlavne penazenku, doklady, telefon, kluce a ak mas nejake lieky na predpis, tak aj tie. Inak vsetko od zubnej kefky az po spolocenske oblecenie si dokazes kupit na kazdom kroku.
Doklady, peniaze, nabíjačku, spodné prádlo. Zvyšok nie je podstatný.
Pohodlne topanky, kedze chcete vela chodit tak tie su najdolezitejsie. Pyzamo a na oblecenie spodne pradlo na kazdy den a ostatne podla toho co nosis.
ideš do civilizácie, ani podnebné pásmo nie je iné, tak to isté, čo doma potrebuješ na 3 dni
fakt sa niekto nevie zbalit na trojdnovy vylet? hm...
@diewcatqoo veď áno ale ja som v strese keď mi niečo chýba no
@biba_18 ja ich vždy zabudnem doma 😂
A ste obaja starši ako 18 rokov ?
wtf? v ba žije vyše pol milióna ľudí, máme tu Tesco, dokonca ich je tu vyše 10 či koľko 🤷 a ceny sú tam rovnaké ako v snine či humennom 😁
@nyphadora dávno 🙂
@zuzanka.zuzu v poriadku, ja viem, ja mám jednoducho stres keď mi niečo chýba, preto si chcem vziať všetko čo potrebujeme
Autorka ako my mame vediet co potrebujete? Vsak jasne, ze treba zobrat hygienu, lieky a doklady. To su povinne polozky, ale neviem ci budete potrebovat prezervativy alebo ty potrebjes zabalit tampony. Idete na DVE noci a 3 dni aj s cestou. Tak zober vsetko to, co by si doma na tri dni a dve noci potrebovala.
nemaj stres, uži si to 😎 veď práve to ti tu píšeme, že všetko vieš kúpiť a na rozdiel od prímorských letovísk kde za to zaplatíš 3x toľko, tak tu kúpiš rovnako ako doma (nech už si odkiaľkoľvek zo SR)
Baby mám ešte jednu otázku, ak ste z Bratislavy trnavy a okolia,budú na veľký piatok otvorené nejaké reštaurácie?
nieco urcite najdes otvorene, len sa nebude dat extra vyberat.
co sa tyka balenia, tak si sprav zoznam na papier a na dalsi raz to len vytiahnes.

Doklady a lieky, ak nejake uzivate. Vsetko ostatne si v pripade zabudnutia kupite. Idete do civilizacie, nie do pralesa ;)