icon

Darčeky pre otca z dovolenky: Tipy pre domáceho majstra

13. aug 2024

Nemá extra záľuby, baví ho len kutilovat 😄

jablon_katka
13. aug 2024

Z dovolenky odkial? Ma to byt nejaka mila mala pozornost alebonieco uzitocne?

tilly
13. aug 2024

Prívesok na kľúč s otvarakom na fľaše. Treba pohľadať, ale mávajú také. Aj na Kréte aj v Ríme som také kúpila.

sissy27
13. aug 2024

niečo čo sa dá zjesť alebo vypiť alebo inak spotrebovať. Myslím, že otec nepotrebuje ďalší lapač prachu s nápisom dovolenkovej destinácie.
Takže oriešky, čokoládu, miestny likér alebo keksíky. Aj keď teda ja som zástancom toho, že dovolenku si má človek užiť inak ako zháňaním darčekov pre príbuzenstvo, ale ak to musí byť, tak fakt niečo jedlé.

betulinka1
13. aug 2024

Vinko, olivový olej, nejaky miestny alkohol, tricko. Hlavne nie nejake sošky, rámiky a nieco na co bude padat prach.

cimage
13. aug 2024

Tiez som za veci co sa daju skonzumovat.

ninusa221
13. aug 2024

Daku čokoládu my sme boli na Cypre a teda nákupné možnosti 0 bodov tak sme každému po magnetke a po čokoláde.. čo budem vymýšľať nemám rada ja také lapače že mydlá, kľúčenký

cacianka
13. aug 2024

ja som aj perá s dizajnom ostrova doniesla, keksíky cukríky čokoládu, mini fľaštičku miestneho alkoholu.

onedaynick
13. aug 2024

Valasku, fujaru.

mysiarka
13. aug 2024

mne najvacsiu radost spravi nejaka miestna dobrota. nejake dobre vino, cokolady, syr, olej a podobne. magnetiek, sosiek a inych blbosti mame plnu skrinku v pivnici.

ivelina43
13. aug 2024

Ja rada kupujem nejaké buď čokolády alebo lokálny alkohol.

oli18
13. aug 2024

Ved sa opytaj otca, co by chcel. My vestecku gulu nemame 🙉