Darčeky pre otca z dovolenky: Tipy pre domáceho majstra
Nemá extra záľuby, baví ho len kutilovat 😄
Prívesok na kľúč s otvarakom na fľaše. Treba pohľadať, ale mávajú také. Aj na Kréte aj v Ríme som také kúpila.
niečo čo sa dá zjesť alebo vypiť alebo inak spotrebovať. Myslím, že otec nepotrebuje ďalší lapač prachu s nápisom dovolenkovej destinácie.
Takže oriešky, čokoládu, miestny likér alebo keksíky. Aj keď teda ja som zástancom toho, že dovolenku si má človek užiť inak ako zháňaním darčekov pre príbuzenstvo, ale ak to musí byť, tak fakt niečo jedlé.
Vinko, olivový olej, nejaky miestny alkohol, tricko. Hlavne nie nejake sošky, rámiky a nieco na co bude padat prach.
Tiez som za veci co sa daju skonzumovat.
Daku čokoládu my sme boli na Cypre a teda nákupné možnosti 0 bodov tak sme každému po magnetke a po čokoláde.. čo budem vymýšľať nemám rada ja také lapače že mydlá, kľúčenký
ja som aj perá s dizajnom ostrova doniesla, keksíky cukríky čokoládu, mini fľaštičku miestneho alkoholu.
Valasku, fujaru.
mne najvacsiu radost spravi nejaka miestna dobrota. nejake dobre vino, cokolady, syr, olej a podobne. magnetiek, sosiek a inych blbosti mame plnu skrinku v pivnici.
Ja rada kupujem nejaké buď čokolády alebo lokálny alkohol.
Ved sa opytaj otca, co by chcel. My vestecku gulu nemame 🙉

Z dovolenky odkial? Ma to byt nejaka mila mala pozornost alebonieco uzitocne?