icon

Dávate peniaze do pasu na dovolenke?

30. jan 2025

Ahojte ,v lete ideme na dovolenku na Cyprus cez CK ,niekto povie ze kvôli lepšej izbe dava peniaze do pasu. Nie sú izby už náhodou pridelené? Oplatí sa dat ozaj do pasu peniaze ?

Strana
z4
mircalla
1. feb 2025

@alkoholik Ja si chodim oddychnut, ale vyberam si dobre hotely a nejako som nemala zlu skusenost a termin stara izba nepoznam....mozno si radsej vyber lepsi hotel

ritalein
1. feb 2025

Prosím ťa, v Kaya Artemis ani prerobene izby nie su bohvie co, aj ked sa mi zda, ze uz je tych prerobenych viac . Ale napr. nas 2+2 ubytovali do izby 2+1, takze predpokladam, ze sme nemali dopredu cislo izby a len to na recepcii domutili. A zase v hlavnej budove by som teda nechcela byt ubytovana.

zuzitka1004
2. feb 2025

@mircalla to “sibe ti” si si mohla odpustit.

autor
2. feb 2025

@ritalein ja som pocula že tie prerobené sú fajn a je ich veru už viac ...no do hlavnej som nechcela skrz balkón...ale však snáď budeme spokojný..

janozbudy69
2. feb 2025

@gab1sol opakujem, ja netvrdím ze to robím všade, určite by som nič nedával do pasu v hoteloch v Dubaji, ani v hoteli Kempinski ani podobných hoteloch. Ja píšem o konkrétnom hoteli Limak pripadne Noah ark, kde som osobne bol a viem akú izbu sme mali bez všimneho a akú nám dali za všimne. Rodinná izba v týchto hoteloch je za príplatok 1000 eur a viac na 7 nocí, keď si ju priplatite v cestovke,tak nie som si istý či ju niekomu recepčný pridelí len za to, že ho niekto pekne poprosí 🤷

mahdia17
1. mar 2025

2 roky dozadu sme boli v Egypte, samotny delegat nam sam v autobuse oznamil, v ktorom hoteli to je zvykom a v ktorom nie.

Strana
z4