icon

Deti na dovolenke so starými rodičmi

12. máj 2025

medzi 6-9 rokov, klasická dovolenka niekde pri mori ale teda bez rodičov. A nepýtam sa na víkendové chaty ale vyslovene na cesty do zahraničia. Ako ste s tým stotožnení, nemáte o deti strach?

Strana
z2
stvura
13. máj 2025

inac ma tak napadlo ked sa uz o tych obavach bavime...ze moje dieta u mojho otca - navrat s obrovskou jazvou na nohe (mal cca 4roky), dal nohu do kolesa, u babky ako 2r navrat s monoklom - spadol na nieco...a to boli len kratke pobyty mozno pol dna, takze...vzdy sa moze nieco stat a nielen im ale i tebe...
Moja sestra nema deti, ma psa (psy su jej "deti") a velmi nestastne tiez mala psa u otca na strazeni (boli niekde na dovolenke s partnerom) a otcovi sa vytrhol a zrazilo ho auto...takze tiez velmi smutne a odvtedy uz veru otec nestrazil ziadneho zo psikov....

danica2711
13. máj 2025

oni ich na tú dovolenku chcú zobrať? Deti chcú ísť? Majú dobrý vzťah? Starí rodičia to zvládnu fyzicky aj psychicky? Ak áno, tak čoho sa, preboha, bojíš?

saxana000
13. máj 2025

Ano nasa chodi casto s mojimi rodicmi.hoci nie k moru ale k sestre do Viedne chodia pravidelne rovnako cez prazdniny s nou pobehaju vylety zologicke zahrady aquaparky kupaliska senecke jazera..teraz cez jarne prazdniny boli v tatrach na vlaciku.. svokrovci ju nikdy nikam nezobrali.ale ti vlastne ani sami nikam nechodia.

sara005
13. máj 2025

Starsia bola s mojimi rodicmi pri mori prvykrat, ked mala necelych 3,5 roka. Ale teda opakovane aj predtym dcerku strazili od malicka a opakovane u nich aj prespavala. Ja mojim rodicom plne doverujem, cize strach som nemala vobec. Bravali dceru aj na predlzene vikendy na vylety, minuly rok vzali na taky vylet na tri noci uz obe deti a zaciatkom leta idu s nimi aj tento rok na tri noci. Tymi vyletmi myslim take, ze sa aj presuvaju, menia ubytka, boli tak na Slovensku, v Cechach i Madarsku. S dcerou boli pri mori v Chorvatsku a iny rok boli zasa po Slovinsku - vnutrozemie aj pri mori a na zaver nam ju doviezli do Chorvatska, kam sme my medzicasom prisli s vtedy dvojrocakom.

sara005
13. máj 2025

Toto boli vsetko dovolenky autom, ale teraz ma napadlo, ze boli s dcerou aj na leteckom vylete v Osle, len to teraz neviem presne kolko mala rokov, asi cerstvych 6 sa mi zda.

cukroska
13. máj 2025

Ak sú v pohode, vitálny a zodpovedný prečo nie.Ked ich chcú zobrať tak ich dajte. Buďte len radi,že máte takých dobrých starých rodičov. A nič si nepredstavuj! To si nechaj na neskôr 😀cna prvé šoférovanie, prvé dovolenky, chaty, diskotéky..

dory11
15. máj 2025

Mám malé dieťa zatiel má 4 roky nieje okej stim ísť ani len na noc späť do ďalšie izby zo svokrovcami a rovnako je to aj z mojou rodinou cez deň na pár hodín hodinka /2 pohode keď vie že som niekde blízko bude ale celí deň nie .
Na dovolenku chodíme spolu ja manžel dcérka a výlet /dovolenka sa pridať starí rodičia môžu ak chcú .
Na mám zatiel strach .
Do zahraničia zatiel nie ani na výlet vramci Slovenska nepôjde znikym sama. .
Je to proste na teba

marcaurel
16. máj 2025

My sme každý rok už od 3 rokov brali vnuka k moru, väčšinou potom ešte aj do Sitna. Už bude mať pomaly dvadsať a vždy nato spomína. Keď po 8 rokoch prišla vnučka, pokračujeme v tomto aj s ňou. Bude mať 12, nevynechali sme ani jeden rok. Teraz ideme prvý krát na dovolenku úplne všetci - my dvaja, tri deti s rodinami. Všetci sa už tešíme💕

Strana
z2