Dieťa v lietadle
Ahojte v utorok letime a zacinam mat stres co vziat synovi do lietadla. Ma 1rok a 4 mesiace. Dakujem za vsetky rady. Hlavne ma zaujima strava hracky a oblecenie kociar.
Kočiar odovzdate až pri nástupe do lietadla
Kľudne vodu pre dieťa, kapsicky/ovocné tyčinky, snacky...podľa toho čo má dieťa rado, alebo kľudne aj rožok/chlebik
Môj zvyčajne let preje, určite odporúčam čelenku na usi do lietadla ak by bola pustena silno klíma a mikinu
@cookie29 3 hodiny ma mat let..nastastie cez den.. ale aj tak ..
@gumkac19 teda normalne mi cez kontrolu prejdu kapsicky a chrumky aj nejake to auticko ...a um (prasok ) mam ako zabalit nema niekto skusenost? Ved nepotrebujeme celu krabicu len 50g.
A potrebujes robit Um v lietadle? Ja som mala vodu v jeho flaske plus pol litrovu vodu aj brumika keksiky .
Prejdu ti aj kapsicky, aj vyzivy v skle, um davam normalne do davkovacov, v termoske tepla voda, vo flaske studena. Kocik- ak mate aj velke kufre, olepia vam ho pri checkine a beriete so sebou az ku lietadlu, ak idete rovno na kontrolu, olepia vam ho pred vstupom do lietadla. Kocik v oboch pripadoch nechas pred dverami lietadla.
Um normálne nadavkujes do dávkovača. Ich zaujímajú iba tekutiny. Termosku s vodou dáš osobitne, prejde to cez skener, takisto jedlo tekute
@simonka15513 praveze to mlieko ho najviac upokoji ked je nervozny.. tak aspon jednu davku by som mu vzala.. keby bolo najhorsie..
A este mozem otazku ak mame 2x prirucnu batozinu 8kg .. moze mat este dieta jednu tasku na kociari kde bude mat svoje jedlo, a nejake hrqcky plienku a servitky.. ci to uz je brane za 3 tasku?
hlavne mu vezmi dudel do lietadla aby mohol dudlovat pri vzlietani a pristati kvoli tlaku a plus stiahni mu do mobilu rozpravku napr
@mamina7070 super to ano .. on rad pozera videa na ktorych je on.. 🙂 a tych mam kopec.. aj ta ciapka na usi je super
Akou spolicnostou cestujete?
Kocik beriete ako prirucnu batozinu alebo davate dole?
V januari sme leteli cez 5 hod s 2 detmi..4 a 18mes.. ..skory ranny a nocny let a uplna pohodicka
Neviem ci deti su nervozne pre letom ( skor rodic. Preto hlavne klud)ked nevedia co to je..samozrejme pri starte sa mozu bat. Ale dieta mate na rukach ..
Mladsi zvladol cestu skvele..skor sa zlostil ze nema sedadlo sam pre seba 🙂starsi nadseny a to sme sa bali o usi. Nakolko s nimi mal velke problemy.
Zabralo pozeranie videi. Pripadne nejaka rozpravka a inak sa zabaval kadecim.. aj si pospal Kedze na letisku mal kooopu zalezitosti kedy sa mu nedalo spat. Tak zaspal v lietadle..
Vodu na um som pytala od letusiek.. ( pri ceste naspat)
Prirucna batozina.. dieta ma narok na prirucnu batozinu samostatne. ..aj na kocik ktory sme brali k sebe
My sme celkovo na 4 ludi mali 1 tasku..1 batoh a 1 kocik hore so sebou
Ja som sa teraz dozvedela po dvoch rokoch, ze aj babo, ktore je na tvojich kolenach v ryanairu ma narok na svoju tasticku, tusim so 5 kg. Prejde ti pre neho aj voda, aj kapsicky a chrumky, vsetko v podstate, co by si mu chcela zobrat.
Zalezi akou spolocnostou letite… pri niektorych ma aj dieta do 2 rokov dokonca narok na podpalubnu batozinu
Prosim vas, tiez sa chystame letiet, tiez 1 rok 4🌙 no mna by skor zaujimalo ako to je s jedlom celkovo. Ako spominate kapsicky a prikrm je to vylucne len na palubu pocas letu? Chcela by som totiz malej zbalit prikrm na 8 dni, to iste UM (prášok). S kocikom to je nejako vahovo obmedzene? Dakujem kazdej jednej za radu😁 ja sa v tomto absolutne nevyznam😂
@miaka2 ja som si vzala do lietadla mlieko na 2 davky 3dcl horucej vodu, 3 dcl studenej vody jednu slanu a jednu sladku kapsicku.. plus chrumky..preslo mi vsetko v poriadku..zvysne jedlo som zabalila do velkej batoziny prikrm v plaste hami. Mlieko 1kg a sladke a slane kapsicky a kasu...

A idete aký dlhy let?