Disneyland bez cestovky
Ahojte, boli ste niekto v Disenylande bez cestovky? My nie sme vôbec tí, ktorí chodia bez cestovky, ale zas ísť cez Bubo na 4 dni za takmer 8 000€ je extrémne veľa a teda toľko naozaj nedáme.
Ďakujem
Boli sme nespali sme ale priamo v Disneylande , boli sme tam len jeden deň, v parku v pracovný deň, už keď bol "Helloween" lístok stal pre dieťa 92e, dospelý 96 minulý rok. V štúdiu nie. Nepíšeš o počte ľudí ale 8tis je šialenstvo
@katarkka
2 dospely,2 deti,4 noci,5 dni,hotel Santa Fe,2126,12
Ubytovanie, bez ranajok.
Neda sa poslat link len na jeden hotel.
https://book.disneylandparis.com/de-ch/?channel...
Ťukla som do Googlu a je aj v Paríži. To určite nevyjde tak draho.
A ktory Disneyland? Na svete je 5 parkov. BUBO ma v ponuke Disneyland ako 1 den pocas poznavacky v Parizi. Bezne to maju CK aj lacnejsie (Satur ma letecky aj autobusovy) a da sa ist aj na vlastnu past bez CK.
Boli sme cez primatravel. Pozri si ich stránku na osobu celá poznávačka 5 dní, vstupy na všetky prehliadky + ubytovanie, letenky, poistenie nás vyšlo na 1000Eur/osoba.
@katarkka ak mas na mysli Pariz, tak tam sa ti neoplati s cestovkou vobec. V EU mas data ako doma, t.j. vies uplne v pohode pouzivat google mapy a v pripade nevedomosti jazyka aj prekladac. My cestujeme vacsinou bez cestovky, s CK sme boli len 2x na all inlc. dovolenke. V Parizi sme boli pred troma rokmi na tyzden, z toho dva dni v Disneylande a mozem vsetkymi desiatimi odporucit, je to skvela zabava pre deti aj dospelych. Mali sme tu ich appku a dokupovali vela fastpassov, aby sme necakali vsade dlho a uzili si tie atrakcie co najviac, cize nas to aj stalo trochu viac penazi, ale bolo to skvele. A urcite odporucam pockat na vecerny ohnostroj, bola to krasna show.
boli sme 2x v Parizi, autom aj letecky.
@katarkka ak mas na mysli Pariz, tak tam sa ti neoplati s cestovkou vobec. V EU mas data ako doma, t.j. vies uplne v pohode pouzivat google mapy a v pripade nevedomosti jazyka aj prekladac. My cestujeme vacsinou bez cestovky, s CK sme boli len 2x na all inlc. dovolenke. V Parizi sme boli pred troma rokmi na tyzden, z toho dva dni v Disneylande a mozem vsetkymi desiatimi odporucit, je to skvela zabava pre deti aj dospelych. Mali sme tu ich appku a dokupovali vela fastpassov, aby sme necakali vsade dlho a uzili si tie atrakcie co najviac, cize nas to aj stalo trochu viac penazi, ale bolo to skvele. A urcite odporucam pockat na vecerny ohnostroj, bola to krasna show.
@vikusjk Dakujem ti velmi pekne. Vies mi, pripadne, napisat nejake tipy na hotel, v ktorom ste boli? Dakujem
@vikusjk Dakujem ti velmi pekne. Vies mi, pripadne, napisat nejake tipy na hotel, v ktorom ste boli? Dakujem
@katarkka my sme mali apartman v tusim druhom obvode, 10 min pesky od Louvru. Tiez chvilka pesi to bola na velku zastavku metra a vlaku, odkial isiel vlak do Disneylandu. Vstupenky odporucam kupit dopredu, ja som nam na prvy den kupila asi tyzden vopred a na druhy den len den vopred (ked sme sa tam na mieste rozhodli, ze dame este jeden den) a teda dost som preplatila

Pocas školského výletu s nami detmi chodili aj ich rodicia aj ako pomocný dozor aj aby sa naplnil zájazd. Ale vtedy davno, ako dieta som platila sladkých 270€ + vreckové 🙂 teraz neviem kolko to moze stat ale aj toto je jedna z moznosti..