icon

Do akého veku chodili deti na dovolenku?

26. jún 2024

Do akého veku s vami chodili deti na dovolenku? Od akého veku je to podľa vás už divné? Ďakujem za pokojnú diskusiu.

Strana
z2
animus
27. jún 2024

Mám 30, manžela a dve deti a rada chodím s rodičmi na dovolenku 🙂. Dnes tu sú, zajtra byť nemusia a nie je nad spoločne strávený čas 😉

libusak
27. jún 2024

Divne to nie je v ziadnom veku. Dcera ma 16 a idem na jednu dovolenku bez nej a na dalsiu aj s nou.

deniseee
27. jún 2024

Nikdy to nie je divne. Ked su dobre vztahy v rodine, je to skvele. My chodime spolu stale, dokonca bravame niekedy aj rodicov z jednej ci druhej strany a ked som mala este aj starych rodicov, brali sme niekedy aj ich a boli velmi stastni a boli naozaj skveli dovolenkovi partaci. Deti s nami chodia tiez na kazdu dovolenku - dospele aj nedospele.

zazka666
29. jún 2024

Dokedy im ku rodičia zaplatia😃

cukroska
4. júl 2024

Starší do 16 a mladší má 15 a už teraz je to na hrane.Bolo,že nejde vraj nuda nebaví ho to,ale napokon si rozmyslel. Ale predpokladám,že posledná spoločná dovolenka kým neprejde puberta. Proste svorne tvrdia,že ich to nebaví. Mladší chce vraj radšej brigádu a starší maká a dovolenku nemal v lete ani nepamätám.
Ani more a už vôbec nie po pamiatkach chodiť v horúčave. Obidvaja vravia,že doma im je dobre a s kamarátmi chodiť von im stačí a je lepšie.Takže to je na každom.

cukroska
4. júl 2024

@ivik4 tak to je divné. Ale to je na každom.

Strana
z2