icon

Dôvody, prečo necestovať do Egypta na dovolenku

andymady
3. jún 2025

Ahojte žienky, rodinky, necestujte do Egypta na dovolenku. Keď sú drzí, nech sa starajú o seba sami!!!

Strana
z2
sisa_s
3. jún 2025

?

vanilkovazmrzka
3. jún 2025

🤣🤣🤣 ako povies!

vevesh
3. jún 2025

Aj rozvinies tu tezu? 😀

bielasovicka
3. jún 2025

Dobre👍

dadus_ka
4. jún 2025

O čo sa ti jedná? 😄

terezkaarthuramax
4. jún 2025

A to cely Egypt?

andreatytler
4. jún 2025

@andymady Co sa stalo? Ma to nieco s tvojou vahou? Normalne mi to neda... Preco je to zaradene do "Chcem schudnut"? Mistery.

janinah
4. jún 2025

Vzdy sa mi osvedčilo....ako sa spravaš ty.tak sa spravaju aj oni k twbe.

zuzubb007
4. jún 2025

Aký požič taký vráť, kto je drzí treba mu to vrátiť, zjavne sa nevieš tiež správať, Egypt je topka išla by som hneď

alkoholik
4. jún 2025

To iste mozem napisat :necestujte na Slovensko su drzi,neochotni a hlavne predrazeni a co ma byt vysledok?

really8
4. jún 2025

Ahojte zienky, rodinky. Neberte vazne tieto vykrik andymady. To mad v mene urcite nie je nahoda

1ryba
Odpoveď bola odstránená
really8
4. jún 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba uz tu pisala?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
mmonika
4. jún 2025

No asi sa Ti v Egypte nepodarilo schudnuť ked si taka nahnevaná.. 😉

stellarstar
4. jún 2025

@andymady čo si tam dokafrala?

martul
4. jún 2025
@vevesh

Aj rozvinies tu tezu? 😀

@vevesh ale no táááák, nechceš od nej priveľa?🙂

petronelag
4. jún 2025

Napíšte podrobnejšie svoje skúsenosti, je to inakšia krajina, ja som tam bola raz a nič zlého sa mi neprihodilo, ale viackrát by som tam nešla. Ale hlavne kvoli prílišnému teplu.

melanta
4. jún 2025

Boli som na začiatku mája, neskutočne skvelý servis a ochotní ľudia v hoteli, každý usmiaty, žiadne otravovačky, žiadne čakanie na bakšiš (napriek tomu sme dávali každý deň, pretože boli fakt skvelí). Možno keď sa tváriš tak ako tu píšeš, tak ti len nastavili zrkadlo.

sowhat
4. jún 2025

no proste tam nechodte, zruste dovolenky, lebo doslova "jedna pani povedala"

vevesh
4. jún 2025
@melanta

Boli som na začiatku mája, neskutočne skvelý servis a ochotní ľudia v hoteli, každý usmiaty, žiadne otravovačky, žiadne čakanie na bakšiš (napriek tomu sme dávali každý deň, pretože boli fakt skvelí). Možno keď sa tváriš tak ako tu píšeš, tak ti len nastavili zrkadlo.

@martul idem sa hanbit do kuta🫣🫣🙃

@melanta vela ludi zo slovenska berie ludi v danych krajinach ako egypt a spol. za menejcennych (respektive sa k kim tak spravaju), takze sa netreba cudovat, ze k niektorym nie su priatelski a mili...

brigitte93
4. jún 2025

No toto ... a my ideme budúci mesiac do Egypta.
Podľa mna sú milí , my sme ani 1 negatívnu skúsenosť nemali tam. Boli vždy pozitívne naladený.

viktoriaandrascik
4. jún 2025

predpokladám že si sa ty cvhovala drzo a neúctivo tak ti to zamestnanec opätoval🙂 Egypt je super, nemali sme žiadny problém

7miriam77
4. jún 2025

Ja som bola v Egypte kedysi dávno a zlu skúsenosť nemám....teraz ma skôr odradil od Egypta zvýšený výskyt žraloka a často uzatváranie pláži....

mk1111111111
4. jún 2025

Napis hotel a co sa stalo. Je miliony ludi, co su spokojni. Na zaklade jedneho vykryku do tmy, aj to, nevieme, o co islo, snad nezrusime dovolenky.
Zajtra napise nespokojna s Tureckom, potom s greckom a my budeme na povel doma?

bmolko
4. jún 2025

@andymady ked uz text začína slovom žienky, tak viem, že to bude terno

slavomira236
4. jún 2025

@andymady my letime v nedelu prvy krat
Uz sa nevieme dockat👃

jaja20
4. jún 2025

Teraz som práve tu. Si nemohla skôr napísať? LOL 😄

slavomira236
4. jún 2025
@jaja20

Teraz som práve tu. Si nemohla skôr napísať? LOL 😄

@jaja20 tu si na severe vsak?? Ake je stredozemne more teple? Aj na dlhsie macanie?? My ideme v nedelu hurgada. Rozmyslam o rok sever

jaja20
4. jún 2025
@slavomira236

@jaja20 tu si na severe vsak?? Ake je stredozemne more teple? Aj na dlhsie macanie?? My ideme v nedelu hurgada. Rozmyslam o rok sever

@slavomira236 Áno,v Marsa Matrouh. A chcela som autorke napísať, ako strašne tu trpím 😅
Že nech sem ľudia nechodia, aby tu obskakovali len mňa 😁

Strana
z2