icon

Dovolenka 2014 v Albánsku

kentoska
20. máj 2014

Ahojte, chystate sa niekto toto leto do Albanska?
Ale mate uz niekto skusenosti s dovolenkou v Albansku.

Dovolenka 2014 v Albánsku
simonalh
7. jan 2015

@madaraszka fuu do albanska autom.... muz ked ide na moto tak si to uziva ale s detmi v aute ,kolko ste cestovali prosim ta ?

simonalh
7. jan 2015

@modrajedobra skoda ze robia len 8 dnove

simonalh
7. jan 2015

@modrajedobra skoda ze robia len 8 dnove
@elenapol2 ahoj prosim ta a nemohla by si mi pozriet co by ma vyslo ,pre rodinu s dvoma detmi,3 a 7 rokov,dlhsie ako 8 dni ,letecky ,dakujem

kentoska
autor
7. jan 2015

@simonalh Hotel bol pekny,ale na sluzbach este musia trosicka popracovat,my sme prisli asi vtom najnevhodnejsom case,ale potom to uz bolo v pohode.Nedostatky odstranovali pocas prevádzky .Inac cenovo je to tam lacne.Vraj Dures je natom v sluzbach lepsie .Ale dovolenka cekovo v pohode.Isli sme cez Senecu.Ak do Albanska,tak odporucam to kupovat tesne pred dovolenkou,su to dost dobre ceny 🙂

simonalh
7. jan 2015

@elenapol2 pozrela som to tak ten hotel fafa 2 vyzera dobre je to inclusive a cena je 1900 ak som to dobre zratala , do albanska sa leti len z BA? sme z okoli LM ,preto uprednostnujem sliac ak nie poprad ,v tom mam vyber obmedzeny ,ale keby som nasla albansko v dobrej cene tak tu cestu do BA ozeliem nejak haadam🙂

simonalh
7. jan 2015

@kentoska aha tak netreba vopred objednavat ako som zvyknuta uz v januari ?

elenapol2
7. jan 2015

@simonalh lieta sa len z BTS a KSC, poprad ani sliač zatila nie a aký termín pozriem?

simonalh
7. jan 2015

asi koncom juna ,neviem ako je to tam s teplom
http://www.aztravel.sk/detail-zajazdu/fafa-2/36...
neviem ci sa mi podarilo link cely skopirovat ,hotel fafa 2 tusim sa mi celkom pozdaval

modrajedobra
8. jan 2015

@simonalh ahoj, tak 11 dní letecky z BA s all inclusive v termíne od 29.6.-9.7. je momentálne vo First Minute zľave za 2 063€. V cene je zahrnuté aj cestovné poistenie. Popis hotela tu:
http://www.andromedatour.sk/detail-zajazdu/fafa...
Ak by si potrebovala objednať, kontaktuj CA Androméda tour L. Mikuláš, povedia Ti presné ceny aj na iné termíny (:

dupka38
19. feb 2015

Ahojte.Boli ste niekto v hotely Dolce Vita, Albánsko, Dürres??? 😉

tonininko
6. mar 2015

Ahoj.vie mi niekto nieco povedat o hoteli oaz v albansku

fev
13. máj 2015

@dupka38 Ahoj, aj vy idete do Dolce vita?my ideme koncom júla, mám trocha obavy z cesty, teda dosť veľké, ale recenzie na hotel sú výborné.

zuzana.dry
26. jún 2015

Ahojte, v hoteli mame len ranajky...idem do oblasti Durres...ake su ceny v restauracich? Da sa tam prestravovat? Ideme s dvoma detmi...4 a 5 rokov..

fev
26. jún 2015

Ceny v reštauráciách sú vraj super, dá sa lacno najesť, len väčšie obavy mám z cesty a teraz z utečencov, či nebudú problémy na cestách s bezpečnosťou. Ktorou trasou idete?

zuzana.dry
27. jún 2015

Asi cez Chorvatsko...

zuzuh
29. jún 2015

My ideme 5.7 do albánska.Nejde tiež niekto alebo nevrátil sa teraz niekto?Aké máte skúsenosti?

fev
29. jún 2015

@zuzuh
Ahoj, my ideme koncom júla a tiež mám veľké obavy z cesty, vy idete ako? Včera som celý deň sedela na nete a zháňala info, inak celkom dobré fórum skrz som našla, aj som si čo to vytlačila, potom keď sa vrátite poprosím dojmy a info, ak budete mať čas, šťastnú cestu prajem, Ina

zuzuh
29. jún 2015

@fev ideme autom.Tiež mám obavy z cesty.

fev
29. jún 2015

A akou trasou idete? Môj muž chce ísť cez Srbsko a Macedónsko, tak toho sa trocha bojím, ale je to asi najkratšie.

zuzuh
29. jún 2015

@fev aj moj manžel chce isť cez srbsko.

fev
29. jún 2015

tak potom poprosím dajte info, aj či budete niekde po ceste prespávať, ďakujeme a ešte raz prajem krásnu dovolenku 😎

wt
3. júl 2015

Tak kto ide do Albanie tento rok ?? Nejaka partia ? Sama nechcem ist a rodina ide do Bulharska v case ked mne to nevyhovuje🙂

blcha
9. júl 2015

ahojte chceme ist do Albanska autom este nevieme kde presne cakame na poslednu chvilku a potom zajednáme neviem vybrat hotel co odporucate? niekedy 18,19 jul by sme chceli ist .

fev
9. júl 2015

@blcha
Ahoj, kuknite recenzie, my sme mali ísť najskôr do Rafaelo hotel, ale nemal dobré recenzie, tak ideme do Dolce vita.

danulkaja1
9. júl 2015

@kentoska môžem sa spýtať ako ste boli spokojní v Albánsku,v hotely Rafaelo Resort?aká bola strava,hotel,pláž?ďakujem

kentoska
autor
10. júl 2015

@danulkaja1 ak vam mozem poradit ,tak si vyberte iný hotel.Pisu tu ,ze boli spokojne poniektore,ale asi tak 90% z ubyt. min. rok v tomto hoteli boli nespokojny .Jedlo ,dalo sa najest,ale nic moc a sluzby ? mali to nasalame :D .aj ked ste sa na nieco stazovali,tak nic sa nedialo.Hotel inac pekny.plaz OK,len sem tam ste nasli na svojom uteraku - lehatku nejakeho albanca a estebol pohorseny,ze musi vstat,ked on si tam nasiel volne miesto.Inac celkom lacno.

blcha
14. júl 2015

@fev dolce vita je asi dobry ten nam najviac v cestovke odporucaju ale nemaju uz volne rodinne izby tak tam nejdeme 😉 este stale nemame vybrate tak uvidime. mne sa velmi pacia plaze az dole uplne južne Borsch alebo Himara len to uz je fakt dost daleko kedze ideme autom . Ak nepojede az tam tak si tam urcite spravime výlet .

fev
14. júl 2015

@blcha hej, s rodinnými izbami bol problém už v januári, preto ideme až koncom júla, už mali len vtedy voľné, inak som chcela ísť už v júni

blcha
15. júl 2015

ak ste isli niekto autom mozete mi napisat kade presne ste isli?

nunus11
27. júl 2015

@zuzuh my sme sa vrátili minulý týždeň, cez Srbsko je horšia cesta, kôli čakaniu na colnici. My sme išli cez Maďarsko, Chorvátsko, Bosnu a Herc., Čiernu Horu a Albánsko....cesta úplne v pohodičke, boli sme štyri autá a deti to tiež zvládli /6-15 ročné/. Určite neľutujeme, ubytovanie sme mali Bel Conti s raňajkami, na obed a večeru sme chodili každý deň do priľahlých reštaurácii.Doporučujem reštauráciu Skodra pri hoteli Dolce Vita, super majitelia, majú veľmi radi Slovákov.....na FB majú aj stránku