Dovolenka 2014 v Albánsku
Ahojte, chystate sa niekto toto leto do Albanska?
Ale mate uz niekto skusenosti s dovolenkou v Albansku.

@modrajedobra skoda ze robia len 8 dnove
@modrajedobra skoda ze robia len 8 dnove
@elenapol2 ahoj prosim ta a nemohla by si mi pozriet co by ma vyslo ,pre rodinu s dvoma detmi,3 a 7 rokov,dlhsie ako 8 dni ,letecky ,dakujem
@simonalh Hotel bol pekny,ale na sluzbach este musia trosicka popracovat,my sme prisli asi vtom najnevhodnejsom case,ale potom to uz bolo v pohode.Nedostatky odstranovali pocas prevádzky .Inac cenovo je to tam lacne.Vraj Dures je natom v sluzbach lepsie .Ale dovolenka cekovo v pohode.Isli sme cez Senecu.Ak do Albanska,tak odporucam to kupovat tesne pred dovolenkou,su to dost dobre ceny 🙂
@elenapol2 pozrela som to tak ten hotel fafa 2 vyzera dobre je to inclusive a cena je 1900 ak som to dobre zratala , do albanska sa leti len z BA? sme z okoli LM ,preto uprednostnujem sliac ak nie poprad ,v tom mam vyber obmedzeny ,ale keby som nasla albansko v dobrej cene tak tu cestu do BA ozeliem nejak haadam🙂
asi koncom juna ,neviem ako je to tam s teplom
http://www.aztravel.sk/detail-zajazdu/fafa-2/36...
neviem ci sa mi podarilo link cely skopirovat ,hotel fafa 2 tusim sa mi celkom pozdaval
@simonalh ahoj, tak 11 dní letecky z BA s all inclusive v termíne od 29.6.-9.7. je momentálne vo First Minute zľave za 2 063€. V cene je zahrnuté aj cestovné poistenie. Popis hotela tu:
http://www.andromedatour.sk/detail-zajazdu/fafa...
Ak by si potrebovala objednať, kontaktuj CA Androméda tour L. Mikuláš, povedia Ti presné ceny aj na iné termíny (:
Ahojte.Boli ste niekto v hotely Dolce Vita, Albánsko, Dürres??? 😉
Ahoj.vie mi niekto nieco povedat o hoteli oaz v albansku
Ahojte, v hoteli mame len ranajky...idem do oblasti Durres...ake su ceny v restauracich? Da sa tam prestravovat? Ideme s dvoma detmi...4 a 5 rokov..
Ceny v reštauráciách sú vraj super, dá sa lacno najesť, len väčšie obavy mám z cesty a teraz z utečencov, či nebudú problémy na cestách s bezpečnosťou. Ktorou trasou idete?
Asi cez Chorvatsko...
My ideme 5.7 do albánska.Nejde tiež niekto alebo nevrátil sa teraz niekto?Aké máte skúsenosti?
@zuzuh
Ahoj, my ideme koncom júla a tiež mám veľké obavy z cesty, vy idete ako? Včera som celý deň sedela na nete a zháňala info, inak celkom dobré fórum skrz som našla, aj som si čo to vytlačila, potom keď sa vrátite poprosím dojmy a info, ak budete mať čas, šťastnú cestu prajem, Ina
A akou trasou idete? Môj muž chce ísť cez Srbsko a Macedónsko, tak toho sa trocha bojím, ale je to asi najkratšie.
tak potom poprosím dajte info, aj či budete niekde po ceste prespávať, ďakujeme a ešte raz prajem krásnu dovolenku 😎
Tak kto ide do Albanie tento rok ?? Nejaka partia ? Sama nechcem ist a rodina ide do Bulharska v case ked mne to nevyhovuje🙂
ahojte chceme ist do Albanska autom este nevieme kde presne cakame na poslednu chvilku a potom zajednáme neviem vybrat hotel co odporucate? niekedy 18,19 jul by sme chceli ist .
@kentoska môžem sa spýtať ako ste boli spokojní v Albánsku,v hotely Rafaelo Resort?aká bola strava,hotel,pláž?ďakujem
@danulkaja1 ak vam mozem poradit ,tak si vyberte iný hotel.Pisu tu ,ze boli spokojne poniektore,ale asi tak 90% z ubyt. min. rok v tomto hoteli boli nespokojny .Jedlo ,dalo sa najest,ale nic moc a sluzby ? mali to nasalame :D .aj ked ste sa na nieco stazovali,tak nic sa nedialo.Hotel inac pekny.plaz OK,len sem tam ste nasli na svojom uteraku - lehatku nejakeho albanca a estebol pohorseny,ze musi vstat,ked on si tam nasiel volne miesto.Inac celkom lacno.
@fev dolce vita je asi dobry ten nam najviac v cestovke odporucaju ale nemaju uz volne rodinne izby tak tam nejdeme 😉 este stale nemame vybrate tak uvidime. mne sa velmi pacia plaze az dole uplne južne Borsch alebo Himara len to uz je fakt dost daleko kedze ideme autom . Ak nepojede az tam tak si tam urcite spravime výlet .
ak ste isli niekto autom mozete mi napisat kade presne ste isli?
@zuzuh my sme sa vrátili minulý týždeň, cez Srbsko je horšia cesta, kôli čakaniu na colnici. My sme išli cez Maďarsko, Chorvátsko, Bosnu a Herc., Čiernu Horu a Albánsko....cesta úplne v pohodičke, boli sme štyri autá a deti to tiež zvládli /6-15 ročné/. Určite neľutujeme, ubytovanie sme mali Bel Conti s raňajkami, na obed a večeru sme chodili každý deň do priľahlých reštaurácii.Doporučujem reštauráciu Skodra pri hoteli Dolce Vita, super majitelia, majú veľmi radi Slovákov.....na FB majú aj stránku

@madaraszka fuu do albanska autom.... muz ked ide na moto tak si to uziva ale s detmi v aute ,kolko ste cestovali prosim ta ?