Dovolenka autom s dieťaťom - Chorvátsko verzus Bulharsko
dobry den .idem k vam po radu a odporucanie.tak zacnem asi takto .som z kosic a nikdy som este nebola na dovolenke.tento rok som sa rozhodla vyskusat bud chorvatsko alebo bulharsko.potrebujem poradit kde by ste odporucili ist autom? alebo radu kde je pekne a nie velmi draho.dvaja dospeli a jedno dieta 9r.vieme sa vmestit do sumy 500e s ubytovanim hned pri plazi a bez stravy? .alebo mate typy kde sa da rezervovat alebo neake typy na majitelov co ponukaju ubytko?co tak napriklad v chorvatsku zakara alebo stara novalja?necham si poradit.popripade vase skusenosti si rada precitam.dakujem za vase rady .fakt si neviem sama vybrat.kedze som nikde este nebola 🙂 cize v skratke nieco kde je pekne a oplati sa za dobru cenu.plus neake ubytko.dakujem krasne
Ahoj, no neviem 500,- je ako na benzin + poplatky dialnicne+strava + ubytovanie kolko noci planujete. No my sme 4 nechodime na menej ako 10 noci a dovca nas stoji tak 1500 E mozno aj viac ale to fakt je v tom aj zmrzlina, aj kava, aj pivko... no proste dovolenka. Do Bulharska auto by som nesla je to daleko.
@hettinka nie priamo v Pule, ale Vrsar, Belvedere a ano, cena bola tretinova.. Tiez chodime cez Madarsko, nova dialnica je paradna. Slovinsko sme skusili prvy krat, ale v sezone to musi byt peklo. Uz teraz to bolo 7 hodin s relativne ok dopravou a 2x kratka prestavka
@bodkolienka81 tam som bola na mojej úplne prvej dovolenke 🙂 My chodíme na Istriu cez veľkú noc, v lete južnejšie.
@borcino ahoj 🙂ake je tam moznost stravovania? Ake su ceny v tej restauracii 200m co je od ubytka.dakujem

@simone263337 moje naklady na 2 dospelych 1300 eu komplet...so vsetkym ale som KING..ani kavu se nevarim.....nic nic.iba oddychujem