Dovolenka cez Veľkú noc
Ahojte maminky a nemaminky, kde by ste odporučili dovolenku (asi letecky) pre deti vo veku 3.5 a 6 rokov, počas Veľkej noci?
Žijeme vo Švajčiarsku, deti majú 2 týždne prázdniny.
Thajsko
@ariannazara Tenerife je úžasné, máme tam apartmán od leta. Ale netušila som, že Belhorocová tam žije, registrovala som, že niekde v USA žila, tuším Miami.
@vilma7 asi záleží na rozpočte a na tom, čo chcete na dovolenke robiť. Ak poznávať a výlety po zaujímavostiach a zároveň more a leňošenie, tak by som išla Kuba, Mexiko, možno Jordánsko. Ak okrem ležania pri bazéne chcete bike a výlety po prírode, tak možno spomínané Kanárske, ak nevadí, že v mori sa neokúpete lebo bude ľadové. Ak chcete čisto len plážový hotel a ničnerobenie, tak Dubaj, Omán, možno Maldivy. Ázia typu Srilanka a Thajsko u mňa nie je v obľube.
@melanta ak poznas okolie na Tenerife, vies mi prosim odporucit v ktorej casti je najlepsie si prenajat apartman? Rozmyslam nad februarom, 2 male deti do 9 rokov.
@melanta áno žije tam už dlhšie odišla koli covidu.
@chiara_elle my máme v Las Galletas, páčilo sa nám aj prostredie a pobrežie a muž má kúsok do Amarilla na golf. Keď sme boli pozerať nehnuteľnosti, boli sme aj s mužovým 9 ročným synom, toto sa mu páčilo. Ono je to nie až tak veľký ostrov, čiže požičiaš si auto a na výlety a atrakcie budete chodiť autom. Takže ja osobne by som vyberala apartmán podľa toho, aby bol v meste (akomkoľvek) a aby mal to, čo preferujete. Kúpať v mori sa nebudete, takže ak sa chcete kúpať, hľadaj ubytovanie s vyhrievaným bazénom. Všade inde pôjdete autom.
Na Tenerife som už bola a vôbec ma neoslovilo.
Keďže sú deti ešte malé, tak nejaké veľké cyklotury a tak nepripadá v úvahu.
@vilma7 my sme boli cca v tom veku (teda deti v tom veku) v Emirátoch - boli sme na plavbe loďou Abu Dhabi-Doha-Dubaj-Sir Ban Yas 7 dní a potom ešte 3 dni mimo lode, cez airbnb v Dubaji. Baby na tú dovolenku často spomínajú, že sa im páčilo a ešte by chceli ísť… Aj sme veľa vecí videli, aj sme si oddýchli, aj sme sa zabavili…

My sme boli na veľkú noc v roku 2018 na Zanzibare. Chceš ísť vyslovene do tepla?
Ja osobne by som šla na Tenerife keď sledujem belohorcovu strašne sa mi to paci tam