icon

Dovolenka cez Veľkú noc

vilma7
3. jan 2023

Ahojte maminky a nemaminky, kde by ste odporučili dovolenku (asi letecky) pre deti vo veku 3.5 a 6 rokov, počas Veľkej noci?
Žijeme vo Švajčiarsku, deti majú 2 týždne prázdniny.

ariannazara
3. jan 2023

My sme boli na veľkú noc v roku 2018 na Zanzibare. Chceš ísť vyslovene do tepla?
Ja osobne by som šla na Tenerife keď sledujem belohorcovu strašne sa mi to paci tam

vlado818
4. jan 2023

Thajsko

melanta
4. jan 2023

@ariannazara Tenerife je úžasné, máme tam apartmán od leta. Ale netušila som, že Belhorocová tam žije, registrovala som, že niekde v USA žila, tuším Miami.

melanta
4. jan 2023

@vilma7 asi záleží na rozpočte a na tom, čo chcete na dovolenke robiť. Ak poznávať a výlety po zaujímavostiach a zároveň more a leňošenie, tak by som išla Kuba, Mexiko, možno Jordánsko. Ak okrem ležania pri bazéne chcete bike a výlety po prírode, tak možno spomínané Kanárske, ak nevadí, že v mori sa neokúpete lebo bude ľadové. Ak chcete čisto len plážový hotel a ničnerobenie, tak Dubaj, Omán, možno Maldivy. Ázia typu Srilanka a Thajsko u mňa nie je v obľube.

chiara_elle
4. jan 2023

@melanta ak poznas okolie na Tenerife, vies mi prosim odporucit v ktorej casti je najlepsie si prenajat apartman? Rozmyslam nad februarom, 2 male deti do 9 rokov.

ariannazara
4. jan 2023

@melanta áno žije tam už dlhšie odišla koli covidu.

melanta
4. jan 2023

@chiara_elle my máme v Las Galletas, páčilo sa nám aj prostredie a pobrežie a muž má kúsok do Amarilla na golf. Keď sme boli pozerať nehnuteľnosti, boli sme aj s mužovým 9 ročným synom, toto sa mu páčilo. Ono je to nie až tak veľký ostrov, čiže požičiaš si auto a na výlety a atrakcie budete chodiť autom. Takže ja osobne by som vyberala apartmán podľa toho, aby bol v meste (akomkoľvek) a aby mal to, čo preferujete. Kúpať v mori sa nebudete, takže ak sa chcete kúpať, hľadaj ubytovanie s vyhrievaným bazénom. Všade inde pôjdete autom.

athom
Odpoveď bola odstránená
vilma7
autor
4. jan 2023

Na Tenerife som už bola a vôbec ma neoslovilo.
Keďže sú deti ešte malé, tak nejaké veľké cyklotury a tak nepripadá v úvahu.

linda9999
29. dec 2023

@melanta ahoj, zaujal ma Tvoj príspevok o apartmáne na Tenerife. Máte to prenajaté? Túto Veľkú noc by sme tam chceli s rodinou ísť, najradšej by sme si prenajali domček so 4 spálňami na plazi

melanta
30. dec 2023

@linda9999 my máme "iba" 3 spálne. Ale neprenajímame apartmán. Ale určite odporúčam ísť.

gab1sol
30. dec 2023

@vilma7 my sme boli cca v tom veku (teda deti v tom veku) v Emirátoch - boli sme na plavbe loďou Abu Dhabi-Doha-Dubaj-Sir Ban Yas 7 dní a potom ešte 3 dni mimo lode, cez airbnb v Dubaji. Baby na tú dovolenku často spomínajú, že sa im páčilo a ešte by chceli ísť… Aj sme veľa vecí videli, aj sme si oddýchli, aj sme sa zabavili…

vilma7
autor
30. dec 2023

@gab1sol no mne sa Dubaj veľmi nepáči, ale vďaka za tip