icon

Dovolenka cez Vianoce - Dubaj alebo Egypt

27. máj 2025

Dievčata minulý rok sme sa rozhodli že tento rok pôjdeme na Vianoce niekde, pozarali sme aj last minút, ceny boli ok, ale teraz vystrelili ceny až tak hore že aj last minute bude dráhy, napr. DR...tak zvažujeme aj plán B Dubaj alebo Egypt , ktoré by bolo vhodnejšie podľa Vás? Dubaj tam sme ešte neboli alebo Egypt tam sme už boli ale napr. pri pyramídach ešte nie, more bude aké? Lebo zatiaľ 10 dní dovoleniek necháme na december a dačo si vyberieme ale no nevyzerá to ružovo štyrmi cenami teraz ☹ a sme 2+2 /12,15/, ďakujem za každý názor ❤️

Strana
z2
gubcikova
27. máj 2025
@hopatko

@samuelka175 prosim ta ako letite do moskvy? Tiez planujeme s manzelom ako darcek k narodeninam. Len neviem zohnat letenky.

@hopatko účet už neexistuje. Nikam nikdy neletela.

hopatko
27. máj 2025
@gubcikova

@hopatko účet už neexistuje. Nikam nikdy neletela.

@gubcikova ja viem, ze neletela. Ona brazdi cesty na gecku...

gubcikova
27. máj 2025
@hopatko

@bielasovicka do kelu, a ja ze sa pobavim

@hopatko a vlastne letela ,
rýchlo s MK 😄

lucia13022023
27. máj 2025

Ak máš na výber len Dubai a Egypt, tak za mňa Dubai. V Egypte je teplé more na kúpanie v marci/apríli. Aspoň pre nás. Ale odporúčam ti Omán. My tam chodíme pravidelne vo februári, je krásne teplo, aj more teplé. Ako spoznávacku zas Thajsko, Koh samui alebo Koh phangan je krásny, tam sa tiež veľmi radi vraciame.

1didiana1
27. máj 2025

ja by som v tomto obdobi teda do egypta nesla. boli sme v lete a ani vtedy to moc nestalo za to 😀 proste zla skusenost, radsej by som vybrala teda uplne inu destinaciu, je ich vela na vyber si myslim 🙂 ale tak to je moj nazor, myslim, ze sa najdu aj zeny, ktore maju uplne opacnu skusenost 😉

autor
27. máj 2025
@samuelka175
Odpoveď bola zmazaná

@1didiana1
@lucia13022023
@procrastique
@olga_hurajova
@melanta
@tenerifka
@samuelka175 ďakujem dievčata 😘 no z Amanu sme sa vrátili cca pred mesiacom , super dovolenka bola 😍😍😍 no Pozerám DR aj Zanzibar len či sa zmestime do 5000-6000 to fakt neviem, viac za dovolenku nedáme...radšej pôjdeme inokedy...lenže ja 10 dní dovolenky si nechám a potom nejdeme má šlach trafí vo budem sedieť doma na dovolenke lebo nemožem prejsť dovolenku a teraz v lete budem pracovať, joojj potrebujem veštecku guľu 😀 takže Dubaj a Egypt vyškrtnuty zo zoznamu 🙂

martul
27. máj 2025
@bielasovicka

Samuelka tu už nemá účet 🤦🏼‍♀️

@bielasovicka chvalabohu, písala som adminom

mamina7070
27. máj 2025

radsej ten zanzibar ako vianoce su drahe vsade my zvykneme ist par dni po vianociach su lepsie ceny leteniek a tak

tenerifka
27. máj 2025
@olga_hurajova

Ja asi tiež nepomôžem ale boli sme tento tok cez Vianoce (od 22.12-19.01.) na Hawaii a pre mňa to bol najkrajší zážitok. Určite odporúčam vypadnúť do tepla v zimnom čase. My napríklad nechodíme v lete na dovolenky ale ideme november-apríl
Boli sme tak už Filipíny (tiež odporúčam), LA, Omán, Dominika, Maledivy, Srí Lanka.
Hawaii a Filipíny mám v najbližšej pamäti a letenky na Hawaii stali 540€ a na Filipíny 490€. Hawaii je však extrémne drahý na služby a ubytovanie, Filipíny sú z ázijských krajín najdrahšie avšak stále je to tak 1/4 oproti USA

@olga_hurajova daj tip, ako a cez koho sa da kupit letenka na Hawai za 540 eur (obojsmerna).Asi zle hladam, ale takuto cenu nemam ani z Madridu do Bangkoku s rocnym predstihom

autor
27. máj 2025
@mamina7070

radsej ten zanzibar ako vianoce su drahe vsade my zvykneme ist par dni po vianociach su lepsie ceny leteniek a tak

@mamina7070 treba do Zanzibaru aj očkovanie?

miskasiska
27. máj 2025

V Egypte sme strávili už dvoje Vianoce. Ja som zimomravá, takže voda mi je studená, ale bazény sú vyhrievané, takže aspoň tam sa dá okúpať. Pokiaľ nefúka studený vietor, tak je krásne teplo na opaľovanie alebo si teda nájsť niekde závetrie. Ideálny čas na výlety, ale veľké rozdiely v teplote. Ráno v Údolí kráľov bolo +6 st a cez deň bolo na krátke tričko. Večer je skoršie tma a aj chladnejšie.

tenerifka
27. máj 2025

Autorka, netreba ockovanie, ale pozri si, kedy je obdobie dazdov, zda sa mi, ze v zimnych mesiacoch. Takisto treba kupit vizum na letisku za 50 na osobu, a cosi sa hovorilo o nejakom povinnom poisteni

kiki68
27. máj 2025

Ja som december potapala v egypte, more uplne fajn.

mamina7070
27. máj 2025

nie netreba, ak pojdete na pevninu do Tanzanie na safari je dobre si vziat speci sprej na komare s vyssim obsaho dti ale to by vam nevyslo asi do budgetu

olga_hurajova
27. máj 2025
@tenerifka

@olga_hurajova daj tip, ako a cez koho sa da kupit letenka na Hawai za 540 eur (obojsmerna).Asi zle hladam, ale takuto cenu nemam ani z Madridu do Bangkoku s rocnym predstihom

@tenerifka treba hľadať. Ja som ich našla a kupovala 04.07.2025 na ten dátum, čo som spomínala. Kupovala som to cez british airwais s tým, že to mali kooperáciu s american a alaska. Leteli sme Viedeň-London-LA-Honolulu. Všade boli krátke prestupy do 2hod. Jedine po ceste domov bolo v Londýne na Heathrow prestup 5,5hod. Dokonca sme si (potom neskôr) priplatili za let London-LA premium economy za 260€/osoba obojsmerne. Robím to tak, že cez google flight si zadám rozsah dátumov v akých by sme chceli letieť s chodí mi na email upozornenie keď cena klesne. Potom to kupujem kvôli prípadným opletačkám priamo cez leteckú spoločnosť. Len musíš mať peniaze na účte/kreditke keďže teraz som mala za super cenu LA (let bez prestupu vie-la za 412€ obojsmerne) kam chceme ísť október-november len kým som si to našla v emaily, už boli fuč.

tenerifka
27. máj 2025
@olga_hurajova

@tenerifka treba hľadať. Ja som ich našla a kupovala 04.07.2025 na ten dátum, čo som spomínala. Kupovala som to cez british airwais s tým, že to mali kooperáciu s american a alaska. Leteli sme Viedeň-London-LA-Honolulu. Všade boli krátke prestupy do 2hod. Jedine po ceste domov bolo v Londýne na Heathrow prestup 5,5hod. Dokonca sme si (potom neskôr) priplatili za let London-LA premium economy za 260€/osoba obojsmerne. Robím to tak, že cez google flight si zadám rozsah dátumov v akých by sme chceli letieť s chodí mi na email upozornenie keď cena klesne. Potom to kupujem kvôli prípadným opletačkám priamo cez leteckú spoločnosť. Len musíš mať peniaze na účte/kreditke keďže teraz som mala za super cenu LA (let bez prestupu vie-la za 412€ obojsmerne) kam chceme ísť október-november len kým som si to našla v emaily, už boli fuč.

@olga_hurajova dakujem za tip👍

oliverceky
28. máj 2025
@jankalukasova

@samuelka175
Na Vianoce do tepla... Paríž, Londýn, Moskva 👍 👍👍

@jankalukasova Odkiaľ sa dá letieť do Moskvy?

martul
28. máj 2025
@oliverceky

@oliverceky Budapešť

tenerifka
28. máj 2025
@oliverceky

@oliverceky urcite conevidiet aj z Bratislavy🙄 (ironia)

jankalukasova
28. máj 2025
@oliverceky

@oliverceky netuším.... Ja by som tam neletela.

olga_hurajova
7. jún 2025
@tenerifka

@olga_hurajova dakujem za tip👍

@tenerifka teraz mi prišlo upozornenie Budapešť-Honolulu za 659€ v dátumoch 24.12.-10.01. s Lufthansou

tenerifka
7. jún 2025
@olga_hurajova

@tenerifka teraz mi prišlo upozornenie Budapešť-Honolulu za 659€ v dátumoch 24.12.-10.01. s Lufthansou

@olga_hurajova spiatocna?

tenerifka
7. jún 2025
@olga_hurajova

@olga_hurajova to je fakt perfektna cena, len treba aj pocitat s leteckymi presunmi v ramci Hawai, ak clovek nechce zostat len na jednom ostrove, a ceny za letenky mozu prevysit samotnu cenu letenky z Europy. Ale jasne, ked sa chce, tak sa da, len treba to mat dopredu nastudovane

olga_hurajova
7. jún 2025

Jasne že spiatočná.

Prelety na Hawaii sú za “facku”. Neplatili sme nikdy viac ako 100€ za letenku spolu aj s batožinou

Strana
z2