icon

Dovolenka - čistá pláž a kľud

vasssarolta
15. máj 2021

Ahojte...potrebujem radu, išli by sme na dovolenku, CK nam zatiaľ odporúča Egypt a Kapverdy, chceli by sme byť blízko k pláži, kde je samozrejme piesok, syn ma 4 roky, nepotrebujeme luxus, doslova do 5hviezd. hotela nechceme ísť, nám záleží na pláži, na more, nech je ČISTÁ, kde máme možnosť potápať sa atd, ocenovali by sme kľud, autenticku prírodu aj byvanie, prichadza do úvahy ešte Mallorka, Albansko...najmä ma trápi že neviem co môžem očakávať v Egypte za 2000€ na 7-8dni, co v Mallorke atď (all inclusive) max by sme platili 2500, a určite chceme len priamy let z Bratislavy...dakujem za pomoc .

luccija
15. máj 2021

@jaja20 Tunis Mahdia je super.Krasna farba mora a bledý piesok.Ale ja som nejaká konzerva toto všetko som videla ako bezdetná ja mám obavy s dieťaťom do takej krajiny hygiena, strava ...ale niekomu to nevadi

hettinka
Autor odpoveď zmazal
luccija
15. máj 2021

@hettinka mne sa zase páčia tie ťažké voňavky, pekne šatky na hlavách asi som v minulom živote bola jedna z nich😉vôňa korenin.Strasne túžim vidieť Oman neviem mám tam taký dobrý pocit.Muz hundre on tieto kultúry nemá rád, ale ja áno.

hettinka
15. máj 2021

@luccija vonavky a šatky môžu byť. Doternosť a pýtanie bakšišu na každom kroku mi ale vadilo teda velmi.
Dala by som sa ukecať možno na Maroko, Maročania su vraj trošku viac "európski" a toto tam tak nefunguje. Neviem, to mi len hovoril kamošl čo tam chodí sprevádzať turistov.

jaja20
15. máj 2021

@luccija Pokiaľ si vyberiete min.4*hotel,tak hygiena je úplne v poriadku. To je skôr taký náš európsky predsudok,že tam nie je tak čisto ako u nás... Oni nie sú blbi,vedia, že ak si urobia zlé meno, klebety sa rozšíria a prídu o klientelu. Ak by to tam bolo také zlé,tak by tie hotely neboli plné Nemcov,Rusov a Angličanov. Ale je pravda, že niekomu nerobia dobre tie "iné" baktérie, také u nás nemáme,a to nie každému organizmu vyhovuje...

jaja20
15. máj 2021

@luccija Omán sme mali tiež v pláne,ale táto pandémia nám úplne rozhodila náš zoznam dovoleniek... ☹️ Každý rok sme totiž chodili do inej destinácie, niekedy aj do dvoch,a teraz je to všetko stopnute...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
domiklik
15. máj 2021

@vasssarolta áno posli, ja síce rodim v júli, takže v roku 2024 ma môžu očakávať 😀

bluka2
15. máj 2021

Hej, ta Sardínia mi vyrazila dych, dovtedy som si myslela, že v Európe nie sú pekné plaze v porovnaní s mimo EÚ

bluka2
15. máj 2021

@jaja20 pre organizmus je to len fajn sa s takými stretnúť. Ja už môžem piť vodu z vodovodu všade na svete a aj to robím 😃 už ani chorá nebývam...

dulazh
15. máj 2021

@domiklik u nas nepomohlo ani 10eur v pase

jaja20
16. máj 2021

@bluka2 Nám konkrétne to nevadí,tiež sme už kadečo pocestovali,ale chápem, že niekto môže mať citlivejší organizmus,hlavne keď nechodí na dovolenky pravidelne.

jaja20
16. máj 2021

@beata_k Na Kapverdoch? My vyhľadávame krásne piesočnate pláže, dcéra to rada fotí. Vlny určite bývajú aj tam, veď tie sú všade,ale nie celý deň alebo úplne celý pobyt.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
jaja20
16. máj 2021

@beata_k Takže všetky tie videá a fotky,čo sme pozerali na YT sú sfalšované? 🤔

beata_k
Odpoveď bola odstránená
jaja20
16. máj 2021

@beata_k Tak to, že sú tam vlny,je úplne samozrejmé,to som ti písala aj v tom príspevku o 9 49 🙂
Zatiaľ boli vlny na každej dovolenke,kde sme boli,a oceán sme už zažili na Kanárskych 😉

jaja20
16. máj 2021

@beata_k Také prudké celý deň a pobyt,že by sa nedalo kúpať,som myslela 😉

beata_k
Odpoveď bola odstránená
jaja20
16. máj 2021

@beata_k Neviem,či sa nám toto leto konečne podarí dostať sa tam,ale ak chceš,kľudne mi môžeš nejaké postrehy napísať do IP,aby sme tu autorke nespamovali 😉 Aj či ste vlastne boli v tom istom hoteli,ako my.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
ankare
16. máj 2021

@dominikac321 ktorý hotel na južnom Cypre odporúčas?

dominikac321
16. máj 2021

@ankare tsokos protaras beach tam sme boli my alebo potom constantinos ten je priamo na plazi a tsokos bol za nim hned

ankare
16. máj 2021

@dominikac321 ako si bola spokojná s Tsokkos?

dominikac321
16. máj 2021

@ankare hotel sluzby jedlo prostredie lokalita TOP, akurat mne bol hotel nesympaticky lebo je obrovsky a ja mam rada skor mensie priestory ale to je moj osobny "problem" ale hotelu nemozem nic vytknut, naozaj nic...

ankare
16. máj 2021

@dominikac321 bol vhodny aj pre deti? Ihrisko vonku? Herna dnu? Prístelka bola posteľ alebo gauč?

dominikac321
16. máj 2021

@ankare my sme boli 2 na manzelskej posteli dost velkej, s kamoskou som bola, bol plni deti mali svoj bazenik s teplejsou vodou, more krasne ciste dlho dlho nizke cize aj tam bolo plno deti, co pamatam bolo sportove ihrisko hned pri hoteli, tym ze nemam deti nevsimala som si moc detske aktivity ale urcite boli animatori a aj rano bol program cvicili vo vode a tak, deti bolo ozaj plno a tusim nejaka herna bola aj dnu ale co vsetko v nej bolo ti nepoviem :-/

ankare
16. máj 2021

@dominikac321 tú manželskú posteľ odhadujes na 180x200 alebo 160x200? 🙂 My máme dve deti, tak zisťujem, či sa na nej traja vyspime. 🙂