Dovolenka - čistá pláž a kľud
Ahojte...potrebujem radu, išli by sme na dovolenku, CK nam zatiaľ odporúča Egypt a Kapverdy, chceli by sme byť blízko k pláži, kde je samozrejme piesok, syn ma 4 roky, nepotrebujeme luxus, doslova do 5hviezd. hotela nechceme ísť, nám záleží na pláži, na more, nech je ČISTÁ, kde máme možnosť potápať sa atd, ocenovali by sme kľud, autenticku prírodu aj byvanie, prichadza do úvahy ešte Mallorka, Albansko...najmä ma trápi že neviem co môžem očakávať v Egypte za 2000€ na 7-8dni, co v Mallorke atď (all inclusive) max by sme platili 2500, a určite chceme len priamy let z Bratislavy...dakujem za pomoc .
@ankare vies co aj 200x200 🙂 naozaj obrovska
@vasssarolta Babyy,a ako je to s peniazmi v Egypte?zvykli ste zobrat uz z SR libru?a kolko približne?(v eurach..)ci ako to funguje?
@vasssarolta Ja som vymenila v banke doláre, všetko len 1-dolarovky,a tými sme platili. Takto sa dá ľahko prihadzovať , keď zjednávate ceny. A okrem toho, dolár má menšiu hodnotu,ako euro,tak tým pádom sme aj ušetrili oproti iným, ktorí platili v eurách. Celkovo, Egyptania nemajú radi kovové peniaze, radšej berú papierové.
@vasssarolta slovenske banky egyptské libry nedržia, tak keď sa aj vrátiš s librami, tak ich nebudeš vedieť zameniť späť... Ja si vždy mením v hoteli eura na libry (je tam poväčšine najferovejsi kurz) a platím tým, eurami len víza na letisku... Ako ale pri najhoršom eura ti zoberú všade, len mince nechcú, lebo tie im nezmenia v banke späť...
@marcellka32 ahoj odporucas na Rhodose nejaký hotel pripadne lokalitu?
@kikaaa444 my me boli cez airbnb a spokojnosť
@marcellka32 a v akej lokalite ?
@vasssarolta Môžem sa ešte spýtať...co hovorite na Maltu? Tak celkovo,atmosféra, počasie, plaže,ceny...dakujeem
@dominikac321 prosim v akom hoteli na Južnom Cypre ste boli? Napisete mi prosim kratku recenziu?
@diablito01 constantinos
@ankare ake mate skusenosti? Nie je tam v juli velmi horúco pre 2 rocne dieta?
@diablito01 Pozri si moju recenziu na The Dome beach & resort v Ayia Napa, pridávala som tam aj veľa fotiek 🙂
@diablito01 odpisovala som @ankare co sa pytala 🙂 ja som bola v tsokkos protaras beach a blizsie k plazi bol constantinos the great ak sa nemylim tie hoteli ma jeden majitel
@jaja20 rada by som ale vobec neviem kde to nájsť
@jaja20 prosim vas su spalne v 2+2 izbe oddelene nejakou stenou v Dome beach hoteli? Neviete nahodou?
@diablito01 Si v skupine Cestujeme na dovolenku ( k moru ) ? Tam som ju písala 2.augusta. Dá sa to ľahko nájsť pod lupou.
@vasssarolta malorca je super ale na klud zabudni😅👌
@tncka heej..pocula som otom...uz sme vybrali Egypt,Makadi bay..dufam ze sa nam bude pacit ❤

Za mna je super Sardinia. Do Egypta ani za nic. Naviac na Sardiniu trva let cca hodinku a pol.