Dovolenka: delfíny, aquapark, more
ahojte ideme niekam na dovolenku, este nevieme kam...viete mi odporucit prosim vas nieco take kombinovatelne s detmi? nejaku lokalitu, kde nemusite den co den len sediet na plazi (neznasam to je to pre mna nuda) nieco kde je pobliz aj aquapark, delfinova sou, nieco zaujimave co by bavilo aj tie deti, napriklad hory jeden den ale nie stale aby moc nefrflali nejake mozno zaujimavee muzeum alebo zazitkova zoo ako aquarium ja neviem nieco...idealne aby sme sa tam dostali autom, teda preferujem severne Taliansko, dalej sa mi velmi nechce do Barcelony a pod...dakujem
odpoved na tvoju otazku je online check-in v telefone.
@evica17 dakujem ale to bolo este koncom maja.
Boli sme tam teraz v sobotu a bolo to pekne 🙂 ak chceš napiš mi spravu🙂
@eeffka ako si batozinu mozes dat ocekovat online cez teleon? ved ten chacking letenky je uplne nieco ine....ano ani to sme nemali, platili sme za to asi 150e navyse, ale nie vdaka tomu sme zmeskali let. ja vravim o tom, ako sa dostanes na druhu stranu, batozina ci ty pipas alebo nepipas, kde davas do krabiice opasky telefony a podobne blbosti....na tomto okienku brane to krachlo tam bola ta rada do Budapesti a musi to vystat kazdy!
@matulik123456 viem, ale pisala autom a skor sever IT🙂
co si letela 1x preboha? na bezpecnostnej kontrole nie su pripadene lety, konci...nema vyznam. sadnite do auta a smer Varna , zo slovenska si tam za 14hod autom
Choďte vlakom niekde . J by som šla ak by som už nechcela letieť,radšej vlakom ako autom
@evica17 to skor vlakom som tam za 14 hodin....
@eeffka autom som za 14 hodin kde len chcem, na severe talianska za 4,5 od tial kde byvam....ak si zoberes kolko stojis v rade a kolkko letis, kolko sa trepes na letisko, som tam rychlejsie, co je pripadeny let neviem, ale som rada ze si pochopila, moj ciel - bolo to od zaciatku auto a sever talianska!
Úprimne sa bavím, muž pracuje na letisku a toto co popisuje, je úplná kravina. To, že niekto nerozumie, spacka a zmeska, ta to nemôže žiadna tetuska. Asi ste leteli 1x a čakali, že vás budú sprevádzať až na sesadli, hold... Taka jednodňová zápcha na diaľnici je tiež mamka, osobne radšej na letisku s reštauráciami a klímou, toaletami ako v aute. Nehovoriac o komforte pre všetkých. Ale toto co píšeš je ideál eikat, tam sa ale nwdotrepes autom, teda skúsiť mozes😉
@maciatkolulu mna absolutne nezaujima ci tomu veris alebo nie...ten let bol s prestupom, dalej ked sme leteli, boli tam oneskorenci, na ktorych este aj pockalo samotne lietadlo, nadabis na kravu a posle prec aj autobus, smola...v bratislave na letisku napriklad volaju este aj menom jednotlivcov ak chybaju...zial takyto luxus nemas vsade, a nie nepreberam zodpovednost za to ze ten let som "zmeskala", prisli sme vcas, este postavili sme sa do spravnej fronty, pred tym dali chacking letenky, neviem preco to nevyhlasovali nahlas v rozhlase, ale len letuska kricala, pricom zadni ludia nemaju sancu pocut! taktiez poznam niekolko ludi co pracuju na letisku a nebudem sa kvoli tomu tvarit ako najmudrejsia na svete! a naposledy to hovorim TATO TEMA NIEJE O SPACKANOM LETE, ALE O DOVOLENKE NA SEVERE TALIANSKA - ano to je moj primarny ciel a nehodlam ho menit, nebudem platit za dovolenku, ktora sa paci vam!!! chcem si ju uzit ja!!! hotovo a nezaujimaju ma ani dristy jak tyram zverata, zato ze idem do delfinaria, toto je o dovolenke!
vsetkym velmi pekne dakujem ak chcu prispiet k teme a maju pekne navrhy, rovnako vas ziadam ak nic k teme nemate, neprispievajte vdaka.
Chacking sa pise check in.
@tara42 ak chces zachranit zvieratka, zacni spisovat peticie, nie sa tu navazat do cudzich ludi a riesit si mindraky tam, kde je to bez odozvy! dufam ze chapes pojem plytvanie silami alebo slusnost na internete! ja hladim okolo seba dost, mozno rocne vyprodujukujem o deiatky az stovky menej kil smeti ako ty, ale nechvastam sa!!! sacky nekupujem nepuzivam, ovocie len na divoko do kosa, sampon nepouzivam, praci prasok velmi mvelmi obmedzene...elektroniku zbytocnu nekupujem a mozem pokracovat! maso od mesiara nie v plaste....robis to aj ty??? ak nie daj si odchod a nechaj ludi v klude navstivit delfinarium! niesi kralovna internetu len za to, ze tvoje decka nevideli defina sory!
Preboha, ty si vypatlana 🤣🤣🤣🤣nevedú, aj takí sú medzi nami. Dúfam, že hovoríš top nemecký, alebo anglicky a podala si písomnú sťažnosť s finančným odškodnení, ved to je jasne, ze máš narok🤣. No nič.
Dovolenka: delfíny, aquapark, more
Dnes o 10:29
ahojte ideme niekam na dovolenku, este nevieme kam...viete mi odporucit prosim vas nieco take kombinovatelne s detmi?
Idpovedala som ti.... Choďte teda do talianska a nepýtaj sa, nezabudni natankovať, zibrat sedačky atď. Výhovorky o neznanolosti zákonov iných krajín a ze na sk hento a tamto ti nepomozu
Tak si tam potom zatlieskajte, porehocte sa, napchavajte popcornom a potom poklaboste vecer ako dobre tam bolo. Co tam potom ze sa celosvetovo poukazuje nato ako zle sa tam tym inteligentnym tvorom zije. Ale odid s dobrym pocitom ze hlavje ze decka videli delfina. Pre zabavu slaboduchych sa vzdy najdu taky co na tych slaboduchych budu chciet zarobit. Zvieratami co nemaju co vystupovat a zabavat znudenych ludi.
@guliver19 tak neviem, či teraz myslíš všeobecne, alebo konkrétne, ale v eilate to tak nie je. Tam ale nie sú vystúpenia, akurát kŕmenia. Potapanie a tak.
@maciatkolulu co to trepes sak to som uviedla priklad predsa ked sa ohanas ze tvoj chlap pracuje na letisku tak som ti chcela povedat ze nie kazde letisko je rovnake
Trefne si to podala👍
@maciatkolulu ak niekoho zhodis nebudes vyzerat velkolepejsie, je to len odrb v tvojej hlave.
@maciatkolulu im sa tam zle zije aj bez drezury, skratka je to zajatie. Inak da sa vidiet delfiny aj bez zajatia. My sme videli pri beznej ceste vyletnou lodou v chorvatsku /nebola orientovana na "prehliadku" delfinov/. Sice boli dalej, ale nevadi...boli to slobodne volne delfiny a tak je to super.
Ja nemusím nikoho zhadzovať.... Tu sa okato zhadzuje niekto absolútne sam a úspešne 👍
Ano, dnes už môže ktokoľvek cestovať a robiť hanbu vo svete. A ano, pokiaľ budú obmedzenci chodiť do delfinárii, cirkusov a akejkoľvek zoo, budú zvieratá trpieť. Mnohé tie deti ešte nevideli živú sliepku, ovcu, pes v parku je fuj nechytaj, ale taká foto na slonovi, s tigrom či delfínom je už iný zâžitok!
@maciatkolulu ano a si to ty...mne len odisiel let, a dalsi som stihla, ty uz novy mozog nestihnes.
A k tej zle tetus na letisku sa ani vyjadtovať nejdem. Myslím, že si každý urobil ùsudok sám.
@abbey1 nerozumiem preco teraz pises ze do delfinarii chodia obmedzenci ked si to v prvom prispevku odporucila ako super dovolenku ci to len ty mozes si uzivat a ja uz napriklad nie hej?
Napisala som ti, co vsetko v tej oblasti je. Nie, my do zoo, delfinarii, kontaktnych zoo a cirkusov uz asi 10 rokov nechodime. Predtym sme malokedy zasli, ale minimalne 10 rokov uz vobec. Clovek sa ucu vekom a skusenostami. Niektore veci mu bohuzial dojdu az trichu neskor.
takze ak si teraz uz stara a zmudrela si to ti dava pravo sa tu odbavovat? to je ta mudrost?
niekomu pride staroba len sama

Cez dovolenkovú sezónu radšej skôr na letisko ako tých odporúčaných 2 hodiny